Samsung i8910 HD FLASH/ROM

Samsung márkájú készülékek témái
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 38 times

Re: Samsung i8910 HD FLASH/ROM

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

mandala írta:Viszont lenne egy kérdésem,amiben örülnék ha segítenétek! Bukest! Talán te vagy a leginkább kompetens a témában,de ha bárki más tudja a választ kérem ne tartsa magában! Szóval... ebben a HX féle rom-ban is benne van a pre autofocus videó felvételnél. Ezzel a legnagyobb gond az,hogy ha elkezdesz egy közeli felvételt csinálni majd távolodsz az adott témától (vagy az tőled) akkor homályos a kép. Éppen ezért én szeretnék ettől a funkciótól megszabadulni. Sajnos mivel nekem csak sis formájában van meg a pre autofocus ezért csak úgy tudnám megnézni,hogy hová települ,ha szétboncolnám egy sis turkálóval. Ez most nem megy mert az irodai gépemen nincs fent. Ezért nagyon megköszönném ha valaki megsúgná,hogy mit és honnan kell kitörölnöm annak érdekében,hogy megszabaduljak ettől a funkciótól?! Előre is köszi a válaszokat!
Ezt kell törölnöd :jobbra: C:\Private\10202BE9\101F8808.txt ;)
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
bukest
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Arc
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: bukest »

mandala írta:Bukest! Lehet nem jól értettem a kérésed,ezért lerom mit és hol néztem meg! Elindítottam a telóm boot módban,és a következőket látom rajta.
BootLoader ver. 1.47
Built: Dec 14 2009
Remélem ezekre volt szükséged,de ha mégsem akkor csak szólj és megnézem máshol ami neked kell. Megjegyzem én tegnap ezt is feltettem és egy másikat is,ami szintén frissítette bootloadert. Én úgy emlékszem,hogy nekem már nagyon régóta ezt írja itt a telóm,ezért nem vagyok benne biztos,hogy erre van szükséged.
Aham erre. De ez ugyanaz az enyémbe is, lehet itt nem is írná ki hogy módosítva van?! Nah mindegy. És igaza van a migabi24-nek, csak kicsit felületesen olvastam el amit írtál. Szóval ha sisbe telepítetted akkor töröld azt a fájlt. Ha nem sisbe akkor pedig másold be azt amit linkeltem. Az is az a fájl csak fókusz mentesen. Az eredmény ugyanaz. :)
Sony Ericsson Xperia Arc, CyanogenMod-7.1.0-XperiaArc-LT15i-KANG
mandala
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung I8910HD HTC HD2
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: mandala »

Nem SIS-el telepítettem,hanem benne van a rom-ban alapból ahogy írtad. Szóval akkor mindegy melyikőtök segítségét követem,az eredmény ugyan az?! Ha jól értem. Egyébként köszi neked is Gabi! :taps2:
ltnine2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S JF5

Hozzászólás Szerző: ltnine2 »

Bukest, ott is ki kell írnia, ha frissült a Bootloader. A 2009 decemberi már nem az első bootloader verzió, egyszer már biztosan frissült.
http://www.i8910.blog.hu Tippek, trükkök érdekességek egy helyen
mandala
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung I8910HD HTC HD2

Hozzászólás Szerző: mandala »

Itnine2 és Bukest! Srácok,én merem állítani,hogy mióta ez a teló megjelent én szinte az összes megjelent hivatalos FW és főzött rom-ot feltettem kipróbálni. Tegnap kettőt is ahogy már említettem. Ebből az egyik biztosan frissíti a bootloader-t de szerintem a másik is. Ehhez képest én sem értem miért azt írja,hogy 2009.Dec. de ez van rajta!!!
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

