Szerintem először kellene egy jó Launcher,pl ADW, Launcher Pro ezeket belőni és megnézni mit hoz sebességben.Blackcat írta:Sziasztok.A fiam kapott eggy zsír új galaxy minit.Most 2.2-es rom van rajta gyárilag.Miután használlta már aznap elkezdett akadozni a tella meg voltak befagyások.Csak yahoot,angry birds-et,meg még eggy zsukát tett fel.Mit lehetne csinállni hogy ne akadozzon?A ram 210/280.Köszönöm a helpeket elõre...
Samsung GT-S5570 Galaxy Mini
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Nem: Férfi
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Re: Samsung GT-S5570 Galaxy Mini
-
- 4. szint
Azt nem befolyásolja,csak a "menüben" való lépkedést és ezeket,de az előbb Te nem írtad,hogy az ideges madaraknál szaggatott... Angry közben kapcsolják ki a netet, próba úgy hátha..Egyébként nem tudom van-e benne GPU,ha nincs akkor az lesz a baj,sajna...Blackcat írta:Lehet taplóság amit kérdezek,de miben befolyásolja ha pl. más launchert használl és nem a gyárit?Most is mutatta,hogy az angry birds idegörlõ lassan mozog.istnag írta:Szerintem először kellene egy jó Launcher,pl ADW, Launcher Pro ezeket belőni és megnézni mit hoz sebességben.Blackcat írta:Sziasztok.A fiam kapott eggy zsír új galaxy minit.Most 2.2-es rom van rajta gyárilag.Miután használlta már aznap elkezdett akadozni a tella meg voltak befagyások.Csak yahoot,angry birds-et,meg még eggy zsukát tett fel.Mit lehetne csinállni hogy ne akadozzon?A ram 210/280.Köszönöm a helpeket elõre...
-
- 4. szint
GPU: http://hu.wikipedia.org/wiki/Graphics_processing_unit
Ahogy olvastam ebben is van...,akkor passzolok,de az internet kikapcsolása szerintem fog dobni a gyorsaságon (remélem)
Ahogy olvastam ebben is van...,akkor passzolok,de az internet kikapcsolása szerintem fog dobni a gyorsaságon (remélem)
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Szerintem rakd fel a 2.3.4-et (holland rom) , kb. 1 hete csináltam meg a munkatársamnak. A lehetőségekhez (proci , ram)képest nagyon jó lett.
Huawei MATE 9 Android 7
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
Igen , hasonló mint az I9000-nél. Előtte azért rakd fel a KIES-t , lehet van már hivatalos 2.3.3. vagy 2.3.4 ROM is a telefonodra. Ha nincs akkor ODIN a megoldás de akkor ugrik a garancia!Blackcat írta:Perpill elvagyok foglalva,de késõbb visszajövök kérdezni egy pár dolgot.Nem szeretném hazavágni a tellát.... :whaaa:Reddors akkor hogy legyek képben,ezt a romot odinnal tehetem?aztán a hivatalos oldalról lehet letölteni a szükséges cuccokat?végül pedig a flasshelés menete ugyanaz mint az I9000-nél?Thx.a választ ha írsz.Ki lehet nyírni ezzel a telót?(ezt kérdem mert a srác akitõl vettük családi haver ,üzletje van ezzel foglalkozik,azt mondta nehogy megpiszkálljuk a romot meg hasonlók,mert behal a cucc!!)reddoors írta:Szerintem rakd fel a 2.3.4-et (holland rom) , kb. 1 hete csináltam meg a munkatársamnak. A lehetőségekhez (proci , ram)képest nagyon jó lett.
Most látom , hogy van 2.3.5 is .
Itt megtalálsz mindent. Regisztrálni kell az oldalra!
http://www.sammobile.com/showthread.php?t=30
Huawei MATE 9 Android 7
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Én már pár napja használom a 2.3.5-öt, semmi gond vele, szépen mennek azok a progik is, amiket az sgs-en használok.reddoors írta:Igen , hasonló mint az I9000-nél. Előtte azért rakd fel a KIES-t , lehet van már hivatalos 2.3.3. vagy 2.3.4 ROM is a telefonodra. Ha nincs akkor ODIN a megoldás de akkor ugrik a garancia!
Most látom , hogy van 2.3.5 is .
Itt megtalálsz mindent. Regisztrálni kell az oldalra!
http://www.sammobile.com/showthread.php?t=30
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
Nincs mit! Én ezt raktam fel kollégámnak ,Blackcat írta:Oké köszi szépen.
Kód: Egész kijelölése
Tiltott fájlmegosztó!/DJFIJGD2V6
Huawei MATE 9 Android 7
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
Már meg sem haragudj de ez az androidos telefonok aljának az alja! Nem hiszem, hogy csodákat és tökéletesen sima működést kellene tőle várni. Szerintem annak is örülni kell , hogy van rá android 2.3.5.Blackcat írta: Sziasztok.Nagyon köszönöm a tegnapi útbaigazításokat mindõtöknek,de szégyellem hatalmas hibát követtem el azzal hogy nem én néztem meg milyen rom van a minin(csak mondtam,hol mit kell nézni...),és gingerbread 2.3.4- es van fenn,tehát ezzel a rommal menõzik így a mini ,ez mitõl van?Ne haragudjon meg senki de ez a modell...nem gondoltam,hogy ilyen gyenge.Lehet valamit kezdeni vele?Mármint hogy teljesítsen is kicsit magasabb szinten (ne akadozzon..)Köszi ha van ötlet..
Huawei MATE 9 Android 7
-
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3 32GB
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 7 times
Sziasztok!
Ha Kiessel frissítek, marad a garancia? Jelenlegi rom: KC1. Azt olvastam, van már frissebb Kies rom. Nem az enyém a teló, csak besegítek. Ja, és ami fontos lehet, hogy T-Mobile-os. Valamint még az is kérdés, hogy 2.2.1-ről frissíthetek-e 2.3.5-re (ha mégis Odinost választom), ha ez utóbbi egy fájlos?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Ha Kiessel frissítek, marad a garancia? Jelenlegi rom: KC1. Azt olvastam, van már frissebb Kies rom. Nem az enyém a teló, csak besegítek. Ja, és ami fontos lehet, hogy T-Mobile-os. Valamint még az is kérdés, hogy 2.2.1-ről frissíthetek-e 2.3.5-re (ha mégis Odinost választom), ha ez utóbbi egy fájlos?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ivi10 2011-11-08 kedd 19:05:28-kor.
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
Persze marad a garancia! Főleg ezért találták ki a KIES-t , hogy otthon is lehessen szoftvert frissíteni.ivi10 írta:Sziasztok!
Ha Kiessel frissítek, marad a garancia? Jelenlegi rom: KC1. Azt olvastam, van már frissebb Kies rom. Nem az enyém a teló, csak besegítek. Ja, és ami fontos lehet, hogy T-Mobile-os.
Köszönöm!
- Rating: 2.63%
Huawei MATE 9 Android 7