Samsung Galaxy Ace S5830
- DAv7
- 3. szint
- Készüléktípus: GT-S5830
- Nem: Férfi
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 90 times
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
Sajnálom, mást nem tudok. Csak a szerviz maradt. Ha garis, akkor rakd vissza a gyári ROM-ot, aztán küldd be, hogy csinálják meg. Ha nem garis, akk 8000-10 000 HUF-ba fog fájni a javítás.
Samsung Galaxy Ace GY.I.K. by mgTerminator
Frissülő ROM-lista Galaxy Ace-hez!! Upd.: márc.9
E-mail: profi.hun@gmail.com
MSN: dosa.david@hotmail.com
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6650 SamsungGalaxy ACE
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 1 time
Kipróbáltam a kódot, nekem működik, ha neked erre sem reagál, valami gond van biztosan.Berci78 írta:Hat kösz a tippet de nem is reagal ha beütöm a kodotDAv7 írta:Hát nem találkoztam még ilyen problémával, de nagy valószínűséggel elkalibrálódott. Ezt nem tudom pontosan, hogyan kell megoldani...
Találtam egy kódot, talán segít: *#*#2664#*#* - Érintőpanel teszt
tegnap ota jatszok vele de csak nem sikerül
-
- Újonc
Ezt a kódot itt a GY.I.K.-ban olvastam:
"A telefonban van egy tesztelő alkalmazás amit a tárcsázóban a *#0*# -el lehet előhívni."
Ebben is van touch teszt, ezt kipróbáltad? Ha nem érdemes lenen, hátha kihozza a hibát.
"A telefonban van egy tesztelő alkalmazás amit a tárcsázóban a *#0*# -el lehet előhívni."
Ebben is van touch teszt, ezt kipróbáltad? Ha nem érdemes lenen, hátha kihozza a hibát.
- DAv7
- 3. szint
- Készüléktípus: GT-S5830
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 90 times
Kipróbálni ki próbáltam, de nem jött elő semmi...Próbáld meg Te is, hátha neked működik.
Samsung Galaxy Ace GY.I.K. by mgTerminator
-
- Újonc
Nekem működik !DAv7 írta:Kipróbálni ki próbáltam, de nem jött elő semmi...Próbáld meg Te is, hátha neked működik.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5830 Ace
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Nekem is előjött ez a probléma a júliusi(?) romnál és a cm 7.2nél és még néhánynál de nekem most fent van az amit előző oldalra linkeltem, egyszerűen csodás, h újra tudok remekül, gyorsan írni. Az a szoftver annyiból rossz, h nem megy a kamera, ill. az eredeti böngésző nem működik, egyébként nagyon is használható. Szép, gyors, kellően animált és 4.0.3, ha javítják a hibáit nekem abszolút befutó lesz, de a cm9-re is kíváncsi leszek.
- janez
- 2. szint
- Készüléktípus: Jiayu G3
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 13 times
Szia!Berci78 írta:Sziasztok a következö kerdesem lenne amiben sürgös segitsegeteket szeretnem kerni.
Feltettem egy 2.3.6 Verziot S5830DDKQ8
Kernel 2.6.35.7-perf-CL562111 ketut*A0A110#1
Stock Lite v6 by tj driod
Ha barmit akarok irni sms vagy teloszam mindig egy rahedli masik betüt is beir mintha nem lenne bekalibralva!
Masik romnal is csinalta.
Erre szeretnek ötletet tanacsot kerni.
Esetleg ha van jobb rom amit tudtok Acera ajanlani es minden müködik is benn a stabilitas mellett annak is örülnek.Elöre is köszönöm.
Azota Feltettem a cyanogent de ugyanaz a helyzet.Irom az email cimet vagy barmit es mas betüt is erzekel es beiir.Ha törölni akarom akkor is a törles gombnal is erzekel mas betüket.Nem hiszem hogy a romok mind rossz lenne.Valamit be kell allitani vagy kalibralni csak nem tudom mit.
Nekem is voltak pontosan ezek a tünetek Cyanogen romoknál. Aztán legutóbb már más főzötteknél is. Pl. The Myth Basic, ezt használom most is, mert felflasheltem a kernelpiszkát és elmúlt a probléma. Pedig nem erre készült, mégis két (nem CM) rom esetén is bevállt. Fogalmam sincs hogyan segített és miért éppen ez, mert a romban benne vannak azok a kernelmodulok, amiket a cwm felflashel.
-
- Újonc
- Készüléktípus: galaxy ace
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
sziasztok. a legújabb facebook frissíctéssek kaptam 2 uj widgetet amire nincs szükségem, ezeket hogy tudom törölni vagy hogy tudom visszatenni a régebbi facebook alkalmazást?
-
- 2. szint
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 65 times
A "kernelpiszkát" én pakolásztam össze és asszem CM-es kernel volt, de NEM CM romból (meg még cserélgettem benne ezt-azt), hanem XDA-ról, amit Ketut írt. Örülök amúgy, hogy segített pl a Te esetedben egy-egy romhibánál. Ja, alapból a flash player aktiválásával került egy kalap alá, de hát, ez is csak 1 dolog, ami jobb benne, mint az alap stock kernel esetében...janez írta:Szia!
Nekem is voltak pontosan ezek a tünetek Cyanogen romoknál. Aztán legutóbb már más főzötteknél is. Pl. The Myth Basic, ezt használom most is, mert felflasheltem a kernelpiszkát és elmúlt a probléma. Pedig nem erre készült, mégis két (nem CM) rom esetén is bevállt. Fogalmam sincs hogyan segített és miért éppen ez, mert a romban benne vannak azok a kernelmodulok, amiket a cwm felflashel.

- Rating: 2.63%