Samsung i8910 HD
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung I8910HD HTC HD2
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Samsung i8910 HD (takarítás alatt)
Szia! Köszi az elismerést,örülök ha más is hasznosnak találja! Én 2 különböző szoftveren is teszteltem itthon,és mindkettőn jól működött! Most a HX2.02 vel megy. Talán próbáld meg újrarakniés vigyázz,hogy csak azt jelöld ki az elején és csak azt töröld utána amit írtam! Ezenkívül ha kikapcsoltad és uninstallálod,akkor újratelepítés előtt ellenőrizd,hogy kitörölte-e a C\Data mappából a DayHandInput mappát.?! Nekem volt,hogy külön kellett törölnöm valamiért. Remélem sikerül megoldanod,mert igzán pont a fekvő nézet az ami piszkosul meggyorsítja az írást! (Navi gombok ott is megvannak oldva!)
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Arc
- Nem: Férfi
- Been thanked: 2 times
Köszönöm. Ezt az utat már bejártam;) Nézd csak -> "Other menu functions changed from IG2 onwards, so if your language ROM was IF or older, you will have some instability in the menu system (especially with the settings menus)." Magyarul: egyébb menü fukciók változtak az IG2 óta, ezért ha a nyelvi Romod az(IG2) vagy régebbi, akkor instabil lesz a menü rendszer( különösen a Beállítások menü). Nah én pont ezzel küzdök. Sajna se a play poland se az ie7 nem jó. Mindegyik régebbi. Most keresem azt a fájlt ami összedönti a menüt és az eszközkezelőt ez miatt. Eddig ott tartok hogy 2-t kiszűrtem. Nem ment a böngésző és a bluetooth. Kicseréltem őket az angol nyelvűre. Már csak az eszközkezelőt kell kikeresnem és szerintem megoldódik a probléma. Ugyanis a Beállításokban is ott az Eszközkezelő ami ráadásul indítja a fotaserver.exe-t ha megnézed(de nem folyok bele jobban:)). Szerintem ezzel lesz a baj. Ha ezt sikerül megoldani akkor jelenleg úgy néz ki az fw hogy a bluetooth a böngésző és az eszközkezelő angol lesz(lehet a beállítások menü is, de azt megpróbálom megoldani...).migabi24 írta:Bukest kollegának, nekem kínai de lehet neked segít http://forums.samsungi8910omnia.com/sam ... oking.html
bukest
Sony Ericsson Xperia Arc, CyanogenMod-7.1.0-XperiaArc-LT15i-KANG
- concrete
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS 8GB JVK Bezke
Üdv!
Mit gondoltok erről a "duplakapacitású 3500 mAh-s akkumulátorról"? Párezerért láttam, de a telefonra nézve veszélyes is lehet, nem?
Mit gondoltok erről a "duplakapacitású 3500 mAh-s akkumulátorról"? Párezerért láttam, de a telefonra nézve veszélyes is lehet, nem?
-
- Újonc
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Been thanked: 1 time
Szia!concrete írta:Üdv!
Tudtommal ugyanakkora (fizikai) méretű akkumulátorból nincs nagyobb kapacitású mint a gyári. Szerintem ez valami nagy kamu.
- robert07
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 20 times
helló!
hol találok teljes hack leírást/segédletet ehhez a készülékhez?
köszönöm! (elég, ha annyit sikerülne megoldani h a szignózást kikerüljem)
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Itt nézzél körül.robert07 írta:helló!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: i8910 hd
Ha jól értelmezem akkor a XXIG4 sem jó? Ez bolgár rom, benne a magyar nyelv.bukest írta:Köszönöm. Ezt az utat már bejártam;) Nézd csak -> "Other menu functions changed from IG2 onwards, so if your language ROM was IF or older, you will have some instability in the menu system (especially with the settings menus)." Magyarul: egyébb menü fukciók változtak az IG2 óta, ezért ha a nyelvi Romod az(IG2) vagy régebbi, akkor instabil lesz a menü rendszer( különösen a Beállítások menü). Nah én pont ezzel küzdök. Sajna se a play poland se az ie7 nem jó. Mindegyik régebbi. Most keresem azt a fájlt ami összedönti a menüt és az eszközkezelőt ez miatt. Eddig ott tartok hogy 2-t kiszűrtem. Nem ment a böngésző és a bluetooth. Kicseréltem őket az angol nyelvűre. Már csak az eszközkezelőt kell kikeresnem és szerintem megoldódik a probléma. Ugyanis a Beállításokban is ott az Eszközkezelő ami ráadásul indítja a fotaserver.exe-t ha megnézed(de nem folyok bele jobban:)). Szerintem ezzel lesz a baj. Ha ezt sikerül megoldani akkor jelenleg úgy néz ki az fw hogy a bluetooth a böngésző és az eszközkezelő angol lesz(lehet a beállítások menü is, de azt megpróbálom megoldani...).migabi24 írta:Bukest kollegának, nekem kínai de lehet neked segít http://forums.samsungi8910omnia.com/sam ... oking.html
bukest
- concrete
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS 8GB JVK Bezke
Köszi a gyors választ!
Még egy féloff kérdésem lenne: Ha most vennétek telefont százezerért, akkor is ez a csoda lenne az?

