Samsung i8910 HD

Samsung márkájú készülékek témái
galusz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS2
Nem: Férfi
Has thanked: 17 times
Been thanked: 0

Re: Samsung i8910 HD

Hozzászólás Szerző: galusz »

migabi24 írta:
csonti írta:Én is 3d task manager és photocontacts ellenes vagyok, én se használom ezeket. Ha már van egy viszonylag gyors vasunk, akkor ne csapjuk agyon a szoftverrel, szerintem pont ez lenne a lényege az egyedi romoknak...
Csatlakoznák az ellenállók táborához, írtsuk ki a photocontactsot, és a 3D cuccokat :D
Írtsunk ki minden progit úgy biztos még gyorsabb lesz!!! :whaaa:
Na ne fiúk... minek a rakéta ha nem utazhatok vele a holdra?! :lol:
concrete
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS 8GB JVK Bezke
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: concrete »

galusz írta:
migabi24 írta:
csonti írta:Én is 3d task manager és photocontacts ellenes vagyok, én se használom ezeket. Ha már van egy viszonylag gyors vasunk, akkor ne csapjuk agyon a szoftverrel, szerintem pont ez lenne a lényege az egyedi romoknak...
Csatlakoznák az ellenállók táborához, írtsuk ki a photocontactsot, és a 3D cuccokat :D
Írtsunk ki minden progit úgy biztos még gyorsabb lesz!!! :whaaa:
Na ne fiúk... minek a rakéta ha nem utazhatok vele a holdra?! :lol:
Ugyan már ez a photocontacts, meg a 3d bigyó csak parasztvakítás :) Szerintem a holdrautazás most a droppolásmentes hd felvételt jelentené, nem azt, hogy rányomsz egy fényképre és felhívod a petit :D Márpedig a jó teljesítményhez több erőforrás szükséges, amit csak gátol ez a néhány csillivilli alkalmazás. Én ha tehetném, biztosan csak telepíthetővé tenném őket, így opcionális marad egy hiperszuper romban. 8)
szabi113
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z2 + iPod Touch 2G
Has thanked: 89 times
Been thanked: 16 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: szabi113 »

concrete írta:
bukest írta:Oks, a többség igényli, marad(de a taskswitcher csak telepíthető). Apró megjegyzés, próbáljátok majd ki hogy taskmannal letiltjátok és úgy milyen. Megyek dolgozni. Update lesz. 2 napja ezt a verziót nyúzom és remek az akku idő úgyis ahogy én használom. Jelentkezem... Bukest
Hééé-héé bukest!
A többség NEM igényli ;)
3 vs. 4 emberes többség, ha jól számoltam :lol:
Én még nem döntöttem, nekem nincs bajom a 3D cuccal.

Viszont nem hiszem el hogy ilyen szarul képesek voltak kiadni ezt a telefont. a galériát sokszor képtelen megnyitni (nincs egy darab elem se a listán, a letöltés se). A menü, ha egy mappában sok ikon van akkor drasztikusan lelassul (az 5800 is lassult tőle, de közel sem ennyire).

No mindegy, majd 2 nap múlva felcsapom a HX3-at, a Taiwani alapokkal rendelkezőt. Remélem túléli, idáig csak NSU-val frisítettem a nokáimat. :deal:
concrete
1. szint
1. szint

szabi113 írta:
concrete írta:
bukest írta:Oks, a többség igényli, marad(de a taskswitcher csak telepíthető). Apró megjegyzés, próbáljátok majd ki hogy taskmannal letiltjátok és úgy milyen. Megyek dolgozni. Update lesz. 2 napja ezt a verziót nyúzom és remek az akku idő úgyis ahogy én használom. Jelentkezem... Bukest
Hééé-héé bukest!
A többség NEM igényli ;)
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS2
Nem: Férfi
Has thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: galusz »

concrete írta:
szabi113 írta:[quote="concrete]
Hééé-héé bukest!
A többség NEM igényli ;)
Apropó holdutazás, visszük Anettkát is? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galusz 2010-03-18 csüt. 17:34:38-kor.
dantes
Újonc
Újonc
Készüléktípus: LG Optimus G E975
Has thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dantes »