TrollGyilkos írta:change log gyári romrol? :lol:
XXJB1_XEOJA1(gyári) Romnál azért jobbnak tűnik az új angol XXIL5_XEUIL3(gyári) még akkor is, ha a megjelenés dátuma szerint régebbi. Gondolom az előző béta kicsit javítva ,csiszolva végleges változat lett, a mérete is nagyobb a bétánál. A C:-n 26 mega helyett(XXJB1_XEOJA1) 40mega(XXIL5_XEUIL3) hely van. Az alkalmazásokban új alkalmazás SamsungApps néven, a böngésző is jobb. Az akksi is határozottan többet bír. Ez eddig kipróbált 3Rom közül a legjobb igaz, még herélt :) romokhoz nem volt szerencsém :)
KépKép
Huawei MATE 9 Android 7
bukest
2. szint
2. szint

mandala írta:Nem SIS-el telepítettem,hanem benne van a rom-ban alapból ahogy írtad. Szóval akkor mindegy melyikőtök segítségét követem,az eredmény ugyan az?! Ha jól értem. Egyébként köszi neked is Gabi! :taps2:
Akkor viszont a bemásolást használd. A lényeg. Ha van a mappába ilyen fájl akkor töröld, ha nincs akkor másold be amit küldtem. De nem tudom hx hogy oldotta meg(alapból a z-n van-e a pre focus mert akkor nincs a c-n olyan fájl. Ha mind a 2 helyen van akkor töröld a c-n, ha c-n nincs olyan akkor másold be. Ezek a variációk vannak. :)
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

ltnine2 írta:Bukest, ott is ki kell írnia, ha frissült a Bootloader. A 2009 decemberi már nem az első bootloader verzió, egyszer már biztosan frissült.
A első Bootloader verzió 1.3
Huawei MATE 9 Android 7
bukest
2. szint
2. szint

ltnine2 írta:Bukest, ott is ki kell írnia, ha frissült a Bootloader. A 2009 decemberi már nem az első bootloader verzió, egyszer már biztosan frissült.
Én már nem tudom. :) mikor megvettem a telót az ie7nél én mintha 1.43at láttam volna. Majd utána lett 1.47. De azóta is az. Amúgy egy kis megjegyzés a jbaktaskmanhoz. :) szerintem még azt bele kellene írni hogy ész nélkül ne rakjon senki boot után leállítra illetve háttér leállítra semmi progit mert könnyen hardreset lehet a dologból. Tipikus példa. Üzenetek beállítod hogy leállítás ha háttérbe tesz. Ez máshol jó, de itt úgy fog működni hogy mikor ki akarod választani a címzettet akkor mivel közbe háttérbe kerül az Üzenetek ezért be is zárja. Vagy olyat állítanak be leállításra amitől ha bezárod újraindul a teló. Nah ez autostartos jbaktaskmannál elég jó kis probléma. :) nem akarok okoskodni, csak egy tanács hogy elkerüljük a restartól a telóm című kérdéseket. :)
bukest
2. szint
2. szint

mandala írta:Bukest! Ez nem jött be,de nagyon nem! Volt a mappában egy olyan nevű fájl és ahogy javasoltad kitöröltem! Ezután restart. Leírom most mi van. A pre auto focus továbbra is aktív,viszont videó módban a bal szélső sorban lévő opciók közül eltűnt alulról a harmadik. Tehát ott üres,semmilyen funkciója nincs. Tehát,hogy érthető legyen a felbontás feletti opció teljesen eltűnt,viszont a focus továbbra is megvan! Tehát ez így nagyon nem volt jó! Ezután beletettem azt amit küldtél Bukest,de nem változott semmi!!! Ilyenkor mizujs??? :lol: :lol:
Utána nézek, mert akkor a z-re van rakva a cucc és akkor törölnöd kell még egy .cre fájlt is amit a persist mappában találsz. Miután bemásoltad is újraindítottad amúgy? Te, mandala! Közbe megnéztem, a középső gombra gondolsz? Mert bal oldalt 5 van. Akkor a 3. a középső, igaz? Mert az nálam is meg szerintem mindenkinél üres :D
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”