Csak ne lenne olyan drága még mindig!

Nem ezek az érveim, csak nem tudtam, hogy mennyi, mert 2 helyen sem írták ugyanazt! Amúgy nekem meg az a véleményem, hogy látszik, ha több a szín, de mivel ez nem TFT ezért máshogy látszik! Egyre jobban arra hajlok, hogy vmi módon szerzek magamnak egy ilyen gépet! A winnel meg elboldogulok, csak azért tartok/tartottam tőle, mert azt írták nem elég stabil! De úgy látom kezdenek az emberek rácáfolni erre! Köszi a rövid kis leírást a cuccról!atesszan írta:A világon semmit sem jelent, a szem úgysem tud még ennyit sem megkülönböztetni. Akinek ezek az érvei, hogy csak 65000, az nem tudja mit beszél.
itt van leírva. http://www.i900.eoldal.hu/oldal/hang_-kep_-videotegeske írta:És itt is felbukkanokSzóval a szegény kis Satio 3 napig bírta... Most Omnia2! Sokkal jobb mint a Satio, csak kár h nem kapacitív az amoled
valaki írta h feltornázta a hangerőt benne... Azt hogy csináltad?
szeja. beleestem mint tyúk a gederbe. nem dícsértem mert az nem az igazi tapis teló volt. ebben viszont vannak olyan dolgok amire vágytam. menüeffekt, áttűnés, kockanézet meg mittom én még mi. szóval látványos dolgok. nagyon szép a kijelzője, igaz tényleg azt írják rá, hogy 65000, de amoled wvga kijelzője van, tehát nagyon élesek a dolgok benne. és amit ez a Spb Mobile Shell 3 progi csinál vele...hát naon ott vanzolo írta:Szia moco!
Hogy hogy az Omnia2 mellett döntöttél? Pedig nem nagyon dicsérted a winmobilt!
Én is szemezem ezzel a gépel egy ideje, lecserélném a Tubit rá, de egy kicsit parázom a windows miatt!Na meg hát az ára sem fekszik még nekem! Vki mondja már meg, hogy akkor mennyi színű is a kijelzője,mert én már mindent hallottam erről. Hol 65E, hol 16milla! Akkor most mi is az igazság?Ha 65E, akkor mennyire látszik rajta? Tudom AMOLED, de akkor is.Mindennap megnézek a gépről néhány videót! Beleszerelmesedtem teljesen! Olyan jó formája van neki!![]()
Fel kell rakni a JA1-es Romot, az helyből bömböl, mint a vadállat!tegeske írta:És itt is felbukkanokSzóval a szegény kis Satio 3 napig bírta... Most Omnia2! Sokkal jobb mint a Satio, csak kár h nem kapacitív az amoled
valaki írta h feltornázta a hangerőt benne... Azt hogy csináltad?