robert07 írta:köszi Segal! hát rámennék én az ügyre.. de mi kell ehhez a dologhoz? semmi? ki bontok 2 romot egymás mellé és csak a képeket átviszem? nincs erről valami leírás hogy hol hogyan és mit? vagy ha kibontom és nézelődök a mappákban, akkor rájövök?
ennyire azért nem egyszerű hogy csak kibontom és átmappázom. Legelősször is egy kis egyszerűsítés nem kell kicsomagolni a romot elég csak belelépni és kimásolni belőle azokat a fájlokat amikbe a grafika van. S III romot nem ismerem annyira de a systemUI.apk, és a framework mappában lévő apk-k szoktak lenni. Ezeket kell mindkét romból kimásolni total commanderrel belelépni (csak duplán rákatt mintha egy mappa lenne) és ezeken belül az összes képet felülírni a másik ugyanilyen nevübe majd a módosított képes apk fájlokkal felülírni az új rom eredeti apk fájlait. Ez persze csak a kinézetért felel ha az gyári alkalmazásokat is török kinézetű ikonosra szeretnéd az már szöszölgetősebb mert ott minden egyes programot meg kell keresni a romba és alapesetben csak 1 képet felülírni benne ami az icon-ért felel de ha pl egy böngészőbe vagy fájlkezelőbe stb jobban tetszik a török kinézete akkor az összes fájlt. Ezekből jó sok program van. Elsőre ilyesztően hangzik ez a cserélgetősdi de elrontani semmit sem tudsz a telefon be fog tudni bootolni max a kinézet nem lesz olyan amit szeretnél

Akkor tud gond lenni ha az egyik rom nem használja jkay dolgait a másik meg igen mert akkor rengeteg képet át is kell nevezni mivel megváltoztatta jkay az elérésüket. Persze gond akkor sincs ha nem nevezed át a telefon még ekkor is be fog tudni bootolni csak marad az új rom kinézete.
Persze utánna ha már belejön az ember durvább dolgokat is tud módosítani akár kivenni akár belerakni de én eleinte mindig csak a képek felülírását szoktam javasolni elsőre az is soknak tűnik.