látod ez 1 felettéb érdekes kérdés csak azért mert play röl feltettem,voltak gondok aztán letöltöttem 1 oldalrol,(nem reklám helye )és ugyan az de semmi de semmi gond,na ezt magyarázza meg aki tudja.megheccelték az ingyenes progit? de nem egyformán müxik.robert07 írta:Limahl, neked ez az LG féle feloldóképernyő nem vacakol? Nekem néha olyat csinál, hogy 2x is fel kell oldani. Kioldom lapozok párat a menüben és hopp, megint zárva. Kicsit idegesítő. Igaz, én s3-on használom.
Samsung Galaxy S5 - trükkök, modding, romolás
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
Re: Samsung Galaxy S5 - trükkök, modding, romolás
- Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
- nikolanero
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5 G900F
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Limahl, Te is ezzel a Towelroot, programmal rootoltad a telefonod? Nekem mindig vírust jelez a gépem mikor letöltöm, és kicsit utána olvastam fórumokon írják, hogy sebezhetővé válik a telefon tőle. Nem aggódsz emiatt? Nekem is kellene a root, csak ez kicsit visszatart.
- Limahl
- 6. szint
azzal csináltam,semmi gond vele.telóval töltöttem le. de nefeledd,az ha már új rom van rajta nem jó.nikolanero írta:Limahl, Te is ezzel a Towelroot, programmal rootoltad a telefonod? Nekem mindig vírust jelez a gépem mikor letöltöm, és kicsit utána olvastam fórumokon írják, hogy sebezhetővé válik a telefon tőle. Nem aggódsz emiatt? Nekem is kellene a root, csak ez kicsit visszatart.
Samsung galaxy s7 edge
- nikolanero
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5 G900F
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nekem már új romom van, azzal vettem, akkor marad a downgrade... mert a garanciát kár volna elpuskázni.Limahl írta:azzal csináltam,semmi gond vele.telóval töltöttem le. de nefeledd,az ha már új rom van rajta nem jó.nikolanero írta:Limahl, Te is ezzel a Towelroot, programmal rootoltad a telefonod? Nekem mindig vírust jelez a gépem mikor letöltöm, és kicsit utána olvastam fórumokon írják, hogy sebezhetővé válik a telefon tőle. Nem aggódsz emiatt? Nekem is kellene a root, csak ez kicsit visszatart.
- Limahl
- 6. szint
hát azt kár olvas,járj utánna,és csak ésszelnikolanero írta:Nekem már új romom van, azzal vettem, akkor marad a downgrade... mert a garanciát kár volna elpuskázni.Limahl írta:azzal csináltam,semmi gond vele.telóval töltöttem le. de nefeledd,az ha már új rom van rajta nem jó.nikolanero írta:Limahl, Te is ezzel a Towelroot, programmal rootoltad a telefonod? Nekem mindig vírust jelez a gépem mikor letöltöm, és kicsit utána olvastam fórumokon írják, hogy sebezhetővé válik a telefon tőle. Nem aggódsz emiatt? Nekem is kellene a root, csak ez kicsit visszatart.
Samsung galaxy s7 edge
- mako
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s3
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 10 times
Sziasztok.Egy független négy file-os romra lenne szükségem.Előre is köszi.
GALAXY S4 "Reccsent kijelző"
Vissza S3
GALAXY S5 Várás
Vissza S3
GALAXY S5 Várás
-
- 2. szint
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 23 times
parancsolj...mako írta:Sziasztok.Egy független négy file-os romra lenne szükségem.Előre is köszi.
http://logout.hu/bejegyzes/spityu27/sam ... ajlok.html
- Mazsiba71
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galxy S5 G900F TMH
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 2 times
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy van egy TMH 5.0 S5 és szeretném felrakni az XEH romot.MElyik odinnal csináljam és hova kell beilleszteni mert már régen volt s4 amin romolta.
Ha kaphatnék egy XEH romról egy linket amin letudom tölteni.
Előre is köszönöm,
Mazsiba
Az lenne a kérdésem hogy van egy TMH 5.0 S5 és szeretném felrakni az XEH romot.MElyik odinnal csináljam és hova kell beilleszteni mert már régen volt s4 amin romolta.
Ha kaphatnék egy XEH romról egy linket amin letudom tölteni.
Előre is köszönöm,
Mazsiba
-
- 2. szint
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 23 times
Fent raktam be linket, 3.06,3.09,3.10 es odinnal megy az s5, xeh-s rendszerből ha cserélni akarod a tmh-st akkor szigorúan 1fájlost használj mert a 4fájlos átállítja a belső tárhely kiosztását!
- Rating: 2.63%