Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
kissati66
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nexus 5 MPA44G 6.0 Marshmallow
Has thanked: 30 times
Been thanked: 15 times

Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: kissati66 »

Limahl írta:
Segal írta:
tobiasv írta:Mert mindig előre megyünk, még ha az út göröngyös is ;) Soha ne add fel! :up:
Tehát azt mondod hogyha titokba elkészítek egy picit változtatott ICS-t és átírok benne 2 sort hogy ez Jelly Bean (5.0) és megszellőztetem hogy a Samsung az eddig még bejelentetlen oprendszert el elkezdte SGS2-re portolni és itt az első alfa verzió akkor te attól a naptól ezt a verziót használod akármennyire használhatatlan mert elnézed a göröngyöket a telefonnak a lényeg hogy előre...
Mindegy nem trollkodásból írtam mert felőlem használjátok egészséggel csak kicsit érdekes hozzáállásnak tartom hogy azért használok egy félkész verziót hogy elmondhassam hogy ICS van a telómon vagy hogy nem számít mennyi gond van vele a lényeg hogy mindenképp a legújabb legyen.
Nekem nem alternatíva az olyan rom ami után olyan hsz-ek vannak hogy nektek ez vagy az megy? Mert ennél ez nem megy jól, másnál az nem megy jól meg amikor tényleg avégett van boldogság mert végre tud navigálni a telefon vagy hogy sikerült megoldani hogy újra körbelehessen forgatni a menüt, esetleg hogy végre működik a face unlock vagy az időjárás a zárolt képernyőn.
Nagyon kiváncsi vagyok jön e március elsején a végleges mert ha jön (kéne neki) akkor szerintem oltári pofáraeséssel fog végződni a dolog. Egyszerűen kevesebb mint 2 héttel a megjelenés előtt nem itt kéne tartani.

szivemböl szoltál. :up: ez 1 nagy pofáraesés ez az ics,látod 1 okot nemtudnak irni miben is jobb,pedig már mióta kérem :D csak ics van fent,ozt akkor mi van? nekem meg gb-és minden ok, nem kérdezgetem, ez meg az megy -e ha nem miért. MERT MINDEN MÜXIK. nekem ennyi kell, az hogy most 2.3.6-ot vagy 4.0.3 -at ir nekem tök mindegy.
ha meg mégis zavarna átirom 4.0.3 ra :whaaa:

de abszolute az érdekel a legkevésbé.

de megfogadtam már ,hogy ics-hez nem szolok hozzá többet, ugy hogy lezártam.
Bármilyen hihetetlen, nekem is MINDEN MÜXIK.
bajusz66
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung
Has thanked: 17 times
Been thanked: 60 times

Hozzászólás Szerző: bajusz66 »

Limahl írta:
Segal írta:
tobiasv írta:Mert mindig előre megyünk, még ha az út göröngyös is ;) Soha ne add fel! :up:
Tehát azt mondod hogyha titokba elkészítek egy picit változtatott ICS-t és átírok benne 2 sort hogy ez Jelly Bean (5.0) és megszellőztetem hogy a Samsung az eddig még bejelentetlen oprendszert el elkezdte SGS2-re portolni és itt az első alfa verzió akkor te attól a naptól ezt a verziót használod akármennyire használhatatlan mert elnézed a göröngyöket a telefonnak a lényeg hogy előre...
Mindegy nem trollkodásból írtam mert felőlem használjátok egészséggel csak kicsit érdekes hozzáállásnak tartom hogy azért használok egy félkész verziót hogy elmondhassam hogy ICS van a telómon vagy hogy nem számít mennyi gond van vele a lényeg hogy mindenképp a legújabb legyen.
Nekem nem alternatíva az olyan rom ami után olyan hsz-ek vannak hogy nektek ez vagy az megy? Mert ennél ez nem megy jól, másnál az nem megy jól meg amikor tényleg avégett van boldogság mert végre tud navigálni a telefon vagy hogy sikerült megoldani hogy újra körbelehessen forgatni a menüt, esetleg hogy végre működik a face unlock vagy az időjárás a zárolt képernyőn.
Nagyon kiváncsi vagyok jön e március elsején a végleges mert ha jön (kéne neki) akkor szerintem oltári pofáraeséssel fog végződni a dolog. Egyszerűen kevesebb mint 2 héttel a megjelenés előtt nem itt kéne tartani.

