Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
kissdani
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S2 + N82 + Nexus 5
Has thanked: 18 times
Been thanked: 9 times

Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: kissdani »

fergeteges írta:
kissdani írta:üdv. mindenkinek!
ti találkoztatok már azzal a problémával, hoyg a telefon kiírja hoyg a belső memória eltávolítva?? (sdcard) és az externalt sem ismerte föl...
felajánlotta a formázást...leformáztam újraindítás aksi, ki-be se segített...de csak recoveryból tudtam formázni...
tudnátok segíteni hogy mi idézhette elő a problémát?:S és hogy várható e iylen a közeljövőben?
Nekem hardver hibának tűnik. Ha megdöglik a memkari akkor ír ilyeneket. Externált próbáld ki vmiben, szerintem az nem romlott el.
a memóriakártya (external sd) megmaradt minden, és most rendesen működik minden egyedül a belső memória lett formázva(12GB)...
Nokia N82 Black |v35.0.002|
Samsung Galaxy S2 | XXLPS | Resurrection-remix_ics_V2.6.1_AOKP-B40-4.0.4| Siyah v3.4.1 |

Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5
fergeteges
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS4
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: fergeteges »

kissdani írta:
fergeteges írta:
ti találkoztatok már azzal a problémával, hoyg a telefon kiírja hoyg a belső memória eltávolítva?? (sdcard) és az externalt sem ismerte föl...
felajánlotta a formázást...leformáztam újraindítás aksi, ki-be se segített...de csak recoveryból tudtam formázni...
tudnátok segíteni hogy mi idézhette elő a problémát?:S és hogy várható e iylen a közeljövőben?
Nekem hardver hibának tűnik. Ha megdöglik a memkari akkor ír ilyeneket. Externált próbáld ki vmiben, szerintem az nem romlott el.
a memóriakártya (external sd) megmaradt minden, és most rendesen működik minden egyedül a belső memória lett formázva(12GB)...
Akkor örüljünk, hogy meg gyógyult :Notworty: :taps1:
kissdani
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S2 + N82 + Nexus 5
Has thanked: 18 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: kissdani »

fergeteges írta:

Akkor örüljünk, hogy meg gyógyult :Notworty: :taps1:
hát igen csak kérdéses, hoyg jelentkezni fog e többször..:S de szerncse hoyg 1 hónapja bezsereztem egy 32-es karit és arra teszem a fényképeket meg vidiket...:)) belső memórián jóformán a HD játékok vannak
Nokia N82 Black |v35.0.002|
Samsung Galaxy S2 | XXLPS | Resurrection-remix_ics_V2.6.1_AOKP-B40-4.0.4| Siyah v3.4.1 |

Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5
hanczur
2. szint
2. szint
Készüléktípus: VK JB 6.4
Has thanked: 29 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: hanczur »

Tudja valaki a gun bros játék melyik mappába teszi a mentéseket?
Davidka0317
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4s Samsung Galaxy S II
Has thanked: 13 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Davidka0317 »

ha a wifi be van kapcsolva miért merül a teló készenlétbe izomból?:D ha kikapcsolom a wifit nincs vele semmi gond.. amint megy 8óra alatt magától esik 70%ot..(ez valamelyik éjszaka volt)
Galaxy S II - 4.1.2 VK V7.2
iPhone 4s 6.0.3
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Davidka0317 írta:ha a wifi be van kapcsolva miért merül a teló készenlétbe izomból?:D ha kikapcsolom a wifit nincs vele semmi gond.. amint megy 8óra alatt magától esik 70%ot..(ez valamelyik éjszaka volt)
Azért mert... :)

Mert ilyen, mert nem képes lekapcsolni, ha nincs adatforgalom. A symbian WLAN-kezelése tízezerszer jobb volt!
Ez az egyetlen kardinális hiba az Androidnál (a GPRS hasonló szintű fogyasztása mellett).

Érdekes, hogy az iOS-ben simán megoldható...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Macika írta:
Davidka0317 írta:ha a wifi be van kapcsolva miért merül a teló készenlétbe izomból?:D ha kikapcsolom a wifit nincs vele semmi gond.. amint megy 8óra alatt magától esik 70%ot..(ez valamelyik éjszaka volt)
Azért mert... :)

Mert ilyen, mert nem képes lekapcsolni, ha nincs adatforgalom. A symbian WLAN-kezelése tízezerszer jobb volt!
Ez az egyetlen kardinális hiba az Androidnál (a GPRS hasonló szintű fogyasztása mellett).

