Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
DAv7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: GT-S5830
Nem: Férfi
Has thanked: 7 times
Been thanked: 90 times

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: DAv7 »

Sajnálom, mást nem tudok. Csak a szerviz maradt. Ha garis, akkor rakd vissza a gyári ROM-ot, aztán küldd be, hogy csinálják meg. Ha nem garis, akk 8000-10 000 HUF-ba fog fájni a javítás.
SANKADI
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6650 SamsungGalaxy ACE
Has thanked: 13 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: SANKADI »

Berci78 írta:
DAv7 írta:Hát nem találkoztam még ilyen problémával, de nagy valószínűséggel elkalibrálódott. Ezt nem tudom pontosan, hogyan kell megoldani...
Találtam egy kódot, talán segít: *#*#2664#*#* - Érintőpanel teszt
Hat kösz a tippet de nem is reagal ha beütöm a kodot :(
tegnap ota jatszok vele de csak nem sikerül
Kipróbáltam a kódot, nekem működik, ha neked erre sem reagál, valami gond van biztosan.
SANKADI
Újonc
Újonc

Ezt a kódot itt a GY.I.K.-ban olvastam:
"A telefonban van egy tesztelő alkalmazás amit a tárcsázóban a *#0*# -el lehet előhívni."
Ebben is van touch teszt, ezt kipróbáltad? Ha nem érdemes lenen, hátha kihozza a hibát.
DAv7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: GT-S5830
Has thanked: 7 times
Been thanked: 90 times

Hozzászólás Szerző: DAv7 »

Kipróbálni ki próbáltam, de nem jött elő semmi...Próbáld meg Te is, hátha neked működik.
SANKADI
Újonc
Újonc

DAv7 írta:Kipróbálni ki próbáltam, de nem jött elő semmi...Próbáld meg Te is, hátha neked működik.
Nekem működik !
cheeboo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S5830 Ace
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: cheeboo »

Nekem is előjött ez a probléma a júliusi(?) romnál és a cm 7.2nél és még néhánynál de nekem most fent van az amit előző oldalra linkeltem, egyszerűen csodás, h újra tudok remekül, gyorsan írni. Az a szoftver annyiból rossz, h nem megy a kamera, ill. az eredeti böngésző nem működik, egyébként nagyon is használható. Szép, gyors, kellően animált és 4.0.3, ha javítják a hibáit nekem abszolút befutó lesz, de a cm9-re is kíváncsi leszek.
Falkon
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [KP6]
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Falkon »

Sziasztok!

Melyik a mostani legjobb főzött ROM?

Előre is köszi!
janez
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Jiayu G3
Has thanked: 12 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: janez »

Berci78 írta:Sziasztok a következö kerdesem lenne amiben sürgös segitsegeteket szeretnem kerni.

Feltettem egy 2.3.6 Verziot S5830DDKQ8
Kernel 2.6.35.7-perf-CL562111 ketut*A0A110#1
Stock Lite v6 by tj driod

Ha barmit akarok irni sms vagy teloszam mindig egy rahedli masik betüt is beir mintha nem lenne bekalibralva!
Masik romnal is csinalta.
Erre szeretnek ötletet tanacsot kerni.
Esetleg ha van jobb rom amit tudtok Acera ajanlani es minden müködik is benn a stabilitas mellett annak is örülnek.Elöre is köszönöm.

Azota Feltettem a cyanogent de ugyanaz a helyzet.Irom az email cimet vagy barmit es mas betüt is erzekel es beiir.Ha törölni akarom akkor is a törles gombnal is erzekel mas betüket.Nem hiszem hogy a romok mind rossz lenne.Valamit be kell allitani vagy kalibralni csak nem tudom mit.
Szia!

Nekem is voltak pontosan ezek a tünetek Cyanogen romoknál. Aztán legutóbb már más főzötteknél is. Pl. The Myth Basic, ezt használom most is, mert felflasheltem a kernelpiszkát és elmúlt a probléma. Pedig nem erre készült, mégis két (nem CM) rom esetén is bevállt. Fogalmam sincs hogyan segített és miért éppen ez, mert a romban benne vannak azok a kernelmodulok, amiket a cwm felflashel.
szuszy16v
Újonc
Újonc
Készüléktípus: galaxy ace
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: szuszy16v »

sziasztok. a legújabb facebook frissíctéssek kaptam 2 uj widgetet amire nincs szükségem, ezeket hogy tudom törölni vagy hogy tudom visszatenni a régebbi facebook alkalmazást?
szabox
2. szint
2. szint
Has thanked: 20 times
Been thanked: 65 times

Hozzászólás Szerző: szabox »

janez írta:Szia!

Nekem is voltak pontosan ezek a tünetek Cyanogen romoknál. Aztán legutóbb már más főzötteknél is. Pl. The Myth Basic, ezt használom most is, mert felflasheltem a kernelpiszkát és elmúlt a probléma. Pedig nem erre készült, mégis két (nem CM) rom esetén is bevállt. Fogalmam sincs hogyan segített és miért éppen ez, mert a romban benne vannak azok a kernelmodulok, amiket a cwm felflashel.
A "kernelpiszkát" én pakolásztam össze és asszem CM-es kernel volt, de NEM CM romból (meg még cserélgettem benne ezt-azt), hanem XDA-ról, amit Ketut írt. Örülök amúgy, hogy segített pl a Te esetedben egy-egy romhibánál. Ja, alapból a flash player aktiválásával került egy kalap alá, de hát, ez is csak 1 dolog, ami jobb benne, mint az alap stock kernel esetében... :)
These users thanked the author szabox for the post:
janez (2012-04-28 szomb. 08:01:48)
Rating: 2.63%
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”