Samsung GT-i9000 Galaxy S

Samsung márkájú készülékek témái
lipiN70
4. szint
4. szint
Készüléktípus: P8 Lite
Nem: Férfi
Has thanked: 36 times
Been thanked: 79 times

Re: Samsung GT-i9000 Galaxy S

Hozzászólás Szerző: lipiN70 »

hanti írta:Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Az új díjcsomagomban van mobil TV (Trémobil), de nem akar működni.
Az ügyfélszolgálat kiderítette, hogy 2.2 alatt sajnos nem működik.
Tudtok rá valami megoldást?
Köszönöm
Pedig (azt hiszem) tegnap óta van HIVATALOS 2.2-es frissítés, szóval szerintem így 1:1 a szolgáltató hibája.....
Ha ők nem tudják szerintem itt se nagyon fogják....
múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
MattRex
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
Has thanked: 6 times
Been thanked: 89 times

Hozzászólás Szerző: MattRex »

Macika írta:
MattRex írta:Szerintem is jól látja a kolléga, mivel én is tapasztaltam, hogy valóban megváltozott a kiterjesztés mp4 -re, de ez kb. annyit ért mint sz@rnak a pofon. Kicsit optimalizáltak a technológián oszt átnevezték mp4-re, de az attól még ugyanúgy a jó öreg 3gp! Itt a bizonyíték(2.2.1-el felvett "mp4" elemzése Gspot progival):
Néztél más mobilteló által felvett 720p-s videot is ezzel a progival?
Igen néztem, N97-el felvett videóra is 3gp alapokon nyugvó technológiát ír, pedig az is mp4-be vesz fel látszólag.
tradd1 írta:
Macika írta: Akkor ott konvertáló-progit kellene cserélni.
A Total Video Converter és a Xilisoft Video Converter is csont nélkül viszi, akár 3gp akár mp4 formátumban.
Köszi a tippeket! Működtek, de nem tudtak annyit amennyire szükségem van. Végül az AVS nyert, ezt ajánlom mindenkinek aki komolyabban szerkeszt videókat: http://www.avsmedia.com/avs-video-editor.aspx
AVS-t nem ismerem, de képek alapján jónak tűnik, bár ha igazán profi videoszerkesztőre vágysz akkor a Sony Vegas Pro 10 -et ajánlom, én mindig ezt használtam ha videókkal akartam machinálni.

http://www.sonycreativesoftware.com/vegaspro
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

MattRex írta:
Macika írta:
MattRex írta:Szerintem is jól látja a kolléga, mivel én is tapasztaltam, hogy valóban megváltozott a kiterjesztés mp4 -re, de ez kb. annyit ért mint sz@rnak a pofon. Kicsit optimalizáltak a technológián oszt átnevezték mp4-re, de az attól még ugyanúgy a jó öreg 3gp! Itt a bizonyíték(2.2.1-el felvett "mp4" elemzése Gspot progival):
Néztél más mobilteló által felvett 720p-s videot is ezzel a progival?
Igen néztem, N97-el felvett videóra is 3gp alapokon nyugvó technológiát ír, pedig az is mp4-be vesz fel látszólag.
Ezért kérdeztem... ;)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: rydair »

Sziasztok. Ismét egy kérdésem lenne. Lehet valahogy növelni a telefon biztonságát? Értem ez alatt hogy pl bekapcsoláskor biztonsági kódot kérjen és billzár kioldásnál kód vagy jelszó pl? Mert privát adatok kerültek nyilvánossá. Köszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rydair 2011-02-12 szomb. 04:44:11-kor.
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
szabokareszka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n97 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: szabokareszka »

Szia! A PiN kód kérés és a feloldóábra rajzolás az kevés?A marketen sokféle adat-titkosítót is találsz.
hunhool
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
Has thanked: 27 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: hunhool »

rydair írta:Sziasztok. Ismét egy kérdésem lenne. Lehet valahogy a telefon biztonságát? Értem ez alatt hpgy pl bekapcsoláskor biztonsági kódot kérjen és billzár kioldásnál kód vagy jelszó pl? Mert privát adatok kerültek nyilvánossá. Köszi
Be lehet állitan,ez szinte majdnem biztos!!.de vannak ehhez is extra progik is asszem.
Google Nexus5 32gb Black
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: rydair »

szabokareszka írta:Szia! A PiN kód kérés és a feloldóábra rajzolás az kevés?A marketen sokféle adat-titkosítót is találsz.
Hiába kér pint, nem olyan nehéz kiszedni azt a sim kártyát. És még csak nem kell másikat beletenni, hogy hozzáférjenek a személyes adataimhoz.
A rajzolással meg az a baj, hogy sokkal könnyebb feltörni mint egy jelszót vagy akár számkódot. Arról nem is beszélve, hogy akksi kiszed, visszatesz és megint csak túljártak az eszén :D

Holnap utánanézek egyéb fórumokon de szerintem ez már rom függö.
mintha a 2.2 ben már lehetne számkóddal.zárni.ugy rémlik valaki emlitette annak idején.
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
norbii75
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung S Galaxy
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: norbii75 »

Sziasztok!

A telefonon lévő mp3 számokhoz, valahogy néha fényképek csatolódnak. Így amikor hallgatom azt a számot akkor az a fénykép látható. Mitől van ez, s hogy lehet eltávolítani?

Köszönöm ha valaki segít.
tomika085
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung S7 Edge
Has thanked: 21 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: tomika085 »

norbii75 írta:Sziasztok!

A telefonon lévő mp3 számokhoz, valahogy néha fényképek csatolódnak. Így amikor hallgatom azt a számot akkor az a fénykép látható. Mitől van ez, s hogy lehet eltávolítani?

Az az album borító, amire gondolsz. Szerintem a gépen töröld ki az albumból a képet és akkor nem teszi hozzá. Ez nem biztos hogy így jó lesz, de egy próbát megér.
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
MattRex
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
Has thanked: 6 times
Been thanked: 89 times

Hozzászólás Szerző: MattRex »

norbii75 írta:Sziasztok!

Háromféle eset lehetséges:
1. Abba a könyvtárba ahol a hallgatott mp3 van, van 1 albumkép is, általában netről töltött albumok mellé odarakják a release-erek az albumképet is.
2. Szintén a netről töltött zenékbe van hogy beleintegrálják az albumképet minden egyes fileba (ID3 tag tartalmazhat albumképet), és onnan olvassa ki a zenelejátszó
3. Vannak külön programok androidra, amelyekkel albumképet lehet letölteni a telefonon tárolt zenékhez. Ezek automatikusan megkeresik a neten a cím/előadó alapján az albumképet és hozzárendelik a zenéhez (bár nem hiszem, hogy nálad ez van ha azt se tudod hogy került oda a kép a zenédhez)
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”