szivemböl szoltál. :up: ez 1 nagy pofáraesés ez az ics,látod 1 okot nemtudnak irni miben is jobb,pedig már mióta kérem :D csak ics van fent,ozt akkor mi van? nekem meg gb-és minden ok, nem kérdezgetem, ez meg az megy -e ha nem miért. MERT MINDEN MÜXIK. nekem ennyi kell, az hogy most 2.3.6-ot vagy 4.0.3 -at ir nekem tök mindegy.

de abszolute az érdekel a legkevésbé.

de megfogadtam már ,hogy ics-hez nem szolok hozzá többet, ugy hogy lezártam.
Bármilyen hihetetlen, nekem is MINDEN MÜXIK.[/quote]
+1 sőt én még olyan GB-t nem láttam aminek gyors görgetéskor ne kockásodott volna a böngészője,pedig párat feltettem,de itt nincs ilyen gond,autókihangosítóval végre értenek rendesen,GB-n ez is nagyon rossz volt,meg eldobálta a bluetooth-t. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bajusz66 2012-02-18 szomb. 10:49:19-kor.
SGS II XXLSJ,4.1.2 /SGS XXJVU/Galaxy mini JVKT1/Galaxy 3 XXJK1.
Davidka0317
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4s Samsung Galaxy S II
Nem: Férfi
Has thanked: 13 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Davidka0317 »

Segal írta:
Macika írta:
Davidka0317 írta:ha a wifi be van kapcsolva miért merül a teló készenlétbe izomból?:D ha kikapcsolom a wifit nincs vele semmi gond.. amint megy 8óra alatt magától esik 70%ot..(ez valamelyik éjszaka volt)
Azért mert... :)

Mert ilyen, mert nem képes lekapcsolni, ha nincs adatforgalom. A symbian WLAN-kezelése tízezerszer jobb volt!
Ez az egyetlen kardinális hiba az Androidnál (a GPRS hasonló szintű fogyasztása mellett).

Érdekes, hogy az iOS-ben simán megoldható...
Azért 70% az nagyon durva nekem is volt hogy be volt kapcsolva (véletlen) éjjelre a wifi de mindössze 15%-ot merült tőle készenlétbe. Persze az enyémen főzött GB van nem ICS de ha még ICS rosszabbul kezeli a dolgot a 70% akkor is döbbenet sok.
Senii sem mondta h ez ICS..ott van az alairasomban,hogy m
i a romverzioom.. es eddigjo volt..wifi nelkul s nem merul 2-3%nal tobbet egesz ejszaka..nem tud valamiert a wifi miatt alvo moodba menni..ehhez kernek segitseget..en is tudom h durva a 70%..azert irtam le...
Galaxy S II - 4.1.2 VK V7.2
iPhone 4s 6.0.3
TBGetto
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 Omega 21.1
Has thanked: 20 times
Been thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TBGetto »

Hali mindenki egy érdekes Jelenséget vettem észre az S2 -őmön vagy lehet, hogy én vagyok túl láma. Mivel a több gombos headsetről lemondtam egyszerűen nem találtam és nem tudom már hány üzletben voltam és hányat hívtam illetve a netten is kerestem de semmi. Szóval maradt a gyári és itt vettem észre a következő jelenséget: Zsebbe a telefon megy a PowerAMP vagy a gyári lejátszó teljesen mindegy, benyomok egy szünetet majd ha akár már 10 másodperc múlva indítom nem reagál. Hosszant nyomva majd még egyszer nyomva indul csak újra el. Ezt csak akkor van ha a képernyő le van zárva. Próbáltam a Headset Droid -ot KPA vagy a mostani KL1 ROM ugyan az a jelenség (a legújabb LPHt még nem próbáltam). Szerintetek ez egy normális jelenség vagy van valami ötletetek erre az idegesítő zongorázásra mert néha nyomkodom mint a félőrült és sokszor az a vége, hogy számot is váltok, olyan mintha utó gyújtással reagálna.
fergeteges
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS4
Has thanked: 23 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: fergeteges »