Érdekes, hogy az iOS-ben simán megoldható...
Azért 70% az nagyon durva nekem is volt hogy be volt kapcsolva (véletlen) éjjelre a wifi de mindössze 15%-ot merült tőle készenlétbe. Persze az enyémen főzött GB van nem ICS de ha még ICS rosszabbul kezeli a dolgot a 70% akkor is döbbenet sok.
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

tobiasv írta:Mert mindig előre megyünk, még ha az út göröngyös is ;) Soha ne add fel! :up:
Tehát azt mondod hogyha titokba elkészítek egy picit változtatott ICS-t és átírok benne 2 sort hogy ez Jelly Bean (5.0) és megszellőztetem hogy a Samsung az eddig még bejelentetlen oprendszert el elkezdte SGS2-re portolni és itt az első alfa verzió akkor te attól a naptól ezt a verziót használod akármennyire használhatatlan mert elnézed a göröngyöket a telefonnak a lényeg hogy előre...
Mindegy nem trollkodásból írtam mert felőlem használjátok egészséggel csak kicsit érdekes hozzáállásnak tartom hogy azért használok egy félkész verziót hogy elmondhassam hogy ICS van a telómon vagy hogy nem számít mennyi gond van vele a lényeg hogy mindenképp a legújabb legyen.
Nekem nem alternatíva az olyan rom ami után olyan hsz-ek vannak hogy nektek ez vagy az megy? Mert ennél ez nem megy jól, másnál az nem megy jól meg amikor tényleg avégett van boldogság mert végre tud navigálni a telefon vagy hogy sikerült megoldani hogy újra körbelehessen forgatni a menüt, esetleg hogy végre működik a face unlock vagy az időjárás a zárolt képernyőn.
Nagyon kiváncsi vagyok jön e március elsején a végleges mert ha jön (kéne neki) akkor szerintem oltári pofáraeséssel fog végződni a dolog. Egyszerűen kevesebb mint 2 héttel a megjelenés előtt nem itt kéne tartani.
These users thanked the author Segal for the post:
Limahl (2012-02-18 szomb. 08:30:29)
Rating: 2.63%
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Segal írta:
tobiasv írta:Mert mindig előre megyünk, még ha az út göröngyös is ;) Soha ne add fel! :up:
Tehát azt mondod hogyha titokba elkészítek egy picit változtatott ICS-t és átírok benne 2 sort hogy ez Jelly Bean (5.0) és megszellőztetem hogy a Samsung az eddig még bejelentetlen oprendszert el elkezdte SGS2-re portolni és itt az első alfa verzió akkor te attól a naptól ezt a verziót használod akármennyire használhatatlan mert elnézed a göröngyöket a telefonnak a lényeg hogy előre...
Mindegy nem trollkodásból írtam mert felőlem használjátok egészséggel csak kicsit érdekes hozzáállásnak tartom hogy azért használok egy félkész verziót hogy elmondhassam hogy ICS van a telómon vagy hogy nem számít mennyi gond van vele a lényeg hogy mindenképp a legújabb legyen.
Nekem nem alternatíva az olyan rom ami után olyan hsz-ek vannak hogy nektek ez vagy az megy? Mert ennél ez nem megy jól, másnál az nem megy jól meg amikor tényleg avégett van boldogság mert végre tud navigálni a telefon vagy hogy sikerült megoldani hogy újra körbelehessen forgatni a menüt, esetleg hogy végre működik a face unlock vagy az időjárás a zárolt képernyőn.
Nagyon kiváncsi vagyok jön e március elsején a végleges mert ha jön (kéne neki) akkor szerintem oltári pofáraeséssel fog végződni a dolog. Egyszerűen kevesebb mint 2 héttel a megjelenés előtt nem itt kéne tartani.

szivemböl szoltál. :up: ez 1 nagy pofáraesés ez az ics,látod 1 okot nemtudnak irni miben is jobb,pedig már mióta kérem :D csak ics van fent,ozt akkor mi van? nekem meg gb-és minden ok, nem kérdezgetem, ez meg az megy -e ha nem miért. MERT MINDEN MÜXIK. nekem ennyi kell, az hogy most 2.3.6-ot vagy 4.0.3 -at ir nekem tök mindegy.
ha meg mégis zavarna átirom 4.0.3 ra :whaaa:

de abszolute az érdekel a legkevésbé.

de megfogadtam már ,hogy ics-hez nem szolok hozzá többet, ugy hogy lezártam.
Samsung galaxy s7 edge
kissati66
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nexus 5 MPA44G 6.0 Marshmallow
Has thanked: 30 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: kissati66 »

Segal írta:
Nem tudom miről beszélsz, de én nem nevezném használhatatlan félkész verziónak és nincs vele egyáltalán semmi gondom, minden működik tökéletesen. Az ICS-ekkel régebb voltak akksi problémáim, de amióta csináltam egy hard resetet (nem csak factory-t) romolás előtt, azóta azzal sincs gond (vagyis az sem a ROM hibája volt).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kissati66 2012-02-18 szomb. 09:38:19-kor.
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”