igen, ott. tök mindegy, nem volt egy borzasztó nagy összeg.fefe86 írta:adaptert náluk vetted? én híradástechnikaiba néztem, ott 400 pénz /db....
Samsung Galaxy S III (GT-I9300)
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300)
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- fefe86
- 3. szint
- Készüléktípus: iPhone 5S 32GB + Nokia N9 64GB
- Nem: Férfi
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 47 times
nem azért írtam, csak egy pár helyen néztem, és a legtöbb boltos értetlenül nézett rám...moco írta:igen, ott. tök mindegy, nem volt egy borzasztó nagy összeg.fefe86 írta:adaptert náluk vetted? én híradástechnikaiba néztem, ott 400 pénz /db....
- moco
- Fő moderátor
Előtte valamelyik másik szolgáltatónál láttam, 1500 volt.fefe86 írta:nem azért írtam, csak egy pár helyen néztem, és a legtöbb boltos értetlenül nézett rám...moco írta:igen, ott. tök mindegy, nem volt egy borzasztó nagy összeg.fefe86 írta:adaptert náluk vetted? én híradástechnikaiba néztem, ott 400 pénz /db....
Na de vége az offolásnak, mert én cseszem le a bandát, ha sok a melléduma, erre én is mellédumálok.

S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- fefe86
- 3. szint
- Készüléktípus: iPhone 5S 32GB + Nokia N9 64GB
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 47 times
moco írta: Előtte valamelyik másik szolgáltatónál láttam, 1500 volt.
Na de vége az offolásnak, mert én cseszem le a bandát, ha sok a melléduma, erre én is mellédumálok.

- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Már van ilyen Shield fólia SGS3ra is... A teljes telefonos verziót, hogy kell elképzelni? Valaki használ(t) már ilyet? Pl oldalt védi a telefont?
http://www.expansys.hu/invisibleshield- ... s3-232531/

- moco
- Fő moderátor
Úgy tudom, hogy csak elöl-hátul. Lehet, hogy speedshopban is van már ilyen fólia.tnorbi írta:Már van ilyen Shield fólia SGS3ra is... A teljes telefonos verziót, hogy kell elképzelni? Valaki használ(t) már ilyet? Pl oldalt védi a telefont?![]()
Tőlük akár meg is lehet telefonon kérdezni.
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- szutty
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 82 times
Én annó ilyet vettem SGS-re, de csak egy sima jó minőségű fólia (nem karcolódik). Az elejéről le is vettem egy pár nap után, mert nekem nem tetszett.tnorbi írta:Már van ilyen Shield fólia SGS3ra is... A teljes telefonos verziót, hogy kell elképzelni? Valaki használ(t) már ilyet? Pl oldalt védi a telefont?![]()
- Rating: 2.63%
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
- phoebus
- 2. szint
- Készüléktípus: I9506 LTE-A
- Has thanked: 0
- Been thanked: 14 times
Nekem volt ma a kezemben,kipróbáltam, jó sokaig nyomkodtam direkt 2 helyre is bementem megnézni. Az volt a benyomásom ha hiszitek ha nem hogy egy sima Galaxy S van a kezemben csak 4.8 " kijelzovel. Formavilágát és a minoseg érzetet tekintve ez jutott elsore eszembe. Nem rossz a hátlap, jó kemény anyagból van, kicsit sem mozog, jól passzol.
Technikailag 780 MB szabad RAM van, amibol a ICS kb 400-at használ ha mindent futó alkalmazást leállítunk. Igazából nem vettem észre a 4 magos CPU gyorsaságat, nem éreztem kicsit sem gyorsabbnak mint a HTC One X-et(amikor azt próbaltam ki), persze ez szubjektív nem fej fej mellett volt a két készulék. Azt kell mondjam kecsesek a vonásai, nem hittem, hogy ezt fogom róla mondani valaha is.Ugy ertem jó kézben fogni. Az ICS 4.0.4 verzió fut rajta, jó a feladatkezelo mukodése ahogy kikapcsolhatod a futó alkalmzásokat; fejlesztoi mód alatt a menuben van néhány érdekesség amiket nem láttam még tesztekben. pl. ki tudja jelezni a CPU használatot, az érintés helyét a kijelzon, tudja kényszerítenni a GPU-t a 2D mód hasznalatára ( renderelés) képernyofrissitést is kijelzi ha szeretnénk, valami szivárványszínu "csíkozódás" fut a teljes feluleten, valami elképesztoen néz ki ahogy a színek változnak a szemunk elott. Százalékos akku kijelzés szintén benne van, bár ki lehet kapcsolni. Szóval személyre szabást illetoen sok a lehetoseg újfent. Végul is pozitív benyomást tett rám -
mind szoftver( bár ez az ICS érdeme), mind anyagminoséget illetoen. Tolem megkapja az "ajánlott" plecsnit. 
Technikailag 780 MB szabad RAM van, amibol a ICS kb 400-at használ ha mindent futó alkalmazást leállítunk. Igazából nem vettem észre a 4 magos CPU gyorsaságat, nem éreztem kicsit sem gyorsabbnak mint a HTC One X-et(amikor azt próbaltam ki), persze ez szubjektív nem fej fej mellett volt a két készulék. Azt kell mondjam kecsesek a vonásai, nem hittem, hogy ezt fogom róla mondani valaha is.Ugy ertem jó kézben fogni. Az ICS 4.0.4 verzió fut rajta, jó a feladatkezelo mukodése ahogy kikapcsolhatod a futó alkalmzásokat; fejlesztoi mód alatt a menuben van néhány érdekesség amiket nem láttam még tesztekben. pl. ki tudja jelezni a CPU használatot, az érintés helyét a kijelzon, tudja kényszerítenni a GPU-t a 2D mód hasznalatára ( renderelés) képernyofrissitést is kijelzi ha szeretnénk, valami szivárványszínu "csíkozódás" fut a teljes feluleten, valami elképesztoen néz ki ahogy a színek változnak a szemunk elott. Százalékos akku kijelzés szintén benne van, bár ki lehet kapcsolni. Szóval személyre szabást illetoen sok a lehetoseg újfent. Végul is pozitív benyomást tett rám -

