Samsung GT-S5570 Galaxy Mini

Samsung márkájú készülékek témái
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Nem: Férfi
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Re: Samsung GT-S5570 Galaxy Mini

Hozzászólás Szerző: istnag »

Blackcat írta:Sziasztok.A fiam kapott eggy zsír új galaxy minit.Most 2.2-es rom van rajta gyárilag.Miután használlta már aznap elkezdett akadozni a tella meg voltak befagyások.Csak yahoot,angry birds-et,meg még eggy zsukát tett fel.Mit lehetne csinállni hogy ne akadozzon?A ram 210/280.Köszönöm a helpeket elõre...
Szerintem először kellene egy jó Launcher,pl ADW, Launcher Pro ezeket belőni és megnézni mit hoz sebességben. ;)
istnag
4. szint
4. szint

Blackcat írta:
istnag írta:
Blackcat írta:Sziasztok.A fiam kapott eggy zsír új galaxy minit.Most 2.2-es rom van rajta gyárilag.Miután használlta már aznap elkezdett akadozni a tella meg voltak befagyások.Csak yahoot,angry birds-et,meg még eggy zsukát tett fel.Mit lehetne csinállni hogy ne akadozzon?A ram 210/280.Köszönöm a helpeket elõre...
Szerintem először kellene egy jó Launcher,pl ADW, Launcher Pro ezeket belőni és megnézni mit hoz sebességben. ;)
Lehet taplóság amit kérdezek,de miben befolyásolja ha pl. más launchert használl és nem a gyárit?Most is mutatta,hogy az angry birds idegörlõ lassan mozog. :blush:
Azt nem befolyásolja,csak a "menüben" való lépkedést és ezeket,de az előbb Te nem írtad,hogy az ideges madaraknál szaggatott... :roll: Angry közben kapcsolják ki a netet, próba úgy hátha..Egyébként nem tudom van-e benne GPU,ha nincs akkor az lesz a baj,sajna...
istnag
4. szint
4. szint

GPU: http://hu.wikipedia.org/wiki/Graphics_processing_unit
Ahogy olvastam ebben is van...,akkor passzolok,de az internet kikapcsolása szerintem fog dobni a gyorsaságon (remélem)
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

Szerintem rakd fel a 2.3.4-et (holland rom) , kb. 1 hete csináltam meg a munkatársamnak. A lehetőségekhez (proci , ram)képest nagyon jó lett.
Huawei MATE 9 Android 7
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Blackcat írta:
reddoors írta:Szerintem rakd fel a 2.3.4-et (holland rom) , kb. 1 hete csináltam meg a munkatársamnak. A lehetőségekhez (proci , ram)képest nagyon jó lett.
Perpill elvagyok foglalva,de késõbb visszajövök kérdezni egy pár dolgot.Nem szeretném hazavágni a tellát.... :whaaa:Reddors akkor hogy legyek képben,ezt a romot odinnal tehetem?aztán a hivatalos oldalról lehet letölteni a szükséges cuccokat?végül pedig a flasshelés menete ugyanaz mint az I9000-nél?Thx.a választ ha írsz.Ki lehet nyírni ezzel a telót?(ezt kérdem mert a srác akitõl vettük családi haver ,üzletje van ezzel foglalkozik,azt mondta nehogy megpiszkálljuk a romot meg hasonlók,mert behal a cucc!!) :yes:
Igen , hasonló mint az I9000-nél. Előtte azért rakd fel a KIES-t , lehet van már hivatalos 2.3.3. vagy 2.3.4 ROM is a telefonodra. Ha nincs akkor ODIN a megoldás de akkor ugrik a garancia!
Most látom , hogy van 2.3.5 is .
Itt megtalálsz mindent. Regisztrálni kell az oldalra!
http://www.sammobile.com/showthread.php?t=30
Huawei MATE 9 Android 7
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

reddoors írta:Igen , hasonló mint az I9000-nél. Előtte azért rakd fel a KIES-t , lehet van már hivatalos 2.3.3. vagy 2.3.4 ROM is a telefonodra. Ha nincs akkor ODIN a megoldás de akkor ugrik a garancia!
Most látom , hogy van 2.3.5 is .
Itt megtalálsz mindent. Regisztrálni kell az oldalra!
http://www.sammobile.com/showthread.php?t=30
Én már pár napja használom a 2.3.5-öt, semmi gond vele, szépen mennek azok a progik is, amiket az sgs-en használok.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Blackcat írta:Oké köszi szépen. :yes:
Nincs mit! Én ezt raktam fel kollégámnak ,

Kód: Egész kijelölése

Tiltott fájlmegosztó!/DJFIJGD2V6
ez a holland ROM csak raktam bele egy multiCSC-t.
Huawei MATE 9 Android 7
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Blackcat írta::blush: Sziasztok.Nagyon köszönöm a tegnapi útbaigazításokat mindõtöknek,de szégyellem hatalmas hibát követtem el azzal hogy nem én néztem meg milyen rom van a minin(csak mondtam,hol mit kell nézni...),és gingerbread 2.3.4- es van fenn,tehát ezzel a rommal menõzik így a mini :down: ,ez mitõl van?Ne haragudjon meg senki de ez a modell...nem gondoltam,hogy ilyen gyenge.Lehet valamit kezdeni vele?Mármint hogy teljesítsen is kicsit magasabb szinten (ne akadozzon..)Köszi ha van ötlet.. :pirul:
Már meg sem haragudj de ez az androidos telefonok aljának az alja! Nem hiszem, hogy csodákat és tökéletesen sima működést kellene tőle várni. Szerintem annak is örülni kell , hogy van rá android 2.3.5.
Huawei MATE 9 Android 7
ivi10
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32GB
Has thanked: 48 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: ivi10 »

Sziasztok!

Ha Kiessel frissítek, marad a garancia? Jelenlegi rom: KC1. Azt olvastam, van már frissebb Kies rom. Nem az enyém a teló, csak besegítek. Ja, és ami fontos lehet, hogy T-Mobile-os. Valamint még az is kérdés, hogy 2.2.1-ről frissíthetek-e 2.3.5-re (ha mégis Odinost választom), ha ez utóbbi egy fájlos?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ivi10 2011-11-08 kedd 19:05:28-kor.
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

ivi10 írta:Sziasztok!

Ha Kiessel frissítek, marad a garancia? Jelenlegi rom: KC1. Azt olvastam, van már frissebb Kies rom. Nem az enyém a teló, csak besegítek. Ja, és ami fontos lehet, hogy T-Mobile-os.
Köszönöm!
Persze marad a garancia! Főleg ezért találták ki a KIES-t , hogy otthon is lehessen szoftvert frissíteni.
These users thanked the author reddoors for the post:
ivi10 (2011-11-08 kedd 19:24:40)
Rating: 2.63%
Huawei MATE 9 Android 7
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”