Feltoltam mindent ahogy kell, de van egy apró probléma aminek a megoldására nem jövök rá!rámiusz írta:UOT Kitchen-nel lehet egyéni ROM-okhoz - pl. StockLite (bár ez egy erősen kiherélt stock ROM, nem főzött, mint pl. a Cyanogen) - egyéni dolgokat "főzni". Mint pl. kör alakú és/vagy százalékos akkuvisszajelzés, egyéni lockscreen, ikonok stb...ata78 írta: Rendben! Köszönöm! " UOT Kitchen-es főrőcskézés nem megy" -- ez nem tudom mi úgyhogy nem fog hiányozni!
Recovery módban kell feltenni a Stocklite v7.1-et ugye??
Tehát alap gyári szoft-->root-->stocklite v7.1!!
Ez egy jó leírás a használatához.
Nem, nem gyári szoft -> root ->Stocklite. Ha így csinálod nem lesz jó. Hanem gyári szoft telepítése Odinnal - onepackage, elég nehéz elrontani - wipe-ok, root, ClockWorkMod v5 telepítésre, kikapcs, Recovery módban újraindítod (ekkor már a CWM Recovery menüje jelenik meg) ezen keresztül kiválasztod az "install zip from sd card" opciót, kitallózod a Stocklite-ot, HOME-mal leOKzod, majd vársz. Nekem 5-7 percig tartott, míg telepedett, mady még majdnem 5 percig mire elindult a telefon. Belakod, használod. Ennyi.
De ha követed a linkelt oldal leírását, nem tudod elrontani.
Ha pl. sms-t szeretnék írni, akkor a hagyományos 3x4 billentyűzettel csak számokat ír akkor is ha a betűket nyomogatom!
Mi lehet a megoldás, mert a qwerty-t nem szeretem!
Előre is köszönöm a segítséget!