Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

Macika írta: ...
- A bekapcsolt WLAN továbbra is lemeríti egy éjszaka alatt a fél akksi-töltöttséget. Nem tudok mást példának hozni, csak az annyit szidott iOS-t és az annyira elmaradott symbian-t. Ahol ezt meg tudták oldani, tehát megoldható (lenne)...
Nem tudom próbáltátok-e már a wifi speciális beállítását: Wi-Fi bekapcsolva tartása-Soha (nagyobb adatkapcsolat használattal jár) én most tesztelgetem, ha a telót nem használod egy ideig akkor kikapcsolja a wifit. Amint home gombot nyomsz újra csatlakozik. Gondolom a wifi kikapcs az alapján történik van-e nagyobb adatforgalom a háttérben. Nem tudom GB-n van-e ez a lehetőség én eddig ezzel nem foglalkoztam. LPH romon van ilyen.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

muzsikus2 írta:
Macika írta: ...
- A bekapcsolt WLAN továbbra is lemeríti egy éjszaka alatt a fél akksi-töltöttséget. Nem tudok mást példának hozni, csak az annyit szidott iOS-t és az annyira elmaradott symbian-t. Ahol ezt meg tudták oldani, tehát megoldható (lenne)...
Nem tudom próbáltátok-e már a wifi speciális beállítását: Wi-Fi bekapcsolva tartása-Soha (nagyobb adatkapcsolat használattal jár) én most tesztelgetem, ha a telót nem használod egy ideig akkor kikapcsolja a wifit. Amint home gombot nyomsz újra csatlakozik. Gondolom a wifi kikapcs az alapján történik van-e nagyobb adatforgalom a háttérben. Nem tudom GB-n van-e ez a lehetőség én eddig ezzel nem foglalkoztam. LPH romon van ilyen.
GB-n SOHA, az csak a WiFi alvó mód irányelvénél van.
Magyarul ez a beállítás azt határozza meg, hogy mikor váltson át a készülék WiFi-ről mobiladatra. Lehetséges beállítások:
1. A képernyő kikapcsolásakor
2. Soha, hogyha a töltő csatlakoztatva van.
3. Soha

Kezdettől fogva (tavaly június eleje) SOHA-n van a készülékem, szerintem ez a gyári alapbeállítás is.
Ezzel együtt merül drasztikusan.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

Macika írta: GB-n SOHA, az csak a WiFi alvó mód irányelvénél van.
Magyarul ez a beállítás azt határozza meg, hogy mikor váltson át a készülék WiFi-ről mobiladatra. Lehetséges beállítások:
1. A képernyő kikapcsolásakor
2. Soha, hogyha a töltő csatlakoztatva van.
3. Soha

Kezdettől fogva (tavaly június eleje) SOHA-n van a készülékem, szerintem ez a gyári alapbeállítás is.
Ezzel együtt merül drasztikusan.
Úgy vettem észre LPH-n a Mindig az alapértelmezett. Másik lehetőség a Csak ha a töltő csatlakoztatva van. Bár nálam ez egyáltalán nem számít mert fekvéskor mindig kikapcsolom a wifi-t és a netet + feladatkezelős memória ürítés így alig merül 2-3%-ot reggelre. Persze vannak akiknek fontos, hogy sürgős mail-jeiket megkapják, azoknak a soha mód sem jó, mert ha éppen le van kapcsolva akkor a mail szinkronizálás sem működik, ha nincs mellette engedélyezve a síma net.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
Matrixuser
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGS II [LP7]+SGS [JVT]
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: Matrixuser »

pedrolo írta:Sziasztok!

Teljesen új vagyok a Samsung fórumon, nemrég óta van S II-öm, és leírást keresek a Tasker nevű programhoz, ha tudna vki segíteni. Én a 40-hez közel kategória vagyok annak ellenére, hogy fogalmam sincs miről vitáztok :-)
Segítséget előre is köszi

Nándi
Hello!
Ezt a programot próbáltad már? Legalább olyan jó, vagy még jobb, mint a Tasker.
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

nálam az ics ,legnagyobb baja,hogy tibi-vel ha fagyasztok, nem lehet kiolvasztani,lph-án már jó? mert addig esélye sincs,hogy felmenjen,mert igy nagyon gagyi számomra. :D
Samsung galaxy s7 edge
kissati66
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nexus 5 MPA44G 6.0 Marshmallow
Has thanked: 30 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: kissati66 »

Limahl írta:nálam az ics ,legnagyobb baja,hogy tibi-vel ha fagyasztok, nem lehet kiolvasztani,lph-án már jó? mert addig esélye sincs,hogy felmenjen,mert igy nagyon gagyi számomra. :D
Még mindig nem lehet kiolvasztani, bár ez pont nem az ICS hibája, hanem a Titanium Backup-é. Pedig valamelyik verzió szám ugrásnál szerepelt az újdonságok között az ICS támogatás, úgy látszik mégsem sikerült 100%-osra
These users thanked the author kissati66 for the post:
Limahl (2012-02-20 hétf. 15:53:35)
Rating: 2.63%
Limahl
6. szint
6. szint

kissati66 írta:
Limahl írta:nálam az ics ,legnagyobb baja,hogy tibi-vel ha fagyasztok, nem lehet kiolvasztani,lph-án már jó? mert addig esélye sincs,hogy felmenjen,mert igy nagyon gagyi számomra. :D
Még mindig nem lehet kiolvasztani, bár ez pont nem az ICS hibája, hanem a Titanium Backup-é. Pedig valamelyik verzió szám ugrásnál szerepelt az újdonságok között az ICS támogatás, úgy látszik mégsem sikerült 100%-osra

tudom ,hogy a tibi hibája,de addig nem köl ics mig nem müxik. nekem fontos.
Samsung galaxy s7 edge
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

muzsikus2 írta:...fekvéskor mindig kikapcsolom a wifi-t és a netet + feladatkezelős memória ürítés így alig merül 2-3%-ot reggelre.
Akkor nekem is csak ennyit fogyaszt, éjjel nekem is leo van mindennek, ami nem GSM.
Amikor egész nap be van kapcsolva, akkor fekteti két vállra az akksit, sajnos.

Az éjszakát csak azért említettem meg, mert párszor próbából hagytam éjszakára is bekapcsolva.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
robrobzon
4. szint
4. szint
Készüléktípus: OnePlus 6
Has thanked: 119 times
Been thanked: 160 times

Hozzászólás Szerző: robrobzon »

kissati66 írta:
Lehet más progival is fagyasztani. Pl ultimate backup. Itt fenn is van,vagy megvásárolható.
OnePlus3
Limahl
6. szint
6. szint

robrobzon írta:
kissati66 írta:
Lehet más progival is fagyasztani. Pl ultimate backup. Itt fenn is van,vagy megvásárolható.

de ahogy olvastam semmivel nem lehet rajta olvasztani, :P
Samsung galaxy s7 edge
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”