moco írta: adtam még egy esélyt a winmobilnak. hát ez azért már totál más, mint amit előzőleg vettem (htc touch diamond2). látványos, jobban kezelhető, hát és az a shell....
már rápakoltam spb weathert, skyfire-t (ez még köhög) meg mittomén még mit, barátkozunk. szóóóval azért teccik......eléggé..
dehogy áruló. van 2 symbis telóm (még) meg ezitten. akkor? többség dönt
amúgy is a winmobil nálam még totál káosz. mármint a bele nekije
szóval még nem ismertem ki. keresem rá a progikat egyelőre, meg azt a nyamvadt igo-t.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
hát nekem is tetszetősnek tűnik, csak én még az alap beállításokkal sem vagyok rendben. gps-t használjon, wifi legyen az alap, stb...
viszont ami állat jó, az a rádió hangereje. naon hangos.
most tornáztam fel a zenelejátszó hangerejét is..
S10+ Dual / SGS4
sziasztok. lehet két kérdésem? 1: tud-e HSDPA-n netezni? 2: milyen a gyári böngésző felhasználói élménye? laggol mint tube, vagy kellemesen siklanak a dolgok mint pl egy opera mobile 10? ja, és flash-t tud? köszi kezd izgatni ez a teló
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
rájder opera van benne alapból. nem tudja követni a pörgetést, szép kis szürke-fehér kockák szoktak lenni. de leszedtem a skyfire-t az is jó, de mostmeg elállítottam a wifit és nem tudom kipróbálni mégegyszer
S10+ Dual / SGS4
És itt is felbukkanok Szóval a szegény kis Satio 3 napig bírta... Most Omnia2! Sokkal jobb mint a Satio, csak kár h nem kapacitív az amoled valaki írta h feltornázta a hangerőt benne... Azt hogy csináltad?
...Sharp GX10-SE T610-N.3650-6600-6680-N70-SE W800i-N73-N80-SE P990-N95-N82-N95 8GB-LGKU990-SE X1-5800-iPhone 3G-LGKM990-iPhone 3Gs-SE Satio-Samu Omnia II-Acer Liquid-HTC Desire-SE X10-Samsung Galaxy S-iPhone 4-ZTE blade- I love my Desire HD!
Hogy hogy az Omnia2 mellett döntöttél? Pedig nem nagyon dicsérted a winmobilt!
Én is szemezem ezzel a gépel egy ideje, lecserélném a Tubit rá, de egy kicsit parázom a windows miatt!
Na meg hát az ára sem fekszik még nekem! Vki mondja már meg, hogy akkor mennyi színű is a kijelzője,
mert én már mindent hallottam erről. Hol 65E, hol 16milla! Akkor most mi is az igazság?
Ha 65E, akkor mennyire látszik rajta? Tudom AMOLED, de akkor is.
Mindennap megnézek a gépről néhány videót! Beleszerelmesedtem teljesen! Olyan jó formája van neki!
Nokia 5800 XpressMusic T-Blue, Cooked v52.0.007 ELADÓ!!
Részletek az apróban!!
Hogy hogy az Omnia2 mellett döntöttél? Pedig nem nagyon dicsérted a winmobilt!
Én is szemezem ezzel a gépel egy ideje, lecserélném a Tubit rá, de egy kicsit parázom a windows miatt!
Na meg hát az ára sem fekszik még nekem! Vki mondja már meg, hogy akkor mennyi színű is a kijelzője,
mert én már mindent hallottam erről. Hol 65E, hol 16milla! Akkor most mi is az igazság?
Ha 65E, akkor mennyire látszik rajta? Tudom AMOLED, de akkor is.
Mindennap megnézek a gépről néhány videót! Beleszerelmesedtem teljesen! Olyan jó formája van neki!
Ne aggódj a kijelzője miatt, porig alázza az 5800-át a minősége