én mindegyiken mindig ott vagyokcarlosca írta:.. remélem megy innen közülünk valaki a PDA fanclub találkozóra és elmeséli milyen élménye volt az SGS3 al kapcsolatban, vagy még akár videót is csinálnak közben róla.

én mindegyiken mindig ott vagyokcarlosca írta:.. remélem megy innen közülünk valaki a PDA fanclub találkozóra és elmeséli milyen élménye volt az SGS3 al kapcsolatban, vagy még akár videót is csinálnak közben róla.
Remélem holnap este már nem nagyon hagysz (hagytok) kétségek között, és mint sgs2 használók megtudjuk, hogy érdemes e egyáltalán várni rá, vagy rendelni, vagy várjuk inkább az SGS4 et. :-)moco írta:én mindegyiken mindig ott vagyokcarlosca írta:.. remélem megy innen közülünk valaki a PDA fanclub találkozóra és elmeséli milyen élménye volt az SGS3 al kapcsolatban, vagy még akár videót is csinálnak közben róla.(és vééégre Segal is jön
)
GS2-ben is. 3 közül választhatsz...tnorbi írta:Kijelző módot is lehet állítaniVan ebben minden csak meg kell dikházin!
Na látod tnorbi, neked megéri megvenni, mert GS után nyújt annyi újdonságot.moco írta:GS2-ben is. 3 közül választhatsz...tnorbi írta:Kijelző módot is lehet állítaniVan ebben minden csak meg kell dikházin!
Gondolom ott nincs kamatmentes részlet, mint a telenornál... :/moco írta:Ha valaki netán eltökélt és tényleg venne. Csoportot szervezünk.
Versenyt hirdettünk GSM boltok között, aki olcsóbban adja, attól vesszük.
Már 11 fő jelentkezett.
Ez a három bolt van, ahonnan vennénk majd. Aki olcsóbban adja (2 év Samu garival), annál fogjuk megvenni, kedvezményesen (még nem tudni mennyi a kedvezmény)
Ha valaki érdekelne, jelezze pü-ben. Szín megjelöléssel, névvel, címmel, telefonszámmal.
Igen. Nekem az SGS2 nem jött be, így az marad ki... A páratlan verziók mindig jobbakferret írta:Na látod tnorbi, neked megéri megvenni, mert GS után nyújt annyi újdonságot.moco írta:GS2-ben is. 3 közül választhatsz...tnorbi írta:Kijelző módot is lehet állítaniVan ebben minden csak meg kell dikházin!
GS3-at kihagyom. Majd a GS4-et...