Samsung GT-i9100 Galaxy S II

Samsung márkájú készülékek témái
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: Samsung GT-i9100 Galaxy S II

Hozzászólás Szerző: Macika »

nagy.renato írta:
Macika írta:
nagy.renato írta:Nem értem miért kell ráförmedni a másikra rögtön, ha az nem nekünk kedvező dolgot ír.
Nem nem tetsző dolgot, hanem butaságot írsz. Nem ugyanaz.
Én képes vagyok felfogni és elfogadni, hogy a kikapcsolt mobiltelefonnak Androidos készüléknél a Flight Mode felel meg.
Te meg nem.
Innentől kezdve lehet sértegetni a másikat, lehet magas lóról írogatni, ám ez a lényegen nem változtat semmit.
Igazad van a srác/lány(?) a Rep.Módról kérdezett. Már minden világos.
Örülök, hogy végre megértetted.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
hohand
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Apple iPhone 6
Has thanked: 10 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: hohand »

Hát kicsit elkeserítőnek tartom, hogy elég sok jó játék nem működik S2-n! :( A legtöbb csak a kisebb felbontású androidos eszközökön működik. Továbbá tényleg hamar lemerül a készülék, illetve az enyémen a wifi jelet is gyengébben fogja mint más eszköz! :(
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

hohand írta:Hát kicsit elkeserítőnek tartom, hogy elég sok jó játék nem működik S2-n! :( A legtöbb csak a kisebb felbontású androidos eszközökön működik. Továbbá tényleg hamar lemerül a készülék, illetve az enyémen a wifi jelet is gyengébben fogja mint más eszköz! :(
Elösször ROOT-old a telefonodat aztán tedd fel a Chanfire3D nevezetű programot. Azzal tudod állítani "szoftveresen" a telefon hardverét. Ez több játéknál is azt eredményezi hogy elindul.
A wifi szerintem jól működik nekem a 80 megabites digi netemet 65-nek látja és stabil... A merülés az tény.
hohand
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Apple iPhone 6
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: hohand »

Segal írta:
hohand írta:Hát kicsit elkeserítőnek tartom, hogy elég sok jó játék nem működik S2-n! :( A legtöbb csak a kisebb felbontású androidos eszközökön működik. Továbbá tényleg hamar lemerül a készülék, illetve az enyémen a wifi jelet is gyengébben fogja mint más eszköz! :(
Elösször ROOT-old a telefonodat aztán tedd fel a Chanfire3D nevezetű programot. Azzal tudod állítani "szoftveresen" a telefon hardverét. Ez több játéknál is azt eredményezi hogy elindul.
A wifi szerintem jól működik nekem a 80 megabites digi netemet 65-nek látja és stabil... A merülés az tény.
Köszi, majd kipróbálom a progit. Nem a sávszélességgel van gond, hanem a jel erősségével.3m-re a router antennájától egy egység hiányzik a full wifi jelerősségtől, ez azért érdekes. Mellette más mobil teljes térerőt mutat.A másik szobában pedig minimumot mutat, ahol a többi eszközön egy egység hiányzik...
Lion
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Lion »

Segal írta:Elösször ROOT-old a telefonodat aztán tedd fel a Chanfire3D nevezetű programot. Azzal tudod állítani "szoftveresen" a telefon hardverét. Ez több játéknál is azt eredményezi hogy elindul.
Ha végre megkapom a készüléket (T-Mob-tól) és rootolom, az a gari elvesztésével jár, ugye? Meg le is tilthatnak, ha jól olvastam itt.
Samsung Galaxy S4 (GT-I9505) [4.3 MKF / 3.4.0-2082040]
MattRex
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
Has thanked: 6 times
Been thanked: 89 times

Hozzászólás Szerző: MattRex »

Rootolás nem jár garivesztéssel, mivel nyom nélkül lehet UNrootolni a telefont, nem tudom, hogy ezt honnan vetted. Letiltani meg végképp nem fog senki rootolás miatt, nagyon félreolvastál vmit.
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
nagy.renato
3. szint
3. szint
Készüléktípus: In my signature
Has thanked: 0
Been thanked: 118 times

Hozzászólás Szerző: nagy.renato »

MattRex írta:Rootolás nem jár garivesztéssel, mivel nyom nélkül lehet UNrootolni a telefont, nem tudom, hogy ezt honnan vetted. Letiltani meg végképp nem fog senki rootolás miatt, nagyon félreolvastál vmit.
Kicsit felve irok ebbe a forumba, de azt el kell mondanom, hogy osztom a velemenyed. Sajnos itt az NPn belul is van olyan aki nem, es ez megtevesztheti azokat akik nem tudjak hogy hogyan is mukodik ez a rootolas es milyen kovetkezmenyei vannak.
Nokia Lumia 625

Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

nagy.renato írta:
MattRex írta:Rootolás nem jár garivesztéssel, mivel nyom nélkül lehet UNrootolni a telefont, nem tudom, hogy ezt honnan vetted. Letiltani meg végképp nem fog senki rootolás miatt, nagyon félreolvastál vmit.
Kicsit felve irok ebbe a forumba, de azt el kell mondanom, hogy osztom a velemenyed. Sajnos itt az NPn belul is van olyan aki nem, es ez megtevesztheti azokat akik nem tudjak hogy hogyan is mukodik ez a rootolas es milyen kovetkezmenyei vannak.
Én mindig azt szoktam mondani, hogy addig, míg az ember nem érti, mi az rootolás PONTOSAN, addig ne nyúljon hozzá. :)
Ameddig nem ütközik legalább naponta egyszer abba, hogy valamit nem tud véghez vinni, amit szeretne, mert csak rootolt telóval megy, addig NE!
Feltehetően, mire eljut odáig, hogy zavarja a root-tiltás, addigra magabiztosan fogja tudni kezelni is a dolgot. Senki nem kezdte android-professzorként, mindannyiunk max. 2,5-3 éve hallott először a mobiltelefonos android rendszerről, és a topicok többsége bizonyítja, meg lehet tanulni! :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

nagy.renato írta:Igaz, ha kikapcsolt állapotban nem tud ébreszteni, akkor már rögtön Pda. Nincs szükségem a szarkazmusodra. Persze nehéz belátni, hogy van olyan feladat, amit kedvelt készülékünk nem képes megtenni, holott egy nála meglehetősen gyengébb képességű telefon képes.
Persze valószínűleg a a PDA funkciókkal rendelkező okostelefon titulus már nem elég, mert akkor kiderülne a nagy igazság, hogy egy bőven minimálbér feletti készülék nem tud ébreszteni kikapcsolt állapotban.
Nem értem miért kell ráförmedni a másikra rögtön, ha az nem nekünk kedvező dolgot ír.
Egy kis segítség a vitádhoz:
http://www.kutyu.hu/content/view/2396/6/
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
fireman
2. szint
2. szint
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: fireman »

OFF

Eladó egy alig használt digitális óra kedvező áron. Nagyot csalódtam benne, mert kikapcsolt állapotban nem tudtam vele telefonálni! :alszik:

ON
OnePlus One 11S + (Samsung Galaxy S3 LTE + S2)
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”