robrobzon írta:A Sima V6-ost elb---ta az valóban produkálta a hibákat. Update V.6.1-re azt is próbáltad? Az már jó.
meg voltam róla győződve, hogy a 6.1et próbáltam. most megnéztem és neem is csak a sima 6ot.
akkor még van remény, mindjárt le is töltöm!
köszi a segítséget!
migabi24 írta:Ezeket tudom neked prezentálni, a fényképező minősége javul (100% jpeg tömörítés), videónál a kép 24Mbps, hang 192kbps 44100Hz + 5% töltötség alatt is működik
Hali ! Érdekelne a dolog, tehát milyen romokon működik ? Csak gyári samusokon ?
Telefonok: Oneplus One 64gb :-) & Nokia n900 & xperia mini & samsung omnia 2 & xperia x8ak /legtöbb darabokban /
Tabletek: Nexus 7 16gb 2012 + Nexus 7 16gb 2012
migabi24 írta:Ezeket tudom neked prezentálni, a fényképező minősége javul (100% jpeg tömörítés), videónál a kép 24Mbps, hang 192kbps 44100Hz + 5% töltötség alatt is működik
Hali ! Érdekelne a dolog, tehát milyen romokon működik ? Csak gyári samusokon ?
gyári vagy főzött rom nekem mindegy csak ne cm vagy miui legyen, elküldöd nekem amit kérek és megcsinálom neked arra a romra amit használsz
robrobzon írta:A Sima V6-ost elb---ta az valóban produkálta a hibákat. Update V.6.1-re azt is próbáltad? Az már jó.
Na ez az első főzött rom ami tetszik pedig párat már kipróbáltam. Esetleg valaki nem tudja hogy ezt a témát amit használ a rom valahonnan külön lelehet tölteni?
Na ez az első főzött rom ami tetszik pedig párat már kipróbáltam. Esetleg valaki nem tudja hogy ezt a témát amit használ a rom valahonnan külön lelehet tölteni?
Hali! Egy kis segítségre lenne szűkségem! Felakartam rakni egy főzött rom-ot, recoveryből telepítettem és mikor újra indult va samsung galaxy s3 felírat után megállt! Valakinek van ötlete mit lehetne csinálni?
mahoni01. írta:Hali! Egy kis segítségre lenne szűkségem! Felakartam rakni egy főzött rom-ot, recoveryből telepítettem és mikor újra indult va samsung galaxy s3 felírat után megállt! Valakinek van ötlete mit lehetne csinálni?