Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Re: Samsung Galaxy S III - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Nem tudom, h SGS2 milyen appal rendelkezik de a 3 kamerája elképesztő. Folyamatosan fókuszál, egyből lövi a két, videó is nagyon szép :D Nagyon beleszerettem ebbe a telóba.

Jól tettem, hogy bíztam a samsungban. Eddig egy hiba se jött elő. RAM mint állat, fehér-fehér :D Ez a tökéletes telefon.

na kamera miatt bizti nem cserélek :D amit én használom, szinte semmi, a mostani romomban meg megyen minden ,az s voice, kitehetö kis video , gs3 tw, és van jkay.

én még tuti nem váltok.
Samsung galaxy s7 edge
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Nem: Férfi
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Limahl írta:
Nem tudom, h SGS2 milyen appal rendelkezik de a 3 kamerája elképesztő. Folyamatosan fókuszál, egyből lövi a két, videó is nagyon szép :D Nagyon beleszerettem ebbe a telóba.

Jól tettem, hogy bíztam a samsungban. Eddig egy hiba se jött elő. RAM mint állat, fehér-fehér :D Ez a tökéletes telefon.

na kamera miatt bizti nem cserélek :D amit én használom, szinte semmi, a mostani romomban meg megyen minden ,az s voice, kitehetö kis video , gs3 tw, és van jkay.

én még tuti nem váltok.
Ahhoz képest, h az egyik nak fikázó voltál/vagy, átpakoltál pár dolgot... :laugh: szvsz mindenben felülmúlja az sgs2-t. hát még ha jönnek a frissítések... :whaaa:
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Limahl írta:én még tuti nem váltok.
Még nem is érdemes egyrészt elég drága, másrészt még vannak szoftveres betegségei, progikból/játékokból sem fut (jól) mindegyik és ráadásul 10 nap múlva (állítólag) debütál a Jelly Bean (4.1) ami egy tökönrúgás lesz az SGS3 kemény magjának (aki megvette már) Azt nem tudom pontosan mit fog tudni de az tuti hogy többet mint az ICS és ugye onnantól nem a legfrissebb verzió fut a méregdrágán vett telefonon...
Limahl
6. szint
6. szint

tnorbi írta:
Limahl írta:

én még tuti nem váltok.
Ahhoz képest, h az egyik nak fikázó voltál/vagy, átpakoltál pár dolgot... :laugh: szvsz mindenben felülmúlja az sgs2-t. hát még ha jönnek a frissítések... :whaaa:

nem én pakoltam át bocsi. a rom ban van, tehát minden átportolható, már a kamerát is csinálják, az meg hogy 100 szor jobb,szerinted, szerintem meg még 1 szer sem. ;)

1-2 hét és minden benne lesz, akkor minek adjak érte 200 ezer pénzt? azért hogy még a gép se ismerje fel magátol? :D

befejeztem.pedig megigértem ,hogy nem irok már ide mostantol tényleg psssszt ben vagyok :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Limahl 2012-06-17 vas. 14:04:28-kor.
Samsung galaxy s7 edge
tnorbi
6. szint
6. szint

Segal írta:
Limahl írta:én még tuti nem váltok.
Még nem is érdemes egyrészt elég drága, másrészt még vannak szoftveres betegségei, progikból/játékokból sem fut (jól) mindegyik és ráadásul 10 nap múlva (állítólag) debütál a Jelly Bean (4.1) ami egy tökönrúgás lesz az SGS3 kemény magjának (aki megvette már) Azt nem tudom pontosan mit fog tudni de az tuti hogy többet mint az ICS és ugye onnantól nem a legfrissebb verzió fut a méregdrágán vett telefonon...

Szerinted melyik teló kapja meg legelőször? Inkább azért aggódjatok, h az SGS2 is megkapja, és ne intsen be a samu, mint az SGSnél :sly: SGS2k is ICS-el jönnek már ki.. Jelly pedig még odébb van, ICS se futott még be... :O
tnorbi
6. szint
6. szint

nem én pakoltam át bocsi. a rom ban van, tehát minden átportolható, már a kamerát is csinálják, az meg hogy 100 szor jobb,szerinted, szerintem meg még 1 szer sem. ;)

1-2 hét és minden benne lesz, akkor minek adjak érte 200 ezer pénzt? azért hogy még a gép se ismerje fel magátol? :D

befejeztem.
Akkor ennyi erővel az 1is van olyan mint a 2... arra is portoltak mindent. Szinte sehol se 200ezer... Enyém felismeri :O Az meg butaság, hogy nem jobb. Akinek 2van. annak nem annyival jobb, h váltson, hacsak nem izgatja...
Limahl
6. szint
6. szint

tnorbi írta:

befejeztem.
Akkor ennyi erővel az 1is van olyan mint a 2... arra is portoltak mindent. Szinte sehol se 200ezer... Enyém felismeri :O Az meg butaság, hogy nem jobb. Akinek 2van. annak nem annyival jobb, h váltson, hacsak nem izgatja...
azért 1 és 2 közt lényeges gyorsaságbeli különbség van, mig itt egyenlöre :no:

félre értés ne essék, nem fikázom a gs3-at,söt tuti fogok is venni,csak még nem érzem a bizsergést. :D
Samsung galaxy s7 edge
kakuk100
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G5+Lumia 950XL+Sg.S7 edge
Nem:
Has thanked: 172 times
Been thanked: 50 times

Hozzászólás Szerző: kakuk100 »

tnorbi írta:
kakuk100 írta:
Szerinted működik majd az SGS 2-ön? :yes: ?
:no:
de ez hozza ugyan azon gyorsaságot, probáltam.

Nekem a gyorsaság nem elég. Nekem az is kéne, hogy jó képeket csináljon.Valamelyik tesztben azt olvastam, hogy nem kiemelkedően jók a képek amiket csinál. Én az SGS2-n is más kamerát használok nem a gyárit. Különben biztos jó telefon, de Limahl-al és Segal-al értek egyet, hogy kb. 2-3 hónap mire szoftveresen kiforrja magát és minden működik rendesen rajta.Akkor lehet, hogy beinvesztálok egyre bár egy kicsit nagy. :yes:
carlosca
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS 4 Mini I9195
Has thanked: 23 times
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: carlosca »

kakuk100 írta:
tnorbi írta:
kakuk100 írta:
Szerinted működik majd az SGS 2-ön? :yes: ?
:no:
de ez hozza ugyan azon gyorsaságot, probáltam.

Nekem a gyorsaság nem elég. Nekem az is kéne, hogy jó képeket csináljon.Valamelyik tesztben azt olvastam, hogy nem kiemelkedően jók a képek amiket csinál. Én az SGS2-n is más kamerát használok nem a gyárit. Különben biztos jó telefon, de Limahl-al és Segal-al értek egyet, hogy kb. 2-3 hónap mire szoftveresen kiforrja magát és minden működik rendesen rajta.Akkor lehet, hogy beinvesztálok egyre bár egy kicsit nagy. :yes:
Annyira nem rossz a gyári sem.
http://noob.hu/2012/06/17/20120614_101732.jpg
XXUAMG8 XEH
kisdobos
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy Note4
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: kisdobos »

Limahl írta:

én még tuti nem váltok.
A kitehető videót hogyan lehet megoldani s2-n?
Rom: NG1
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”