Még egy féloff kérdésem lenne: Ha most vennétek telefont százezerért, akkor is ez a csoda lenne az?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: i8910 hd
http://www.megaupload.com/?d=LCTZTO0Rszajko53 írta:Ha jól értelmezem akkor a XXIG4 sem jó? Ez bolgár rom, benne a magyar nyelv.bukest írta:Köszönöm. Ezt az utat már bejártam;) Nézd csak -> "Other menu functions changed from IG2 onwards, so if your language ROM was IF or older, you will have some instability in the menu system (especially with the settings menus)." Magyarul: egyébb menü fukciók változtak az IG2 óta, ezért ha a nyelvi Romod az(IG2) vagy régebbi, akkor instabil lesz a menü rendszer( különösen a Beállítások menü). Nah én pont ezzel küzdök. Sajna se a play poland se az ie7 nem jó. Mindegyik régebbi. Most keresem azt a fájlt ami összedönti a menüt és az eszközkezelőt ez miatt. Eddig ott tartok hogy 2-t kiszűrtem. Nem ment a böngésző és a bluetooth. Kicseréltem őket az angol nyelvűre. Már csak az eszközkezelőt kell kikeresnem és szerintem megoldódik a probléma. Ugyanis a Beállításokban is ott az Eszközkezelő ami ráadásul indítja a fotaserver.exe-t ha megnézed(de nem folyok bele jobban:)). Szerintem ezzel lesz a baj. Ha ezt sikerül megoldani akkor jelenleg úgy néz ki az fw hogy a bluetooth a böngésző és az eszközkezelő angol lesz(lehet a beállítások menü is, de azt megpróbálom megoldani...).migabi24 írta:Bukest kollegának, nekem kínai de lehet neked segít http://forums.samsungi8910omnia.com/sam ... oking.html
bukest
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Arc
- Been thanked: 2 times
Átnézem ezt is. Köszönöm az infókat!szajko53 írta:Ha jól értelmezem akkor a XXIG4 sem jó? Ez bolgár rom, benne a magyar nyelv.bukest írta:Köszönöm. Ezt az utat már bejártam;) Nézd csak -> "Other menu functions changed from IG2 onwards, so if your language ROM was IF or older, you will have some instability in the menu system (especially with the settings menus)." Magyarul: egyébb menü fukciók változtak az IG2 óta, ezért ha a nyelvi Romod az(IG2) vagy régebbi, akkor instabil lesz a menü rendszer( különösen a Beállítások menü). Nah én pont ezzel küzdök. Sajna se a play poland se az ie7 nem jó. Mindegyik régebbi. Most keresem azt a fájlt ami összedönti a menüt és az eszközkezelőt ez miatt. Eddig ott tartok hogy 2-t kiszűrtem. Nem ment a böngésző és a bluetooth. Kicseréltem őket az angol nyelvűre. Már csak az eszközkezelőt kell kikeresnem és szerintem megoldódik a probléma. Ugyanis a Beállításokban is ott az Eszközkezelő ami ráadásul indítja a fotaserver.exe-t ha megnézed(de nem folyok bele jobban:)). Szerintem ezzel lesz a baj. Ha ezt sikerül megoldani akkor jelenleg úgy néz ki az fw hogy a bluetooth a böngésző és az eszközkezelő angol lesz(lehet a beállítások menü is, de azt megpróbálom megoldani...).migabi24 írta:Bukest kollegának, nekem kínai de lehet neked segít http://forums.samsungi8910omnia.com/sam ... oking.html
bukest

Ui.: már egy hajszálnyira a megoldástól...

bukest
Sony Ericsson Xperia Arc, CyanogenMod-7.1.0-XperiaArc-LT15i-KANG