Igen LLA odinnal. Bootloadert vissza lehet állítani?Limahl írta: LLA rom volt fent odinnal? mert ha igen az bootloadert is cserélt,amit nem lehet 0 ázni,tringle vel.ha nem akkor müködnie kell,mert nálam is 0 hiába van rootolva.
Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romolás
- joe3
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 mini - Lumia 640
- Nem: Férfi
- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 88 times
Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romo
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=4537.0joe3 írta:Igen LLA odinnal. Bootloadert vissza lehet állítani?Limahl írta: LLA rom volt fent odinnal? mert ha igen az bootloadert is cserélt,amit nem lehet 0 ázni,tringle vel.ha nem akkor müködnie kell,mert nálam is 0 hiába van rootolva.
legalul.
- Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
- joe3
- 2. szint
Köszi Limahl!Limahl írta:http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=4537.0joe3 írta:Igen LLA odinnal. Bootloadert vissza lehet állítani?Limahl írta: LLA rom volt fent odinnal? mert ha igen az bootloadert is cserélt,amit nem lehet 0 ázni,tringle vel.ha nem akkor müködnie kell,mert nálam is 0 hiába van rootolva.
legalul.

@Moco ezt akár kilehetne rakni az első oldalra mert szerintem ezt sokan nem tudják persze ha nem gond.
- joe3
- 2. szint
Na ha már így belemerültem ebbe a számlálós dologba volna még egy kérdésem. Sokan azt mondják hogy a samu szervizesek korrektek nem foglalkoznak a módosításokkal, tegyük fel hogy mégis. Számláló 0 és official minden, szervizes megnézi oké. De mivel ahhoz hogy telefonon lehessen mókolni kell egy módosított recowery, belép és látja hogy nem gyári recowery. Na akkor mi van? Onnantól tudja hogy bele lett nyúlva.
- dandu
- 1. szint
- Készüléktípus: N7100
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 10 times
arra van lehetőség, hogy a 3betüs navi offline adjon TMC infókat?
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
A héten voltam az egyik Samsungba laptop ügyben, és rákérdeztem a telóra... Nem 100as a kijelzőm, azt mondta, szoftveres hiba, és majd frissíti. Mondtam neki, hogy én is szoktam. ERRE mondta, hogy/közérdekű/ az egy fájlos ROMok, amik nem tartalmaznak .pit fájlt, azok nem pucolják a telefont teljesen, hanem csak rátelepítik az újabbat, így maradhat a bug...joe3 írta:Na ha már így belemerültem ebbe a számlálós dologba volna még egy kérdésem. Sokan azt mondják hogy a samu szervizesek korrektek nem foglalkoznak a módosításokkal, tegyük fel hogy mégis. Számláló 0 és official minden, szervizes megnézi oké. De mivel ahhoz hogy telefonon lehessen mókolni kell egy módosított recowery, belép és látja hogy nem gyári recowery. Na akkor mi van? Onnantól tudja hogy bele lett nyúlva.
Aztán megkérdeztem, hogy a root-ot leszedjem e

Másik fele: Én is kíváncsi lennék, hogy lehet gyári recoveryt feltenni. CodecROM aromája tudja ezt, de az a ROMot is felteszi :/
- jani25
- 2. szint
- Készüléktípus: Note 4 N910F
- Has thanked: 129 times
- Been thanked: 40 times
Csak ezzel a módszerrel lehet eltüntetni?
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
na most ugyi,szépen 0 ozol mindent,aztán felrakod a gyári romot(van ugye 3 fájlos is)akkor nem pörög a számláló csc re figyelni,és az gyári rec et rak fel.Másik fele: Én is kíváncsi lennék, hogy lehet gyári recoveryt feltenni. CodecROM aromája tudja ezt, de az a ROMot is felteszi :
Samsung galaxy s7 edge
- joe3
- 2. szint
Igen de hirtelen halálnál? Ott már nem lehet. És előjön a recowery.Limahl írta:na most ugyi,szépen 0 ozol mindent,aztán felrakod a gyári romot(van ugye 3 fájlos is)akkor nem pörög a számláló csc re figyelni,és az gyári rec et rak fel.Másik fele: Én is kíváncsi lennék, hogy lehet gyári recoveryt feltenni. CodecROM aromája tudja ezt, de az a ROMot is felteszi :
- robert07
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 20 times
másodlagos romon hogy lehet facrory resetet csinálni? gyári beállítások visszaállítása nem csnál semmit. recoveryben meg nem látok ilyet.
köszi!
köszi!
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX