Igéretemhez híven beszámolok hogy sikerült a memóri kiterjesztés, hát tökéletesen működik.
A TheMyBasic ROM-ban eleve integrálva van az A2SD, a 8 GB-os SD kártyáról formáztam 1 GB-ot Ext4-re, majd terminál emulátorba beírtam a megfelelő parancsokat, és máris kész lett. Azután néztem, hogy ott van a menük között a CF-Root Tweak Manager v1.20m lehet azzal egyszerűbb lett volna, így viszont jobban láttam mi történik. Most így nét ki:
[url]Sziasztok !
Igéretemhez híven beszámolok hogy sikerült a memóri kiterjesztés, hát tökéletesen működik.
A TheMyBasic ROM-ban eleve integrálva van az A2SD, a 8 GB-os SD kártyáról formáztam 1 GB-ot Ext4-re, majd terminál emulátorba beírtam a megfelelő parancsokat, és máris kész lett. Azután néztem, hogy ott van a menük között a CF-Root Tweak Manager v1.20m lehet azzal egyszerűbb lett volna, így viszont jobban láttam mi történik. Most így állok memóriával:

Megkérdezném, hogy ha az SD kártya tárolja tárolja a Dalvik-cache adatokat is, mint most nekem, az SD kártya leválasztás engedélyezett művelet kártya olvasáshoz, vagy inkább külső olvasót használjak ?
A titanium backup-on kívül nincs valami beépített parancs, amivel megnézhető mennyi hely van még az ext4 partíción. (Most nem A2SD vagy BusyBox parancsra gondoltam, hanem a menüben van-e, esetleg letölthető-e ilyen? )
Üdv, SANKADI