Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Nem: Férfi
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romo

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

robert07 írta:köszi Segal! hát rámennék én az ügyre.. de mi kell ehhez a dologhoz? semmi? ki bontok 2 romot egymás mellé és csak a képeket átviszem? nincs erről valami leírás hogy hol hogyan és mit? vagy ha kibontom és nézelődök a mappákban, akkor rájövök?
Én írtam már nem 1 leírást, de rá se bagóztak. :D Itt vannak valahol a fórumban :D
tnorbi
6. szint
6. szint

Miért nem a programokba rakod? Izraelivel mit érünk?
dandu
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N7100
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: dandu »

tnorbi írta:
Miért nem a programokba rakod? Izraelivel mit érünk?
bocsi :Notworty: rakjál bele Magyar nyelvi fájlt
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

robert07 írta:köszi Segal! hát rámennék én az ügyre.. de mi kell ehhez a dologhoz? semmi? ki bontok 2 romot egymás mellé és csak a képeket átviszem? nincs erről valami leírás hogy hol hogyan és mit? vagy ha kibontom és nézelődök a mappákban, akkor rájövök?
ennyire azért nem egyszerű hogy csak kibontom és átmappázom. Legelősször is egy kis egyszerűsítés nem kell kicsomagolni a romot elég csak belelépni és kimásolni belőle azokat a fájlokat amikbe a grafika van. S III romot nem ismerem annyira de a systemUI.apk, és a framework mappában lévő apk-k szoktak lenni. Ezeket kell mindkét romból kimásolni total commanderrel belelépni (csak duplán rákatt mintha egy mappa lenne) és ezeken belül az összes képet felülírni a másik ugyanilyen nevübe majd a módosított képes apk fájlokkal felülírni az új rom eredeti apk fájlait. Ez persze csak a kinézetért felel ha az gyári alkalmazásokat is török kinézetű ikonosra szeretnéd az már szöszölgetősebb mert ott minden egyes programot meg kell keresni a romba és alapesetben csak 1 képet felülírni benne ami az icon-ért felel de ha pl egy böngészőbe vagy fájlkezelőbe stb jobban tetszik a török kinézete akkor az összes fájlt. Ezekből jó sok program van. Elsőre ilyesztően hangzik ez a cserélgetősdi de elrontani semmit sem tudsz a telefon be fog tudni bootolni max a kinézet nem lesz olyan amit szeretnél :D Akkor tud gond lenni ha az egyik rom nem használja jkay dolgait a másik meg igen mert akkor rengeteg képet át is kell nevezni mivel megváltoztatta jkay az elérésüket. Persze gond akkor sincs ha nem nevezed át a telefon még ekkor is be fog tudni bootolni csak marad az új rom kinézete.
Persze utánna ha már belejön az ember durvább dolgokat is tud módosítani akár kivenni akár belerakni de én eleinte mindig csak a képek felülírását szoktam javasolni elsőre az is soknak tűnik.
These users thanked the author Segal for the post:
robert07 (2013-03-24 vas. 13:14:56)
Rating: 2.63%
robert07
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3
Has thanked: 156 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: robert07 »

Segal írta:
ennyire azért nem egyszerű hogy csak kibontom és átmappázom. Legelősször is egy kis egyszerűsítés nem kell kicsomagolni a romot elég csak belelépni és kimásolni belőle azokat a fájlokat amikbe a grafika van. S III romot nem ismerem annyira de a systemUI.apk, és a framework mappában lévő apk-k szoktak lenni. Ezeket kell mindkét romból kimásolni total commanderrel belelépni (csak duplán rákatt mintha egy mappa lenne) és ezeken belül az összes képet felülírni a másik ugyanilyen nevübe majd a módosított képes apk fájlokkal felülírni az új rom eredeti apk fájlait. Ez persze csak a kinézetért felel ha az gyári alkalmazásokat is török kinézetű ikonosra szeretnéd az már szöszölgetősebb mert ott minden egyes programot meg kell keresni a romba és alapesetben csak 1 képet felülírni benne ami az icon-ért felel de ha pl egy böngészőbe vagy fájlkezelőbe stb jobban tetszik a török kinézete akkor az összes fájlt. Ezekből jó sok program van. Elsőre ilyesztően hangzik ez a cserélgetősdi de elrontani semmit sem tudsz a telefon be fog tudni bootolni max a kinézet nem lesz olyan amit szeretnél :D Akkor tud gond lenni ha az egyik rom nem használja jkay dolgait a másik meg igen mert akkor rengeteg képet át is kell nevezni mivel megváltoztatta jkay az elérésüket. Persze gond akkor sincs ha nem nevezed át a telefon még ekkor is be fog tudni bootolni csak marad az új rom kinézete.
Persze utánna ha már belejön az ember durvább dolgokat is tud módosítani akár kivenni akár belerakni de én eleinte mindig csak a képek felülírását szoktam javasolni elsőre az is soknak tűnik.
meg fogom próbálni!
köszönöm, hogy időt szántál a leírásra! :)
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
vsop14
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy Note 3 + E6-00
Has thanked: 15 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: vsop14 »