- Rating: 2.63%
"Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal?"
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Így van, Amerikában komplett iparág szerveződött az ügyeskedésre. Ennek veszik elejét, amikor a járművek visszapillantó tükrére ráírják, hogy a benne látható kép távolabbinak mutatja a járművet, mint ahogy a valóságban van. És még lehetne sorolni az agyamentségeket, mind mögött súlyos, kifizetett milliók vannak, abból tanulták meg a gyártók/szolgáltatók, hogy az emberi hülyeség határtalan...szutty írta:Szerintem azért van odaírva, hogy nehogy azért pereld be őket/kártérítést kérj, mert beszakadt a körmöd...moco írta:Elkezdtem olvasni a használati útmutatót, erre ezt találtam:
"Ügyeljen, hogy a hátlap levételekor ne tegyen kárt a körmében."
Ki nem tojik a körömre? Azt vártam, hogy ne tegyek kárt a hátlapban, nem azt, hogy a körmömben
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Elmondanád, hogy hol lehet megnézni?phoebus írta:Nekem volt ma a kezemben,kipróbáltam, jó sokaig nyomkodtam direkt 2 helyre is bementem megnézni. Az volt a benyomásom ha hiszitek ha nem hogy egy sima Galaxy S van a kezemben csak 4.8 " kijelzovel. Formavilágát és a minoseg érzetet tekintve ez jutott elsore eszembe. Nem rossz a hátlap, jó kemény anyagból van, kicsit sem mozog, jól passzol.
Technikailag 780 MB szabad RAM van, amibol a ICS kb 400-at használ ha mindent futó alkalmazást leállítunk. Igazából nem vettem észre a 4 magos CPU gyorsaságat, nem éreztem kicsit sem gyorsabbnak mint a HTC One X-et(amikor azt próbaltam ki), persze ez szubjektív nem fej fej mellett volt a két készulék. Azt kell mondjam kecsesek a vonásai, nem hittem, hogy ezt fogom róla mondani valaha is.Ugy ertem jó kézben fogni. Az ICS 4.0.4 verzió fut rajta, jó a feladatkezelo mukodése ahogy kikapcsolhatod a futó alkalmzásokat; fejlesztoi mód alatt a menuben van néhány érdekesség amiket nem láttam még tesztekben. pl. ki tudja jelezni a CPU használatot, az érintés helyét a kijelzon, tudja kényszerítenni a GPU-t a 2D mód hasznalatára ( renderelés) képernyofrissitést is kijelzi ha szeretnénk, valami szivárványszínu "csíkozódás" fut a teljes feluleten, valami elképesztoen néz ki ahogy a színek változnak a szemunk elott. Százalékos akku kijelzés szintén benne van, bár ki lehet kapcsolni. Szóval személyre szabást illetoen sok a lehetoseg újfent. Végul is pozitív benyomást tett rám -![]()
mind szoftver( bár ez az ICS érdeme), mind anyagminoséget illetoen. Tolem megkapja az "ajánlott" plecsnit.