Ja látom azota már az xda-án már nem is müxik a link ugyhogy biztos kaki még jo hogy nem tettem fel.Limahl írta:feltetted már? milyen irhatnál pár sort mert nekem az elözö van fent és idáig tökéletesen megy lehet rootolni ha igen mejikkel változott valami ? kösziasprey írta:Megjelent a I5800XXJPA a samfirmware.com oldalán, Már teszem is fel.
Samsung I5800 Galaxy 3
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
Re: Samsung I5800 Galaxy 3
Samsung galaxy s7 edge
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
Ja látom azota már az xda-án már nem is müxik a link ugyhogy biztos kaki még jo hogy nem tettem fel.Limahl írta:feltetted már? milyen irhatnál pár sort mert nekem az elözö van fent és idáig tökéletesen megy lehet rootolni ha igen mejikkel változott valami ? kösziasprey írta:Megjelent a I5800XXJPA a samfirmware.com oldalán, Már teszem is fel.
Samsung galaxy s7 edge
-
- Újonc
- Készüléktípus: Motorola XT720.I8910HD 16GB.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Egyik sem,tele van hibával.XWJI4 a legjobb,de ez még 2.1-es.mistic86 írta:És akkor melyik 2.2-es verzió a jó?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy 3
Én felraktam a XXJPA-t és semmi bug nincs benne, már a hardveres "vissza" gombra is reagál kijelzőzárnál, nem dobál hibaüziket, teszi a dolgát villámgyorsan... egy vmit nem javitottak, még mindig galaxyS-t ir a facebookonlaszloapoka írta:Egyik sem,tele van hibával.XWJI4 a legjobb,de ez még 2.1-es.mistic86 írta:És akkor melyik 2.2-es verzió a jó?

üdv Stu
- fehery
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS-II I9100 P [NFC]
- Nem: Férfi
Nekem sajna a kamera nem megy,de minden más bugmentesen( XXJPA )műxik.
A képernyőfelvétel sem jó,gondolom ez összefügg.
A képernyőfelvétel sem jó,gondolom ez összefügg.
-
- Újonc
- Készüléktípus: samsung galaxy 3
Sziasztok!!
Tegnap sikeresen frissitettem a T-mobilos Galaxy3-mamat 2.2(XXJPA)-ra minden szuper kivéve hogy nem tudok hívásokat fogadni egyet kicsöng a telefon és meg is szakad ez annak tudom egyedül betudni hogy nem független a teló de örülnék ha nem kellene buknom a garanciát azzal hogy fügetlenítem. Bennetek bízok hátha tudok valami egyszerűbb megoldást....
Tegnap sikeresen frissitettem a T-mobilos Galaxy3-mamat 2.2(XXJPA)-ra minden szuper kivéve hogy nem tudok hívásokat fogadni egyet kicsöng a telefon és meg is szakad ez annak tudom egyedül betudni hogy nem független a teló de örülnék ha nem kellene buknom a garanciát azzal hogy fügetlenítem. Bennetek bízok hátha tudok valami egyszerűbb megoldást....
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy note 3
- Nem: Nő
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Szia! Ha nem gond le tudnád írni,pontosan mit és hogy csináltál és mit honnan szedtél le? Én is próbáltam és a samsung feliratig jutott a boot.coarse írta:Sziasztok!!
- fehery
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS-II I9100 P [NFC]
- Nem: Férfi
Akkor kezdjük az elejétöl:mistic86 írta:Szia! Ha nem gond le tudnád írni,pontosan mit és hogy csináltál és mit honnan szedtél le? Én is próbáltam és a samsung feliratig jutott a boot.coarse írta:Sziasztok!!
Telefont download módba állítottad, ezután csatlakoztattad a géphez? Majd amikor az Odin felismerte a portot akkor sárga szinü lett? Option menüben a one package mellé raktál pipát? Select Ops-nál betallóztad az apollo_0531.ops fájlt? Alul a One Package-nál pedig a XXJPA.tar-t? majd ezek után start?Amikor kb a feléig ér a csík Odinban,amikor a telefonon a download csík végigér,akkor leválasztja a telefont,ekkor a kijelzőn megjelenik egy sárga színű gördülő menü ami végigmegy ,ha minden hibátlan ,végig okéz és kész.Újraindul.Ezután még resetelsz *2767*3855# beütöd a tárcsázóba,végigmegy és készen vagyunk.
Visszarakod a memory cardot és a sim-et.
Ekkor újraindul értelemszerűen.Enjoy!