Nem tudom próbáltátok-e már a wifi speciális beállítását: Wi-Fi bekapcsolva tartása-Soha (nagyobb adatkapcsolat használattal jár) én most tesztelgetem, ha a telót nem használod egy ideig akkor kikapcsolja a wifit. Amint home gombot nyomsz újra csatlakozik. Gondolom a wifi kikapcs az alapján történik van-e nagyobb adatforgalom a háttérben. Nem tudom GB-n van-e ez a lehetőség én eddig ezzel nem foglalkoztam. LPH romon van ilyen.Macika írta: ...
- A bekapcsolt WLAN továbbra is lemeríti egy éjszaka alatt a fél akksi-töltöttséget. Nem tudok mást példának hozni, csak az annyit szidott iOS-t és az annyira elmaradott symbian-t. Ahol ezt meg tudták oldani, tehát megoldható (lenne)...
Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
GB-n SOHA, az csak a WiFi alvó mód irányelvénél van.muzsikus2 írta:Nem tudom próbáltátok-e már a wifi speciális beállítását: Wi-Fi bekapcsolva tartása-Soha (nagyobb adatkapcsolat használattal jár) én most tesztelgetem, ha a telót nem használod egy ideig akkor kikapcsolja a wifit. Amint home gombot nyomsz újra csatlakozik. Gondolom a wifi kikapcs az alapján történik van-e nagyobb adatforgalom a háttérben. Nem tudom GB-n van-e ez a lehetőség én eddig ezzel nem foglalkoztam. LPH romon van ilyen.Macika írta: ...
- A bekapcsolt WLAN továbbra is lemeríti egy éjszaka alatt a fél akksi-töltöttséget. Nem tudok mást példának hozni, csak az annyit szidott iOS-t és az annyira elmaradott symbian-t. Ahol ezt meg tudták oldani, tehát megoldható (lenne)...
Magyarul ez a beállítás azt határozza meg, hogy mikor váltson át a készülék WiFi-ről mobiladatra. Lehetséges beállítások:
1. A képernyő kikapcsolásakor
2. Soha, hogyha a töltő csatlakoztatva van.
3. Soha
Kezdettől fogva (tavaly június eleje) SOHA-n van a készülékem, szerintem ez a gyári alapbeállítás is.
Ezzel együtt merül drasztikusan.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Úgy vettem észre LPH-n a Mindig az alapértelmezett. Másik lehetőség a Csak ha a töltő csatlakoztatva van. Bár nálam ez egyáltalán nem számít mert fekvéskor mindig kikapcsolom a wifi-t és a netet + feladatkezelős memória ürítés így alig merül 2-3%-ot reggelre. Persze vannak akiknek fontos, hogy sürgős mail-jeiket megkapják, azoknak a soha mód sem jó, mert ha éppen le van kapcsolva akkor a mail szinkronizálás sem működik, ha nincs mellette engedélyezve a síma net.Macika írta: GB-n SOHA, az csak a WiFi alvó mód irányelvénél van.
Magyarul ez a beállítás azt határozza meg, hogy mikor váltson át a készülék WiFi-ről mobiladatra. Lehetséges beállítások:
1. A képernyő kikapcsolásakor
2. Soha, hogyha a töltő csatlakoztatva van.
3. Soha
Kezdettől fogva (tavaly június eleje) SOHA-n van a készülékem, szerintem ez a gyári alapbeállítás is.
Ezzel együtt merül drasztikusan.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
- Matrixuser
- Újonc
- Készüléktípus: SGS II [LP7]+SGS [JVT]
- Has thanked: 0
- Been thanked: 3 times
Hello!pedrolo írta:Sziasztok!
Teljesen új vagyok a Samsung fórumon, nemrég óta van S II-öm, és leírást keresek a Tasker nevű programhoz, ha tudna vki segíteni. Én a 40-hez közel kategória vagyok annak ellenére, hogy fogalmam sincs miről vitáztok :-)
Segítséget előre is köszi
Nándi
Ezt a programot próbáltad már? Legalább olyan jó, vagy még jobb, mint a Tasker.
