de már kint is a 9,1,9,0 ával nem müxik a vidi.Pardus romot használok ahhoz kell az új Siyah és Jkay ,Mert Pardus az XXEMB5.
Eredeti Parduban szerintem pont ezért nem Síyah hanem Boeffla kernel került.

de már kint is a 9,1,9,0 ával nem müxik a vidi.Pardus romot használok ahhoz kell az új Siyah és Jkay ,Mert Pardus az XXEMB5.
Limahl írta:de már kint is a 9,1,9,0 ával nem müxik a vidi.Pardus romot használok ahhoz kell az új Siyah és Jkay ,Mert Pardus az XXEMB5.
csak a licensz check miatt írják a moddolt play-t. lucky feltelepít, next feltelepít (nem elindít), lucky-ban rányom hosszan next-re, licensz ellenőrzés eltávolítás, auto mode, aztán ha kész (asszem 30% esélyt mond a végén, de az pont elég) next indít, használ, örül. annyi hogy új next verzió felrakás előtt odex változásokat el kell távolítani luckyban és úgy megy fel az új verza (amit újra meg kell patkolni). nem mondom hogy kényelmesebb mint egy moddolt play de szerintem ez sokkal biztonságosabb megoldás. amugy majd ha épeszű áron adják akkor megveszem, addig meg kalózkodok kicsitrobrobzon írta:Next Launcher 3D újabb verzió Android 2.2+ and Modded Google Play szükséges
nekem lucky xar al még nem sikerült kb semmi sem,1-2 napig ment aztán behalt,moddolt playt meg ugyan abbol kb 2 mp alatt viszarakja az eredetit,és pl jkay nem müxik lucky xar al,meg sok sok minden,poweramp sem,csak pár napig.bladehu2 írta:csak a licensz check miatt írják a moddolt play-t. lucky feltelepít, next feltelepít (nem elindít), lucky-ban rányom hosszan next-re, licensz ellenőrzés eltávolítás, auto mode, aztán ha kész (asszem 30% esélyt mond a végén, de az pont elég) next indít, használ, örül. annyi hogy új next verzió felrakás előtt odex változásokat el kell távolítani luckyban és úgy megy fel az új verza (amit újra meg kell patkolni). nem mondom hogy kényelmesebb mint egy moddolt play de szerintem ez sokkal biztonságosabb megoldás. amugy majd ha épeszű áron adják akkor megveszem, addig meg kalózkodok kicsitrobrobzon írta:Next Launcher 3D újabb verzió Android 2.2+ and Modded Google Play szükséges
+1 én is csak sz*ptam lucky-val vagy alapból nem ment vele az adott program vagy ideig óráig....Limahl írta:nekem lucky xar al még nem sikerült kb semmi sem,1-2 napig ment aztán behalt,moddolt playt meg ugyan abbol kb 2 mp alatt viszarakja az eredetit,és pl jkay nem müxik lucky xar al,meg sok sok minden,poweramp sem,csak pár napig.
Van abban más hiba is,Nálam Pl Sem a telóval,sem Pc-n keresztül Interdal sd nem volt elérhető. De már 9,1-el ezek nem jelentkeznek. Várom mi kerül még elő ami rossz.... illetve nem várom.Limahl írta:de már kint is a 9,1,9,0 ával nem müxik a vidi.Pardus romot használok ahhoz kell az új Siyah és Jkay ,Mert Pardus az XXEMB5.
Pay-pal kártyával kell vásárolni.Mindig csak annyi pénzt tenni a kártyára amit épp el szeretnénk vásárolni,és az időt is be lehet állítani azt a keveset is mennyi ideig tegye elérhetővé.Segal írta:+1 én is csak sz*ptam lucky-val vagy alapból nem ment vele az adott program vagy ideig óráig....Limahl írta:nekem lucky xar al még nem sikerült kb semmi sem,1-2 napig ment aztán behalt,moddolt playt meg ugyan abbol kb 2 mp alatt viszarakja az eredetit,és pl jkay nem müxik lucky xar al,meg sok sok minden,poweramp sem,csak pár napig.
Ezt a moddolt megoldást vagy hete használom és jelentem minden egyes forint megvan a bankkártyámon tehát kicsit túl van lihegve a para része.
Az igaz hogy egyszerre mindig csak párezer forint van rajta nyilván ha a fizetésem ide érkezne vagy az eddigi megtakarításom ezen lenne akkor nem lettem volna ennyire bátor de így azt mondom nincs itt semmi veszély.
Persze ha vásárolok a play-be akkor én is vissza szoktam tenni a régit aztán ha valamit meg nem szeretnék megvenni és anyázik akkor meg a mosolygós play-t használom. ennyi. Tényleg 1 perc plusz egy reboot ideje az egész művelet szerintem érdemes használni.
nekem nem tetszik,söt nálam már galibát is okozott,azóta felejtös,de én meg azt mondom ahoz is 1000 féle kütyüt lehet tölteni,de mint next -hez is ,de next is müxik azok nélkül,én semmit nem használok csak témát nexthez.robrobzon írta:Go launcher teljesen jó. Ezt mondom én is.