Samsung Omnia II (i8000)

Samsung márkájú készülékek témái
dunai2
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Omnia 2
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Samsung Omnia II (i8000)

Hozzászólás Szerző: dunai2 »

Hello. Vettem egy Omnia 2-t, angol menüset. Szoftvert szeretnék rajta frissíteni, de hiába csatlakoztatom usb-vel pc-re, nem történik semmi. Win7-et használok. Hiába töltöttem le mindenféle drivert, programot, frissítettem a windowst nem történik semmi. Kikapcsolt állapotban van a teló akkor meg tölti. Segítsetek, hogy mit tegyek! Köszi.
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Nem: Férfi
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

dunai2 írta:Hello. Vettem egy Omnia 2-t, angol menüset. Szoftvert szeretnék rajta frissíteni, de hiába csatlakoztatom usb-vel pc-re, nem történik semmi. Win7-et használok. Hiába töltöttem le mindenféle drivert, programot, frissítettem a windowst nem történik semmi. Kikapcsolt állapotban van a teló akkor meg tölti. Segítsetek, hogy mit tegyek! Köszi.
hello,
kattints rá az előző hozzászólásra ami kék és ott is lesz egy link,az majd ide navigál ahol a megoldás van...
keneseig
Újonc
Újonc
Készüléktípus: i8510

Hozzászólás Szerző: keneseig »

Sziasztok!

Érdeklődnék,hogy a Gps működik internet és hálózati szolgáltatás nélkül is?Ha használni szeretném autóban kell-e külön ráfizetni valamilyen módon ,hogy normálisan működjön?

Köszi
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

keneseig írta:Sziasztok!

Érdeklődnék,hogy a Gps működik internet és hálózati szolgáltatás nélkül is?Ha használni szeretném autóban kell-e külön ráfizetni valamilyen módon ,hogy normálisan működjön?

Köszi
van bent beépített gps, ami offline is működik,tehát nem kell hozzá net ;) csak nem szabad használni az a-gps-t azt ki kell kapcsolni,ha van ilyen :)
Itt van egy két lehetőség : viewforum.php?f=139
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Köszi
nem kell semmi agps-t kikapcsolni. egyszerűen a netet nem kell bekapcsolni.
igo8 tökéletesen működik rajta net nélkül is.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
keneseig
Újonc
Újonc

Sziasztok!

Van egy olyan problémám,hogy a kameránál nem tudom állítani jobb oldalt a vakubeállítás-t,autófókusz-beállítás,és a fényerő beállítást,mert sötétszürke a 3 gomb.A másik gondom pedig a fényképező beállításoknál van,mivel ott meg a Fehér-egyensúly,effektus,ISO,hangolás,Mérés,Stabilizátor,WDR-t egyáltalán nem tudom változtatni,mivel azok meg szürkék,és nem kékek.Valaki tudna segíteni?

Köszönöm
dionaea
1. szint
1. szint
Készüléktípus: S7 slim +Nokia N8
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: dionaea »

Van egy olyan problémám,hogy a kameránál nem tudom állítani jobb oldalt a vakubeállítás-t,autófókusz-beállítás,és a fényerő beállítást,mert sötétszürke a 3 gomb.A másik gondom pedig a fényképező beállításoknál van,mivel ott meg a Fehér-egyensúly,effektus,ISO,hangolás,Mérés,Stabilizátor,WDR-t egyáltalán nem tudom változtatni,mivel azok meg szürkék,és nem kékek.Valaki tudna segíteni?

Köszönöm
Nincs esetleg bekapcsolva valamelyik jelent mód bal oldalon a harmadik ikonnak none-nak kel lennie
Eddigi saját telefonok:3210,R320,R380,6210,7650,3660,6630,E70,5800,Iphone 3g,N97 32gb black, Omnia 2, Galaxy Ace, samsung omniaHD
jelenlegi: Huawei s7slim& Nokia N8-00
keneseig
Újonc
Újonc

dionaea írta:

Köszönöm
Nincs esetleg bekapcsolva valamelyik jelent mód bal oldalon a harmadik ikonnak none-nak kel lennie
De igen.köszi szépen!
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 350 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

Valaki próbálta már ezt? Android O2-re.
http://o2droid.phj.hu/
Kép Kép
Potrien

Hozzászólás Szerző: Potrien »

Igen. Most jelent meg az újabb patch-e, tökéletesen használható, csak rettenetesen eszi az akksit... :blink:
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”