Promi írta:
vsop14 írta:sziasztok!

egy galaxy s3-mat akartam most frissíteni, rendesen, ahogy kell a menüből. Letöltötte a frissítést, majd kiírta, hogy a teló újraindul, újraindult, de a bootloader (vagy micsoda) jött be (ahol lehet lépkedni, h install update, wipe, stb...). Nyomtam ott egy restartot, majd rendesen elindult a rendszer a régi programmal... induláskor feljött egy hibaüzenet, szoftverfrissítés fejléccel, de nem volt szöveg. leokéztam. teló műxik, de hogy tudom frissíteni? csak odinnal?

Lehet, hogy az a baj, hogy már rootolva van a teló?
Igen, ha rootolva van csak odinnal tudod frissíteni, vagy leszeded a rootot és akkor megy a saját frissítése.
köszi! Hogy lehet a rootot leszedni?
Kép
BMW e36 fanatic
siemens m35i, nokia 3310, ericsson t20, lg b1200, ericsson t65, sonyericsson t610, nokia n-gage, SE p800, SE p900, nokia 9300i, nokia e61, nokia e61i, nokia 9300i, nokia e90, motorola milestone2, note1, note3
tnorbi
6. szint
6. szint

vsop14 írta:
Promi írta:
Igen, ha rootolva van csak odinnal tudod frissíteni, vagy leszeded a rootot és akkor megy a saját frissítése.
Megcsavarod és letéped. :mrgreen:
These users thanked the author tnorbi for the post:
mako (2013-03-24 vas. 20:46:40)
Rating: 2.63%
imice
Újonc
Újonc
Készüléktípus: GT-i9300
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: imice »

Sziasztok.
Srácok hogy is kell pontosan fel rakni ezt a teljes képernyős hívóképes cuccot?
Nekem nem tiszta.
Hálás köszönet előre is.
robrobzon
4. szint
4. szint
Készüléktípus: OnePlus 6
Has thanked: 119 times
Been thanked: 160 times

Hozzászólás Szerző: robrobzon »

vsop14 írta:
Promi írta:
vsop14 írta:sziasztok!

egy galaxy s3-mat akartam most frissíteni, rendesen, ahogy kell a menüből. Letöltötte a frissítést, majd kiírta, hogy a teló újraindul, újraindult, de a bootloader (vagy micsoda) jött be (ahol lehet lépkedni, h install update, wipe, stb...). Nyomtam ott egy restartot, majd rendesen elindult a rendszer a régi programmal... induláskor feljött egy hibaüzenet, szoftverfrissítés fejléccel, de nem volt szöveg. leokéztam. teló műxik, de hogy tudom frissíteni? csak odinnal?

Lehet, hogy az a baj, hogy már rootolva van a teló?
Super Su-ban van egy opció....teljes unroot.
OnePlus3
mako
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s3
Has thanked: 8 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: mako »

tnorbi írta:
vsop14 írta:
Promi írta:
Megcsavarod és letéped. :mrgreen:
ÁÁÁÁÁÁÁÁ Köszi! :hihi2:
GALAXY S4 "Reccsent kijelző"
Vissza S3
GALAXY S5 Várás
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”