Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Segal írta:
Limahl írta:TurkbeyRom V37 SE No Wipe JkayMod(13.6.4)-2.3.6 XWLA4 NEAK KERNEL 1.3.3X ONLİNE

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1347711
épp most akartam én is beírni ez egyszerűen vicc most is minimális a javítás pl a Go launcherből már tegnap óta én is a 2.80 ast használom meg pár apróság végett megint verzióugrás.... vicc
Viszont most még a v36-ból szedtem ki az új zenelejátszót azt kipróbálom. Mindenesetre kösz az infót.
Tulajdonképpen értelmetlennek látom még a felrakását is mert pár nap múlva esetleg JKay kiad egy mégfrissebb verziót vagy épp talál a srác megint valami progit amit ugygondol hogy belehegeszt és már adni is fogja ki a v38-at...

szerintem is :D

de itt most szerintem a jkay -ok miatt megy ez a nagy frissitgetés, a többi rom ugyan ugy jön ki , az új jkay-miatt,de az okosabbak , ezt megoldják 1 update zip-el. :D
These users thanked the author Limahl for the post:
robrobzon (2012-02-24 pén. 18:42:18)
Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Limahl írta:
Segal írta:
Limahl írta:TurkbeyRom V37 SE No Wipe JkayMod(13.6.4)-2.3.6 XWLA4 NEAK KERNEL 1.3.3X ONLİNE

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1347711
épp most akartam én is beírni ez egyszerűen vicc most is minimális a javítás pl a Go launcherből már tegnap óta én is a 2.80 ast használom meg pár apróság végett megint verzióugrás.... vicc
Viszont most még a v36-ból szedtem ki az új zenelejátszót azt kipróbálom. Mindenesetre kösz az infót.
Tulajdonképpen értelmetlennek látom még a felrakását is mert pár nap múlva esetleg JKay kiad egy mégfrissebb verziót vagy épp talál a srác megint valami progit amit ugygondol hogy belehegeszt és már adni is fogja ki a v38-at...

szerintem is :D

de itt most szerintem a jkay -ok miatt megy ez a nagy frissitgetés, a többi rom ugyan ugy jön ki , az új jkay-miatt,de az okosabbak , ezt megoldják 1 update zip-el. :D
na de könyörgöm v37-nél az egyik "világrengető" újdonságként a frissebb GO Launchert említi. Pár napja már voltak belőle beták aztán tegnap estefelé már lehetett látni a véglegest de ma már a marketen is teljesen legálisan lehetett frissíteni (magyarítást is felajánlotta :Notworty: ) akkor most evégett mégis mi a jóbü*** fr*** kell frissebb verziót kiadni? Meg bravia engine meg hasonlók megint mindenféle dolog ami szerintem már a következő romba nem lesz benne mint pl a volumefix...
Szóval ez a mindenből 5 féle lehetőséget ad már alapból a romba dolog (pl billentyűzet 2 féle van de utóbbi 3 féleképp skinezhető is) nem feltétlen jó ötlet. Legyen egy base rom ami piszokgyors meg a maga módján szép aztán aki variálni akar annak csinálni egy others könyvtárat és oda pakolászni mindenféle finomságot "update.zip"-ek formájába és ha kell akkor felrakom ha nem kell akkor meg nem.
Vagy pl mint csinált egy remowed files packot akár az is elfogadható.
Limahl
6. szint
6. szint

