Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
ata78
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
Nem: Férfi
Has thanked: 12 times
Been thanked: 8 times

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: ata78 »

rámiusz írta:
ata78 írta: Rendben! Köszönöm! " UOT Kitchen-es főrőcskézés nem megy" -- ez nem tudom mi úgyhogy nem fog hiányozni! :taps2:
Recovery módban kell feltenni a Stocklite v7.1-et ugye??
Tehát alap gyári szoft-->root-->stocklite v7.1!! :blush:
UOT Kitchen-nel lehet egyéni ROM-okhoz - pl. StockLite (bár ez egy erősen kiherélt stock ROM, nem főzött, mint pl. a Cyanogen) - egyéni dolgokat "főzni". Mint pl. kör alakú és/vagy százalékos akkuvisszajelzés, egyéni lockscreen, ikonok stb...
Ez egy jó leírás a használatához.

Nem, nem gyári szoft -> root ->Stocklite. Ha így csinálod nem lesz jó. Hanem gyári szoft telepítése Odinnal - onepackage, elég nehéz elrontani - wipe-ok, root, ClockWorkMod v5 telepítésre, kikapcs, Recovery módban újraindítod (ekkor már a CWM Recovery menüje jelenik meg) ezen keresztül kiválasztod az "install zip from sd card" opciót, kitallózod a Stocklite-ot, HOME-mal leOKzod, majd vársz. Nekem 5-7 percig tartott, míg telepedett, mady még majdnem 5 percig mire elindult a telefon. Belakod, használod. Ennyi.
De ha követed a linkelt oldal leírását, nem tudod elrontani.
Feltoltam mindent ahogy kell, de van egy apró probléma aminek a megoldására nem jövök rá!
Ha pl. sms-t szeretnék írni, akkor a hagyományos 3x4 billentyűzettel csak számokat ír akkor is ha a betűket nyomogatom!
Mi lehet a megoldás, mert a qwerty-t nem szeretem!
Előre is köszönöm a segítséget!
rámiusz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SAMSUNG Galaxy ACE
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: rámiusz »

ata78 írta: Feltoltam mindent ahogy kell, de van egy apró probléma aminek a megoldására nem jövök rá!
Ha pl. sms-t szeretnék írni, akkor a hagyományos 3x4 billentyűzettel csak számokat ír akkor is ha a betűket nyomogatom!
Kipróbáltam és nekem is ilyen. Ha elfordítod balra, akkor tudsz szöveget írni, de ez qwerty... eddig nem hányzott, mert mióta érintős telefont használok, QWERTY-vel írok. Sajnálom, de erre nme tudok mint mondani...
ata78
2. szint
2. szint

rámiusz írta:
ata78 írta: Feltoltam mindent ahogy kell, de van egy apró probléma aminek a megoldására nem jövök rá!
Kipróbáltam és nekem is ilyen. Ha elfordítod balra, akkor tudsz szöveget írni, de ez qwerty... eddig nem hányzott, mert mióta érintős telefont használok, QWERTY-vel írok. Sajnálom, de erre nme tudok mint mondani...
A titanium backup sem indul. Azt írja,hogy nincs rootolva a telo. Pedig én rootoltam.

A titanium fut,de a billentyűzet nem oldódott meg!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ata78 2012-06-16 szomb. 22:16:05-kor.
Falkon
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [KP6]
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Falkon »

ata78
2. szint
2. szint

Egy napja használom a spanyol romot + stocklite 7.1 -et. Nagyon jó,gyors és stabil. A qwerty billentyűzetet kezdem megszokni. Koszonom mindenkinek a segítseget!!
SANKADI
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6650 SamsungGalaxy ACE
Has thanked: 13 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: SANKADI »

ata78 írta:Egy napja használom a spanyol romot + stocklite 7.1 -et. Nagyon jó,gyors és stabil. A qwerty billentyűzetet kezdem megszokni. Koszonom mindenkinek a segítseget!!
Én a spanyol ROM-ot használom "tisztán". Miért jobb annyival a stocklite? Annyival gyorsabb? Többet tud?
Én félek nagyon lecsupaszított, én használom a Play áruházat, Gmail levelezőt, a térképet ugyan most nem, de bármikor kellhet.
Mert ha jól tudom ezek hiányoznak belőle.
rámiusz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SAMSUNG Galaxy ACE
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: rámiusz »