bukest írta:Sziasztok. Egy gyors szavazás délutánig. Kell-e 3D navigáció(főképernyőn húzod az ujjad) és photo contact az esti romba. Én nagyon szeretném ha nem lenne. Írjátok meg a véleményetek. Bukest
Maradjon mind a kettő.
concrete
1. szint
1. szint

galusz írta:
concrete írta:
szabi113 írta:[quote="concrete]
Hééé-héé bukest!
A többség NEM igényli ;)
Na most mi a parasztvakítás...? Ez emberfüggő, kinek a pap kinek a papné :D
Apropó holdutazás, visszük Anettkát is? :lol:[/quote][/quote][/quote][/quote]

BOCCS de a vakus ötletem pont hasznos lenne, emellett persze hogy folyna a nyála az egész disconak, de most nem ez a lényeg :D
szabi113
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z2 + iPod Touch 2G
Has thanked: 89 times
Been thanked: 16 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: szabi113 »

Nagyon átsiklottatok felette, szóval magamat idézném, ha nem nagy gond.
szabi113 írta:....És nagyon hiányzik az automata háttérkép csere lehetősége. Az 5800-nak beállítottam hogy 10 percente cserélje, és megcsinálta. Ezt tudja valamelyik ROM? Vagy valami külsős szoftver?
Ja, és a "Másoló" nevű (symbian 9 óta minden telcsiben alap) menüpont hol a jó égben van? Jó volna 5800-ról egy gombnyomással átköltözni...
2002 óta (7650)Symbian fanatikus, de sajna lemaradtunk, így: Xperia Z2 (5.1.1), + 128GB µSD
kortefa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung i8910 Majdnem HD 8Gb

Hozzászólás Szerző: kortefa »

concrete írta: Ugyan már ez a photocontacts, meg a 3d bigyó csak parasztvakítás :) Szerintem a holdrautazás most a droppolásmentes hd felvételt jelentené, nem azt, hogy rányomsz egy fényképre és felhívod a petit :D Márpedig a jó teljesítményhez több erőforrás szükséges, amit csak gátol ez a néhány csillivilli alkalmazás. Én ha tehetném, biztosan csak telepíthetővé tenném őket, így opcionális marad egy hiperszuper romban. 8)
Egyetértek. :up:
Shiwo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: samsung i8910

Hozzászólás Szerző: Shiwo »

concrete írta:
BOCCS de a vakus ötletem pont hasznos lenne, emellett persze hogy folyna a nyála az egész disconak, de most nem ez a lényeg :D
én nem értem, miért lenne hasznos ? általában az ember észreveszi hogy csörög, mert hangja van és rezeghet is mellé... ha épp a zsebedbe lenne, és utcán vagy, akkor a villogást se fogod észrevenni, ha meg totál komolyan gondoltad a disco-s témát (remélem, hogy nem), ott meg totál értelmetlennek látom... gondolom táncolni nem úgy szoktál, hogy közbe fogod a telót, ha meg űcsörögsz, akkor csak nem a villogásra fogsz csak felfigyelni..én mondjuk eleve olyan helyen, ahol qva sokan vannak, tuti nem tenném ki mondjuk az asztalra a 100k-s telómat, vagy ha igen, fél percenként rápillantanék...utóbbi esetben megint nem kellene vakú..olyannal menőzni, hogy hívás közbe villog a vakú, szerintem iszonyat gyerekes dolog és pofán röhögném azt, aki ilyennel akarna menőnek látszani...
szóval lehet ilyen tekintetben szűk a fantáziám, de el nem tudom képzelni, hogy mi a rákért lenne jó, ha hívás közbe villog a vakú.. de ha már szóba jött a kommentekben, hogy mi meríti a telefont és mi nem, gyanítom a vakú-villogtatás nem az aksival való spórolást erősítené...

3d task manager és photocontacts : nekem nem hiányozna egyik sem, de nem zavar, ha benne marad (úgy is letiltható)
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”