mahoni01. írta:Hali! Egy kis segítségre lenne szűkségem! Felakartam rakni egy főzött rom-ot, recoveryből telepítettem és mikor újra indult va samsung galaxy s3 felírat után megállt! Valakinek van ötlete mit lehetne csinálni?
Factory reset volt feltétel elött?ha nem rajta.
Köszi...időközben megcsináltam
Valaki tudna egy fasza kis ROM-ot ajánlani ami nem akad szép a felülete stb?
nekem semmi bajom s3 gyárival,söt én azt használom,nekem ez jön be,a többi nem.kinézetre kb ugyan az ,tán a gombok mások,nem is tudom milyen a gyári kinézete,fözetekben mindig moklva van kinézet.
quote]
4.2.... -ön nálam nem megy[/quote]
4.2? mi az cian ,aokp stb? azon nem is fog.[/quote]
persze, hogy nem, azért írtam, hogy 4.2-ön nálam nem megy igy nyilván másnál sem (megelőzvén az erre utaló kérdéseket)
egyébként Omega
nekem semmi bajom s3 gyárival,söt én azt használom,nekem ez jön be,a többi nem.kinézetre kb ugyan az ,tán a gombok mások,nem is tudom milyen a gyári kinézete,fözetekben mindig moklva van kinézet.
Én már megvettem a PowerAMP-t, ahhoz egyik se ér fel.
Changelog:
based on GT-I9300_JB_Opensource_Update9
updated mali driver to support latest CM-10.1
some ramfs changes/fixes
tested only on Samsung 4.1.2 and CM-10.1 nightly (30/3/2013)
not released yet. (PS: I am still not reading the SiyahKernel threads on XDA. I could only finish reading PMs today (I’m sorry that I could not reply them all, by the way). I will probably start from the last page tomorrow, but not sure how many pages I will read. So, please avoid repetitions and welcome back messages. I’m still not back, this is just a stop-by.)
TODO:
more testing
some cherrypicks to fix known problems and to add new features
Sammy 4.2 leak support, maybe?