SANKADI írta:Én a spanyol ROM-ot használom "tisztán". Miért jobb annyival a stocklite? Annyival gyorsabb? Többet tud?
Én félek nagyon lecsupaszított, én használom a Play áruházat, Gmail levelezőt, a térképet ugyan most nem, de bármikor kellhet.
Mert ha jól tudom ezek hiányoznak belőle.
Igazából többet nem tud, mivel a StockLite egy kiherélt stock ROM - benne van a nevében is: Stock Lite - a "felesleges" gyári vackokat távolították el belőle. Viszont gyorsnak gyors, gördülékeny, a gyári 1,5 percével szemben alig 30s alatt bebootol (bár én max hetente 1x indítom újra). Emellett elvileg más kernel van alatta, amivel mégjobban van optimalizálva a fogyasztás. Nekem az eddigi legjobb idő 3 nap pár óra lett...
A Play áruházat tartalmazza, az általad említett Google-ös cuccokat pedig vagy leszeded a Play áruházas mappádból, vagy - mint pl. én - még a ROM telepítése előtt(!) lementetted az összes általad használt app-ot az SD-re és onnan feltelepíted. Alig fél óra alatt be lehet lakni és onnantól ha nincs cseszegetve hónapokig elmegy problémamentesen.
SANKADI
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6650 SamsungGalaxy ACE
Has thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: SANKADI »

rámiusz írta: Igazából többet nem tud, mivel a StockLite egy kiherélt stock ROM - benne van a nevében is: Stock Lite - a "felesleges" gyári vackokat távolították el belőle. Viszont gyorsnak gyors, gördülékeny, a gyári 1,5 percével szemben alig 30s alatt bebootol (bár én max hetente 1x indítom újra). Emellett elvileg más kernel van alatta, amivel mégjobban van optimalizálva a fogyasztás. Nekem az eddigi legjobb idő 3 nap pár óra lett...
A Play áruházat tartalmazza, az általad említett Google-ös cuccokat pedig vagy leszeded a Play áruházas mappádból, vagy - mint pl. én - még a ROM telepítése előtt(!) lementetted az összes általad használt app-ot az SD-re és onnan feltelepíted. Alig fél óra alatt be lehet lakni és onnantól ha nincs cseszegetve hónapokig elmegy problémamentesen.
Köszi, értem ! Lehet hogy megérné továbblépnem. Azért vagyok bizonytalan, mert a TheMythBasic nem vált be, állandóan újraindult, és a GSM hálózatot is eldobálta. Igaz más volt az alapja. Most nagyon stabil , szinte még nem is volt lefagyásom, újraindulásom. Gondolom az A2SD is integrálva van bele.
Ha a Play megvan, akkor minden mást letölthetek. Még alszok rá egyet-kettőt. :-)
ata78
2. szint
2. szint

SANKADI írta:
rámiusz írta: Igazából többet nem tud, mivel a StockLite egy kiherélt stock ROM - benne van a nevében is: Stock Lite - a "felesleges" gyári vackokat távolították el belőle. Viszont gyorsnak gyors, gördülékeny, a gyári 1,5 percével szemben alig 30s alatt bebootol (bár én max hetente 1x indítom újra). Emellett elvileg más kernel van alatta, amivel mégjobban van optimalizálva a fogyasztás. Nekem az eddigi legjobb idő 3 nap pár óra lett...
Köszi, értem ! Lehet hogy megérné továbblépnem. Azért vagyok bizonytalan, mert a TheMythBasic nem vált be, állandóan újraindult, és a GSM hálózatot is eldobálta. Igaz más volt az alapja. Most nagyon stabil , szinte még nem is volt lefagyásom, újraindulásom. Gondolom az A2SD is integrálva van bele.
Ha a Play megvan, akkor minden mást letölthetek. Még alszok rá egyet-kettőt. :-)
Én is sokat agyaltam rajta, de nagyon megérte, mert gyors lett, nem "gondolkodik sokat", Minden megy rajta ahogy kell! Ami hiányzik belőle azt mindent megtalálsz a play-ben! Nem bántam meg hogy feltettem! :-)
juha
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4S
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: juha »

Sziasztok,
tudtok segíteni, a poweramp-om állandóan elhalkul kb. az első szám közepétől. Blutetooth-os összeköttetésben van.
Ha lepausolom, és újraindítom akkor a hangot újra fel kell tekerni. Ha nem pausolom, simplán megy tovább hang nélkül. Minden gyári, a progi a play-ből való.
Ötlet?

ui még talán azt fogom kipróbálni, hogy bluetooth nélkül csinálja e.
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”