Ha kimented őket, akkor tudod törölni is. Ha meg kel, vissza másolod.ACE- írta:Én is fagyasztani gondoltam, csak azt hittem van egy táblázat ahol le is van írva hogy melyik mire szolgál. Mert pl. a Samsungnak azt a szolgáltatását meghagynám, amivel távolról törölni lehet a telót és a helyzetét meghatározni. De egyenként ellenőrizni melyik lehet az, és melyik más szolgáltatás kell neki még hozzá, az babra meló. De mindegyikre rá guglizni sem kis meló, de lehet az lesz...
Samsung GT-i9100 Galaxy S II
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: Samsung GT-i9100 Galaxy S II
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S2 [Biftor v10]
- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 82 times
ha csak emiatt kell, akkor erre való appot simán találsz a playen, pl. androidlost (még utólag is telepíthető, ha már elveszett a teló)ACE- írta:Én is fagyasztani gondoltam, csak azt hittem van egy táblázat ahol le is van írva hogy melyik mire szolgál. Mert pl. a Samsungnak azt a szolgáltatását meghagynám, amivel távolról törölni lehet a telót és a helyzetét meghatározni. De egyenként ellenőrizni melyik lehet az, és melyik más szolgáltatás kell neki még hozzá, az babra meló. De mindegyikre rá guglizni sem kis meló, de lehet az lesz...
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted
Ha segítettem, nyomj egy köszönömöt!
stock rooted
Ha segítettem, nyomj egy köszönömöt!
- hetn
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G4 SGS3 4.3
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 21 times
Szinte szégyen több év használat után ilyet kérdezni, de nem tudom :
Gyári romot használok. Hogyan kell "szabályosan" kilépni a zenelejátszóból?
- eclipse
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 I9506 LTE 4.4.2
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 11 times
Ha a vissza gomb nem működik, akkor a menüben legörgeted és alul kilépés. Végszükség esetén a feladatkezelőben kilövöd.hetn írta:Szinte szégyen több év használat után ilyet kérdezni, de nem tudom :
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
A tegnapi és a mai nap során megdöbbenve tapasztaltam több alkalommal is, hogy a felefonom se szó, se beszéd (na jó, egy szolid rezgés mellett) átvált lengyel nyelvre.
Tapasztalt már valaki hasonlót? Vajon mitől lehet? (Nem telepítettem semmi érdemlegeset a telefonomra az elmúlt napokban, illetve az alap szoftveren/ROM-on/satöbbin se változtattam már egy éve.)
EDIT: A SuperSU a ludas, a fejlesztők már dolgoznak rajta.
A tegnapi és a mai nap során megdöbbenve tapasztaltam több alkalommal is, hogy a felefonom se szó, se beszéd (na jó, egy szolid rezgés mellett) átvált lengyel nyelvre.
Tapasztalt már valaki hasonlót? Vajon mitől lehet? (Nem telepítettem semmi érdemlegeset a telefonomra az elmúlt napokban, illetve az alap szoftveren/ROM-on/satöbbin se változtattam már egy éve.)
EDIT: A SuperSU a ludas, a fejlesztők már dolgoznak rajta.
- hetn
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G4 SGS3 4.3
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 21 times
Sziasztok!
Galaxy SII-be szeretnék venni a gyengélkedő akkumulátor helyett egy újat. Érdemes az utángyártottat választani (ha igen akkor melyik típust)?
Más:
Ez mit jelent? Ha beleteszem ezt az akksit akkor NFC képes lesz a GSII ?
http://www.akkuk.hu/Akku-Info/1.60.SAM. ... 00mAh.html
Galaxy SII-be szeretnék venni a gyengélkedő akkumulátor helyett egy újat. Érdemes az utángyártottat választani (ha igen akkor melyik típust)?
Más:
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy SII XWLP9 -VK-
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 6 times
Szerintem az az S4 mini-hez való akksi...hetn írta: Más:
- lllacko
- 1. szint
- Készüléktípus: One Plus
- Has thanked: 101 times
Leakartam torolni az "e mobil securitit " es veletlenul letoroltem valami e betuvel kezdodo progit es nem megy a gps em nem talal jelet. Hogy tudom visszaallitani
-
- 1. szint
- Készüléktípus: i9305 XXUEMKC_NEEEMK1 LTE
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 11 times
Erre szoktuk mondani hogy amit nem ismersz ne törölgesd, ha van lehetőség inkább a Tibivel fagyaszd le mert azt visszacsinálhatodlllacko írta:Leakartam torolni az "e mobil securitit " es veletlenul letoroltem valami e betuvel kezdodo progit es nem megy a gps em nem talal jelet. Hogy tudom visszaallitani
Ha valaki a munkáimat és a dolgaimat más fórumokon beírja, illő odaírni a forrást!!!
- lllacko
- 1. szint
- Készüléktípus: One Plus
- Has thanked: 101 times
Koszi Papa jo de en segitseger jertem nem kioktatastPapa_Jo írta:Erre szoktuk mondani hogy amit nem ismersz ne törölgesd, ha van lehetőség inkább a Tibivel fagyaszd le mert azt visszacsinálhatodlllacko írta:Leakartam torolni az "e mobil securitit " es veletlenul letoroltem valami e betuvel kezdodo progit es nem megy a gps em nem talal jelet. Hogy tudom visszaallitani
A torles megtortent azt mond + lecci hogy tudom visszacsinalni
Koszi lllacko