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
nálam az ics ,legnagyobb baja,hogy tibi-vel ha fagyasztok, nem lehet kiolvasztani,lph-án már jó? mert addig esélye sincs,hogy felmenjen,mert igy nagyon gagyi számomra.
Samsung galaxy s7 edge
- kissati66
- 2. szint
- Készüléktípus: Nexus 5 MPA44G 6.0 Marshmallow
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 15 times
Még mindig nem lehet kiolvasztani, bár ez pont nem az ICS hibája, hanem a Titanium Backup-é. Pedig valamelyik verzió szám ugrásnál szerepelt az újdonságok között az ICS támogatás, úgy látszik mégsem sikerült 100%-osraLimahl írta:nálam az ics ,legnagyobb baja,hogy tibi-vel ha fagyasztok, nem lehet kiolvasztani,lph-án már jó? mert addig esélye sincs,hogy felmenjen,mert igy nagyon gagyi számomra.
- Rating: 2.63%
- Limahl
- 6. szint
kissati66 írta:Még mindig nem lehet kiolvasztani, bár ez pont nem az ICS hibája, hanem a Titanium Backup-é. Pedig valamelyik verzió szám ugrásnál szerepelt az újdonságok között az ICS támogatás, úgy látszik mégsem sikerült 100%-osraLimahl írta:nálam az ics ,legnagyobb baja,hogy tibi-vel ha fagyasztok, nem lehet kiolvasztani,lph-án már jó? mert addig esélye sincs,hogy felmenjen,mert igy nagyon gagyi számomra.
tudom ,hogy a tibi hibája,de addig nem köl ics mig nem müxik. nekem fontos.
Samsung galaxy s7 edge
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Akkor nekem is csak ennyit fogyaszt, éjjel nekem is leo van mindennek, ami nem GSM.muzsikus2 írta:...fekvéskor mindig kikapcsolom a wifi-t és a netet + feladatkezelős memória ürítés így alig merül 2-3%-ot reggelre.
Amikor egész nap be van kapcsolva, akkor fekteti két vállra az akksit, sajnos.
Az éjszakát csak azért említettem meg, mert párszor próbából hagytam éjszakára is bekapcsolva.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- robrobzon
- 4. szint
- Készüléktípus: OnePlus 6
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 160 times
Lehet más progival is fagyasztani. Pl ultimate backup. Itt fenn is van,vagy megvásárolható.kissati66 írta:Még mindig nem lehet kiolvasztani, bár ez pont nem az ICS hibája, hanem a Titanium Backup-é. Pedig valamelyik verzió szám ugrásnál szerepelt az újdonságok között az ICS támogatás, úgy látszik mégsem sikerült 100%-osraLimahl írta:nálam az ics ,legnagyobb baja,hogy tibi-vel ha fagyasztok, nem lehet kiolvasztani,lph-án már jó? mert addig esélye sincs,hogy felmenjen,mert igy nagyon gagyi számomra.
OnePlus3
- Limahl
- 6. szint
robrobzon írta:Lehet más progival is fagyasztani. Pl ultimate backup. Itt fenn is van,vagy megvásárolható.kissati66 írta:Még mindig nem lehet kiolvasztani, bár ez pont nem az ICS hibája, hanem a Titanium Backup-é. Pedig valamelyik verzió szám ugrásnál szerepelt az újdonságok között az ICS támogatás, úgy látszik mégsem sikerült 100%-osraLimahl írta:nálam az ics ,legnagyobb baja,hogy tibi-vel ha fagyasztok, nem lehet kiolvasztani,lph-án már jó? mert addig esélye sincs,hogy felmenjen,mert igy nagyon gagyi számomra.
de ahogy olvastam semmivel nem lehet rajta olvasztani,
Samsung galaxy s7 edge