concrete írta:
BOCCS de a vakus ötletem pont hasznos lenne, emellett persze hogy folyna a nyála az egész disconak, de most nem ez a lényeg

én nem értem, miért lenne hasznos ? általában az ember észreveszi hogy csörög, mert hangja van és rezeghet is mellé... ha épp a zsebedbe lenne, és utcán vagy, akkor a villogást se fogod észrevenni, ha meg totál komolyan gondoltad a disco-s témát (remélem, hogy nem), ott meg totál értelmetlennek látom... gondolom táncolni nem úgy szoktál, hogy közbe fogod a telót, ha meg űcsörögsz, akkor csak nem a villogásra fogsz csak felfigyelni..én mondjuk eleve olyan helyen, ahol qva sokan vannak, tuti nem tenném ki mondjuk az asztalra a 100k-s telómat, vagy ha igen, fél percenként rápillantanék...utóbbi esetben megint nem kellene vakú..olyannal menőzni, hogy hívás közbe villog a vakú, szerintem iszonyat gyerekes dolog és pofán röhögném azt, aki ilyennel akarna menőnek látszani...
szóval lehet ilyen tekintetben szűk a fantáziám, de el nem tudom képzelni, hogy mi a rákért lenne jó, ha hívás közbe villog a vakú.. de ha már szóba jött a kommentekben, hogy mi meríti a telefont és mi nem, gyanítom a vakú-villogtatás nem az aksival való spórolást erősítené...
3d task manager és photocontacts : nekem nem hiányozna egyik sem, de nem zavar, ha benne marad (úgy is letiltható)