Limahl írta:

Ebben a progiban: (https://market.android.com/details?id=i ... Jlc3MiXQ..

nincs kedvetek át írni pár sort, hogy szeresse az S2-t. Az sem zavar ha GB-n és ICS-en is működik. :whaaa:
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

fergeteges írta:
Limahl írta:

nincs kedvetek át írni pár sort, hogy szeresse az S2-t. Az sem zavar ha GB-n és ICS-en is működik. :whaaa:

amugy mi ez? nem müxik? programot irni nem tok ha nem megy,sorry :D
Samsung galaxy s7 edge
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

kissati66 írta:
Segal írta:
Nem tudom miről beszélsz, de én nem nevezném használhatatlan félkész verziónak és nincs vele egyáltalán semmi gondom, minden működik tökéletesen. Az ICS-ekkel régebb voltak akksi problémáim, de amióta csináltam egy hard resetet (nem csak factory-t) romolás előtt, azóta azzal sincs gond (vagyis az sem a ROM hibája volt).
Én is kódos reset után tettem fel az ICS-t anno (igaz az utóbbi 2-3 verziót kihagytam de ha jön frissebb török, esetleg JKay ICS-re akkor tervezem a kipróbálását) de amikor tényleg egyfolytába azt olvasni a neten (nem csak itt) hogy egyiknek a gmail nem megy, másiknak a youtube fc-zik, harmadiknak a market nem indul (ez egyszer nálem is volt format megoldja), negyediknek a wifivel van baja, ötödiknek nem rezeg meg csörög egyszerre, hatodiknak a videólejátszásnál akadozik vagy nem játszik le valamit, hetediknek nem megy a viber (ez nem az ics hibája henam a viberé ez tény de a lényegen nem változtat nem fut), a nyolcadiknak cf kernel telepítés után nem települ az angry birds és ha nagyon utánnanéznék simán lehetne találni így ezeket most fejből írtam és mind megtőrtént egyik sem kitaláció akkor azért elgondolkodik az ember.
Ráadásul ha hozzávesszük hogy nincs egy rendes kernel hozzá (cf-et nem tartom annak), nincs rá JKay, JELEN PILLANATBA sokkal kevesebb dolgot lehet benne cserélgetni inkább a gyárira hasonlítgatnak, ráadásul egyelőre jóval gyengébb akksiba (gyorsaságot inkjább nem írom mert tényleg nem próbáltam az utóbbbi 2-3 verziót) és cserébe csak adatforgalmat mér (ez külső progival GB-n is megoldható), van benne face unlock amit szerintem az itteniek minimum 95%-a ugysem fog használni mert jó fényviszonyok mellett olyan mintha le sem lenne zárva a telefon hisz egy fénykép is elég rossz fényviszonyok mellett meg a gazdáját sem engedi használni jöhet a kódos oldás, meg az időjárás kirakható a degradálószöveget tartalmazó elhúzható képernyőre és kb ennyi.
Amit viszont tényleg elismerek én is az a böngésző az tényleg jobb ICS-be.
Mindegy szerintem várjuk ki a mácius elejét (vagy amíg kijön a hivatalos) és majd akkor meglátjuk mert tényleg értelmetlen dolog egy kiforrott GB-t összehasonlítani egy beta ICS-el.
fergeteges
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS4
Has thanked: 23 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: fergeteges »

