Örülök, hogy végre megértetted.nagy.renato írta:Igazad van a srác/lány(?) a Rep.Módról kérdezett. Már minden világos.Macika írta:Nem nem tetsző dolgot, hanem butaságot írsz. Nem ugyanaz.nagy.renato írta:Nem értem miért kell ráförmedni a másikra rögtön, ha az nem nekünk kedvező dolgot ír.
Én képes vagyok felfogni és elfogadni, hogy a kikapcsolt mobiltelefonnak Androidos készüléknél a Flight Mode felel meg.
Te meg nem.
Innentől kezdve lehet sértegetni a másikat, lehet magas lóról írogatni, ám ez a lényegen nem változtat semmit.
Samsung GT-i9100 Galaxy S II
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: Samsung GT-i9100 Galaxy S II
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- hohand
- 1. szint
- Készüléktípus: Apple iPhone 6
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 7 times
Hát kicsit elkeserítőnek tartom, hogy elég sok jó játék nem működik S2-n!
A legtöbb csak a kisebb felbontású androidos eszközökön működik. Továbbá tényleg hamar lemerül a készülék, illetve az enyémen a wifi jelet is gyengébben fogja mint más eszköz! 

- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Elösször ROOT-old a telefonodat aztán tedd fel a Chanfire3D nevezetű programot. Azzal tudod állítani "szoftveresen" a telefon hardverét. Ez több játéknál is azt eredményezi hogy elindul.hohand írta:Hát kicsit elkeserítőnek tartom, hogy elég sok jó játék nem működik S2-n!A legtöbb csak a kisebb felbontású androidos eszközökön működik. Továbbá tényleg hamar lemerül a készülék, illetve az enyémen a wifi jelet is gyengébben fogja mint más eszköz!
A wifi szerintem jól működik nekem a 80 megabites digi netemet 65-nek látja és stabil... A merülés az tény.
- hohand
- 1. szint
- Készüléktípus: Apple iPhone 6
- Been thanked: 7 times
Köszi, majd kipróbálom a progit. Nem a sávszélességgel van gond, hanem a jel erősségével.3m-re a router antennájától egy egység hiányzik a full wifi jelerősségtől, ez azért érdekes. Mellette más mobil teljes térerőt mutat.A másik szobában pedig minimumot mutat, ahol a többi eszközön egy egység hiányzik...Segal írta:Elösször ROOT-old a telefonodat aztán tedd fel a Chanfire3D nevezetű programot. Azzal tudod állítani "szoftveresen" a telefon hardverét. Ez több játéknál is azt eredményezi hogy elindul.hohand írta:Hát kicsit elkeserítőnek tartom, hogy elég sok jó játék nem működik S2-n!A legtöbb csak a kisebb felbontású androidos eszközökön működik. Továbbá tényleg hamar lemerül a készülék, illetve az enyémen a wifi jelet is gyengébben fogja mint más eszköz!
A wifi szerintem jól működik nekem a 80 megabites digi netemet 65-nek látja és stabil... A merülés az tény.
- Lion
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 6 times
Ha végre megkapom a készüléket (T-Mob-tól) és rootolom, az a gari elvesztésével jár, ugye? Meg le is tilthatnak, ha jól olvastam itt.Segal írta:Elösször ROOT-old a telefonodat aztán tedd fel a Chanfire3D nevezetű programot. Azzal tudod állítani "szoftveresen" a telefon hardverét. Ez több játéknál is azt eredményezi hogy elindul.
Samsung Galaxy S4 (GT-I9505) [4.3 MKF / 3.4.0-2082040]
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 89 times
Rootolás nem jár garivesztéssel, mivel nyom nélkül lehet UNrootolni a telefont, nem tudom, hogy ezt honnan vetted. Letiltani meg végképp nem fog senki rootolás miatt, nagyon félreolvastál vmit.
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Has thanked: 0
- Been thanked: 118 times
Kicsit felve irok ebbe a forumba, de azt el kell mondanom, hogy osztom a velemenyed. Sajnos itt az NPn belul is van olyan aki nem, es ez megtevesztheti azokat akik nem tudjak hogy hogyan is mukodik ez a rootolas es milyen kovetkezmenyei vannak.MattRex írta:Rootolás nem jár garivesztéssel, mivel nyom nélkül lehet UNrootolni a telefont, nem tudom, hogy ezt honnan vetted. Letiltani meg végképp nem fog senki rootolás miatt, nagyon félreolvastál vmit.
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Én mindig azt szoktam mondani, hogy addig, míg az ember nem érti, mi az rootolás PONTOSAN, addig ne nyúljon hozzá.nagy.renato írta:Kicsit felve irok ebbe a forumba, de azt el kell mondanom, hogy osztom a velemenyed. Sajnos itt az NPn belul is van olyan aki nem, es ez megtevesztheti azokat akik nem tudjak hogy hogyan is mukodik ez a rootolas es milyen kovetkezmenyei vannak.MattRex írta:Rootolás nem jár garivesztéssel, mivel nyom nélkül lehet UNrootolni a telefont, nem tudom, hogy ezt honnan vetted. Letiltani meg végképp nem fog senki rootolás miatt, nagyon félreolvastál vmit.

Ameddig nem ütközik legalább naponta egyszer abba, hogy valamit nem tud véghez vinni, amit szeretne, mert csak rootolt telóval megy, addig NE!
Feltehetően, mire eljut odáig, hogy zavarja a root-tiltás, addigra magabiztosan fogja tudni kezelni is a dolgot. Senki nem kezdte android-professzorként, mindannyiunk max. 2,5-3 éve hallott először a mobiltelefonos android rendszerről, és a topicok többsége bizonyítja, meg lehet tanulni!

"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Egy kis segítség a vitádhoz:nagy.renato írta:Igaz, ha kikapcsolt állapotban nem tud ébreszteni, akkor már rögtön Pda. Nincs szükségem a szarkazmusodra. Persze nehéz belátni, hogy van olyan feladat, amit kedvelt készülékünk nem képes megtenni, holott egy nála meglehetősen gyengébb képességű telefon képes.
Persze valószínűleg a a PDA funkciókkal rendelkező okostelefon titulus már nem elég, mert akkor kiderülne a nagy igazság, hogy egy bőven minimálbér feletti készülék nem tud ébreszteni kikapcsolt állapotban.
Nem értem miért kell ráförmedni a másikra rögtön, ha az nem nekünk kedvező dolgot ír.
http://www.kutyu.hu/content/view/2396/6/
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- 2. szint
- Been thanked: 42 times
OFF
Eladó egy alig használt digitális óra kedvező áron. Nagyot csalódtam benne, mert kikapcsolt állapotban nem tudtam vele telefonálni!
ON
Eladó egy alig használt digitális óra kedvező áron. Nagyot csalódtam benne, mert kikapcsolt állapotban nem tudtam vele telefonálni!

ON
OnePlus One 11S + (Samsung Galaxy S3 LTE + S2)