Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romo

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Pardus romot használok ahhoz kell az új Siyah és Jkay ,Mert Pardus az XXEMB5.
Eredeti Parduban szerintem pont ezért nem Síyah hanem Boeffla kernel került.
de már kint is a 9,1,9,0 ával nem müxik a vidi. :D
Samsung galaxy s7 edge
robrobzon
4. szint
4. szint
Készüléktípus: OnePlus 6
Nem: Férfi
Has thanked: 119 times
Been thanked: 160 times

Hozzászólás Szerző: robrobzon »

Bakker tényleg....még jó,hogy fél óráig nem akartam videózni:-)
OnePlus3
dandu
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N7100
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: dandu »

Limahl írta:
:taps1: már majdnem nekiálltam szerelni
robrobzon
4. szint
4. szint

Go launcher teljesen jó. Ezt mondom én is.
OnePlus3
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

robrobzon írta:Next Launcher 3D újabb verzió Android 2.2+ and Modded Google Play szükséges
csak a licensz check miatt írják a moddolt play-t. lucky feltelepít, next feltelepít (nem elindít), lucky-ban rányom hosszan next-re, licensz ellenőrzés eltávolítás, auto mode, aztán ha kész (asszem 30% esélyt mond a végén, de az pont elég) next indít, használ, örül. annyi hogy új next verzió felrakás előtt odex változásokat el kell távolítani luckyban és úgy megy fel az új verza (amit újra meg kell patkolni). nem mondom hogy kényelmesebb mint egy moddolt play de szerintem ez sokkal biztonságosabb megoldás. amugy majd ha épeszű áron adják akkor megveszem, addig meg kalózkodok kicsit :)
These users thanked the author bladehu2 for the post:
robrobzon (2013-04-01 hétf. 18:30:51)
Rating: 2.63%
Limahl
6. szint
6. szint

bladehu2 írta:
robrobzon írta:Next Launcher 3D újabb verzió Android 2.2+ and Modded Google Play szükséges
csak a licensz check miatt írják a moddolt play-t. lucky feltelepít, next feltelepít (nem elindít), lucky-ban rányom hosszan next-re, licensz ellenőrzés eltávolítás, auto mode, aztán ha kész (asszem 30% esélyt mond a végén, de az pont elég) next indít, használ, örül. annyi hogy új next verzió felrakás előtt odex változásokat el kell távolítani luckyban és úgy megy fel az új verza (amit újra meg kell patkolni). nem mondom hogy kényelmesebb mint egy moddolt play de szerintem ez sokkal biztonságosabb megoldás. amugy majd ha épeszű áron adják akkor megveszem, addig meg kalózkodok kicsit :)
nekem lucky xar al még nem sikerült kb semmi sem,1-2 napig ment aztán behalt,moddolt playt meg ugyan abbol kb 2 mp alatt viszarakja az eredetit,és pl jkay nem müxik lucky xar al,meg sok sok minden,poweramp sem,csak pár napig. ;)
Samsung galaxy s7 edge
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Limahl írta:nekem lucky xar al még nem sikerült kb semmi sem,1-2 napig ment aztán behalt,moddolt playt meg ugyan abbol kb 2 mp alatt viszarakja az eredetit,és pl jkay nem müxik lucky xar al,meg sok sok minden,poweramp sem,csak pár napig. ;)
+1 én is csak sz*ptam lucky-val vagy alapból nem ment vele az adott program vagy ideig óráig....
Ezt a moddolt megoldást vagy hete használom és jelentem minden egyes forint megvan a bankkártyámon tehát kicsit túl van lihegve a para része.
Az igaz hogy egyszerre mindig csak párezer forint van rajta nyilván ha a fizetésem ide érkezne vagy az eddigi megtakarításom ezen lenne akkor nem lettem volna ennyire bátor de így azt mondom nincs itt semmi veszély.
Persze ha vásárolok a play-be akkor én is vissza szoktam tenni a régit aztán ha valamit meg nem szeretnék megvenni és anyázik akkor meg a mosolygós play-t használom. ennyi. Tényleg 1 perc plusz egy reboot ideje az egész művelet szerintem érdemes használni.
robrobzon
4. szint
4. szint

Limahl írta:
Van abban más hiba is,Nálam Pl Sem a telóval,sem Pc-n keresztül Interdal sd nem volt elérhető. De már 9,1-el ezek nem jelentkeznek. Várom mi kerül még elő ami rossz.... illetve nem várom.

Na le is vettem .Teló lassú akad laggol ezzel az új kernellel. (nálam)Semmin nem változtattam csak vissza 1.8.9 és zsír minden.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára robrobzon 2013-04-01 hétf. 19:22:24-kor.
OnePlus3
robrobzon
4. szint
4. szint

Segal írta:
Limahl írta:nekem lucky xar al még nem sikerült kb semmi sem,1-2 napig ment aztán behalt,moddolt playt meg ugyan abbol kb 2 mp alatt viszarakja az eredetit,és pl jkay nem müxik lucky xar al,meg sok sok minden,poweramp sem,csak pár napig. ;)
+1 én is csak sz*ptam lucky-val vagy alapból nem ment vele az adott program vagy ideig óráig....
Ezt a moddolt megoldást vagy hete használom és jelentem minden egyes forint megvan a bankkártyámon tehát kicsit túl van lihegve a para része.
Az igaz hogy egyszerre mindig csak párezer forint van rajta nyilván ha a fizetésem ide érkezne vagy az eddigi megtakarításom ezen lenne akkor nem lettem volna ennyire bátor de így azt mondom nincs itt semmi veszély.
Persze ha vásárolok a play-be akkor én is vissza szoktam tenni a régit aztán ha valamit meg nem szeretnék megvenni és anyázik akkor meg a mosolygós play-t használom. ennyi. Tényleg 1 perc plusz egy reboot ideje az egész művelet szerintem érdemes használni.
Pay-pal kártyával kell vásárolni.Mindig csak annyi pénzt tenni a kártyára amit épp el szeretnénk vásárolni,és az időt is be lehet állítani azt a keveset is mennyi ideig tegye elérhetővé.
OnePlus3
Limahl
6. szint
6. szint

robrobzon írta:Go launcher teljesen jó. Ezt mondom én is.
nekem nem tetszik,söt nálam már galibát is okozott,azóta felejtös,de én meg azt mondom ahoz is 1000 féle kütyüt lehet tölteni,de mint next -hez is ,de next is müxik azok nélkül,én semmit nem használok csak témát nexthez.
Samsung galaxy s7 edge
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”