Limahl írta:
fergeteges írta:
Limahl írta:

amugy mi ez? nem müxik? programot irni nem tok ha nem megy,sorry :D
Mac addres cserélő. Még mindig ezzel küzdök. :cry2: Semmi megoldást nem találtam. Vagy a Gugli nem a barátom,
vagy aki ért hozzá, nem akar mac addrest cserélni. :cry2: :cry2:
DROID75
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note N7100
Has thanked: 20 times
Been thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: DROID75 »

Segal írta:
kissati66 írta:[quote="Segal"
Nem tudom miről beszélsz, de én nem nevezném használhatatlan félkész verziónak és nincs vele egyáltalán semmi gondom, minden működik tökéletesen. Az ICS-ekkel régebb voltak akksi problémáim, de amióta csináltam egy hard resetet (nem csak factory-t) romolás előtt, azóta azzal sincs gond (vagyis az sem a ROM hibája volt).
tényleg értelmetlen dolog egy kiforrott GB-t összehasonlítani egy beta ICS-el.
Ennyi!Ezzel 100% egyetértek,és osztom ;)
de sok múlik a rommoláson sokan feltolják össze-vissza mindent mindennel...majd két óra múlva nyilatkozik
ilyen gáz olyan gáz..megy vissza ez,jön fel az. :) érdekes módon nekem még soha nem volt olyan hogy market,video,Gmail,stb.ne ment volna
alapból, kivéve ha romban nem volt benne pl:LP6 idején GPS amit utána a gpsfix recovery-s flashel tökéletes lett. :up:
szóval én ezért nem adok senki véleményére sem itt sem más fórumban hogy mi megy, vagy nem megy...meg kell tenni a szükséges lépéseket :yes:
majd fel a kiszemelt romot és liveban eldönti az ember hogy mi is az igazság ;) ...mert ez végett nem egyforma mindenkinél a feltolt rom használhatósága.persze ettől függetlenül szívesen olvasgattom a fórumokat,
bel. és külföldieket egyaránt...és szeretem a épitő jellegű hozzászólásokat is de az ami itt megy minden második oldalon..."mondj egy okot miben jobb a ICS mint a GB"...
nem akarok személyeskedni,de ez szánalmas..már!
Kép+Sennheiser CX 400-II Precision Black
kissati66
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nexus 5 MPA44G 6.0 Marshmallow
Has thanked: 30 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: kissati66 »

DROID75 írta:
Segal írta:
kissati66 írta:[quote="Segal"
tényleg értelmetlen dolog egy kiforrott GB-t összehasonlítani egy beta ICS-el.
Ennyi!Ezzel 100% egyetértek,és osztom ;)
de sok múlik a rommoláson sokan feltolják össze-vissza mindent mindennel...majd két óra múlva nyilatkozik
ilyen gáz olyan gáz..megy vissza ez,jön fel az. :) érdekes módon nekem még soha nem volt olyan hogy market,video,Gmail,stb.ne ment volna
alapból, kivéve ha romban nem volt benne pl:LP6 idején GPS amit utána a gpsfix recovery-s flashel tökéletes lett. :up:
szóval én ezért nem adok senki véleményére sem itt sem más fórumban hogy mi megy, vagy nem megy...meg kell tenni a szükséges lépéseket :yes:
majd fel a kiszemelt romot és liveban eldönti az ember hogy mi is az igazság ;) ...mert ez végett nem egyforma mindenkinél a feltolt rom használhatósága.persze ettől függetlenül szívesen olvasgattom a fórumokat,
bel. és külföldieket egyaránt...és szeretem a épitő jellegű hozzászólásokat is de az ami itt megy minden második oldalon..."mondj egy okot miben jobb a ICS mint a GB"...
nem akarok személyeskedni,de ez szánalmas..már!
:Notworty: +1 Te szépen szavakba öntötted, ami a fejemben jár, szinte teljesen egyetértek, csak lusta voltam leírni. :)
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”