na de könyörgöm v37-nél az egyik "világrengető" újdonságként a frissebb GO Launchert említi. Pár napja már voltak belőle beták aztán tegnap estefelé már lehetett látni a véglegest de ma már a marketen is teljesen legálisan lehetett frissíteni (magyarítást is felajánlotta :Notworty: ) akkor most evégett mégis mi a jóbü*** fr*** kell frissebb verziót kiadni? Meg bravia engine meg hasonlók megint mindenféle dolog ami szerintem már a következő romba nem lesz benne mint pl a volumefix...
Szóval ez a mindenből 5 féle lehetőséget ad már alapból a romba dolog (pl billentyűzet 2 féle van de utóbbi 3 féleképp skinezhető is) nem feltétlen jó ötlet. Legyen egy base rom ami piszokgyors meg a maga módján szép aztán aki variálni akar annak csinálni egy others könyvtárat és oda pakolászni mindenféle finomságot "update.zip"-ek formájába és ha kell akkor felrakom ha nem kell akkor meg nem.
Vagy pl mint csinált egy remowed files packot akár az is elfogadható
teljesen 1 et értek, bár a bravia engin szerintem tuti jó, de tök feleslegesen dobálja ki ilyen sürün az bizti. bár a jkay -okat sem értem ,nekem még mindig a y13.6.2 van fent, és tökéletesen teszi a dolgát ,minek az újjab, föleg ,hogy az is alig változik pár dologban ,ami engem nem is érdekel :D
Samsung galaxy s7 edge
TBGetto
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 Omega 21.1
Nem: Férfi
Has thanked: 20 times
Been thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TBGetto »

Hali mindenkinek. Egy kis segítséget szeretnék kérni mivel nem boldogulok a Litening_Rom_v6-1 al. Már kétszer is felraktam Odinnal de először a kék s nél akadt le illetve állandóan újból jött a hang és az animáció. Másodszor meg a sárga háromszögnél akadt le. Mit rontok el? Felrakáskor csak egyetlen tar.md5 file van a PDA ra. Ja és mintha gyorsabban végig futna a kék vonal mint más Romoknál.
Mindenkinek nagyon köszi a figyelmet.
Limahl
6. szint
6. szint

TBGetto írta:Hali mindenkinek. Egy kis segítséget szeretnék kérni mivel nem boldogulok a Litening_Rom_v6-1 al. Már kétszer is felraktam Odinnal de először a kék s nél akadt le illetve állandóan újból jött a hang és az animáció. Másodszor meg a sárga háromszögnél akadt le. Mit rontok el? Felrakáskor csak egyetlen tar.md5 file van a PDA ra. Ja és mintha gyorsabban végig futna a kék vonal mint más Romoknál.
Mindenkinek nagyon köszi a figyelmet.
hát nemigazán tudom de mivel 1 fájlos ,és repart nélkül kell feltenni ahogy néztem,én a zip-esekhez vagyok szokva :D , wipdata factorireset , wipchacherepart , dalvik chache aztán porobáld utánna. csak 1 ötlet hátha.

és ahogy nézem hibakeresésnek be köll lennie kapcsolva.
TBGetto (2012-02-24 pén. 19:08:28)
Samsung galaxy s7 edge
TBGetto
1. szint
1. szint
Kapcsolat:

Hát nagyon köszi amit írtál de ez nekem kínai. :D
Ezen oldal szerit csináltam. http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1095274
Limahl
6. szint
6. szint

TBGetto írta:Hát nagyon köszi amit írtál de ez nekem kínai. :D
Ezen oldal szerit csináltam. http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1095274

én is ezt néztem :D

nemtom mi lehet. hibakeresés be van kapcsolva.?

mirt nem raksz fel egy zip -es romot?

vannak jók.
TBGetto (2012-02-24 pén. 19:08:05)
Samsung galaxy s7 edge
TBGetto
1. szint
1. szint
Kapcsolat:

Hááát az nem volt. Akkor megpróbálom még egyszer. Nem gondoltam, hogy egy menü beállítás számít.
Limahl
6. szint
6. szint

TBGetto írta:Hááát az nem volt. Akkor megpróbálom még egyszer. Nem gondoltam, hogy egy menü beállítás számít.

pedig ott van

Step 2: Make sure that your phone is in USB debugging mode: Settings -> Applications -> Development -> USB debugging.
TBGetto (2012-02-24 pén. 19:08:15)
Samsung galaxy s7 edge
TBGetto
1. szint
1. szint
Kapcsolat: