Samsung GT-i9000 Galaxy S

Samsung márkájú készülékek témái
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Re: Samsung GT-i9000 Galaxy S

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

Macika írta: Nem mondod, hogy a HTC 100 USD-vel olcsóbb???????
Legolcsóbban így találtam meg! Ebay :D De még tegnap, szal lehet már elvitték :S

EDIT:

Ja, most csekkoltam, eltűnt :O
Viszont samu Galaxy S, csak 400$, igaz a bootloaderét a faszinak sikerült törölni, de elvileg az a Download módot nem károsítja, vagy igen?
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

fonix232 írta:
Legolcsóbban így találtam meg! Ebay :D De még tegnap, szal lehet már elvitték :S

EDIT:

Viszont samu Galaxy S, csak 400$, igaz a bootloaderét a faszinak sikerült törölni, de elvileg az a Download módot nem károsítja, vagy igen?
Felejtsd el.
Bootloader-t írni még senki sem tud az i9000-be!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
fonix232
5. szint
5. szint

Macika írta:
fonix232 írta:

EDIT:

Felejtsd el.
Bootloader-t írni még senki sem tud az i9000-be!
JTAG-el lehet korrekciót végezni nem?
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Macika
6. szint
6. szint

fonix232 írta:JTAG-el lehet korrekciót végezni nem?
Én úgy tudom, hogy i9000-nél még nicns meg a megoldás rá.
Általában JTAG kábellel lehet boot-ot írni, de ez nem automatikus...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
fonix232
5. szint
5. szint

Macika írta:
A RIFFBox tudja ezt elvileg:
http://www.jtagbox.com/jtag-news/riff-j ... cked-boot/
Macika
6. szint
6. szint

fonix232 írta:
Macika írta:
A RIFFBox tudja ezt elvileg:
http://www.jtagbox.com/jtag-news/riff-j ... cked-boot/
140 USD + shipping + VÁM + ÁFA.
Sir Winston Churchill
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: rydair »

Sziasztok. Ma jött vissz a szervízből a telóm. Hát az történt hogy adtak egy full újat, csak mert a home gomb nem működött :D Állítólag ezt nem lehet úgy cserélni :)
szóval megint van egy karcmentes nulla perces galaxysom :D
Esetleg pár tippet tudnátok adni, hogy hogy vigyázhatnék rá jobban, mint az előzőre?
Annak a króm csík a tetején full karcos volt a zsebretevegetéstől már :( Ezt szeretném most elkerülni, mert olyan szép.

Amúgy azt vettem észre, hogy kicsit viszont torzít a képernyő, szóval ha már 170°-ban elforgatja az ember, a szürkéből lila lesz, stb :D eddig ilyen nem volt de ez nem fog zavarni. És sokkal erősebben világít mind a képernyő és a két érintő gomb.
Lehet ez azért van mert tényleg ilyen rövid az élettartama a SAMOLED-nek, hogy két-három hónap alatt annyira meghalványult volna nálam, hogy ez most erősebbnek tűnik?
És a szervízben JM1-es PDA-val tettek fel egy JM7-es szoftot. Minden tűrhető, csak a marketben nem találom a megszokott alkalmazásokat amiket én angliában használtam. Mintha olvastam volna erről még a nyár elején, hogy ilyenek eltűnnek, és valagy vissza lehet szerezni?
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Has thanked: 5 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

rydair írta:Sziasztok. Ma jött vissz a szervízből a telóm. Hát az történt hogy adtak egy full újat, csak mert a home gomb nem működött :D Állítólag ezt nem lehet úgy cserélni :)
szóval megint van egy karcmentes nulla perces galaxysom :D
Esetleg pár tippet tudnátok adni, hogy hogy vigyázhatnék rá jobban, mint az előzőre?
Annak a króm csík a tetején full karcos volt a zsebretevegetéstől már :( Ezt szeretném most elkerülni, mert olyan szép.

Amúgy azt vettem észre, hogy kicsit viszont torzít a képernyő, szóval ha már 170°-ban elforgatja az ember, a szürkéből lila lesz, stb :D eddig ilyen nem volt de ez nem fog zavarni. És sokkal erősebben világít mind a képernyő és a két érintő gomb.
Lehet ez azért van mert tényleg ilyen rövid az élettartama a SAMOLED-nek, hogy két-három hónap alatt annyira meghalványult volna nálam, hogy ez most erősebbnek tűnik?
És a szervízben JM1-es PDA-val tettek fel egy JM7-es szoftot. Minden tűrhető, csak a marketben nem találom a megszokott alkalmazásokat amiket én angliában használtam. Mintha olvastam volna erről még a nyár elején, hogy ilyenek eltűnnek, és valagy vissza lehet szerezni?
A kijelző érdekes téma, mert én még 2 egyforma gs kijelzőt nem láttam, pedig én 2-őt használtam, és még 2 van a barátoknál, hogy idővel fakul vagy ennyire külömbözően vannak kalibrálva, nem tudom, de én az első szériábol vettem amikor megjelent, és annak nagyon szar volt a kijelzője, le kellet cserélnem akkora külömbség volt az újakhoz képest :shock:
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

na erre a kijelző dologra kíváncsi vagyok. úgyis gyűlésre megyek, ahol lesz egy rakat GS, akkor majd jól megnézem.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
duce79
4. szint
4. szint
Készüléktípus: lg v30+
Has thanked: 30 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: duce79 »

moco írta:na erre a kijelző dologra kíváncsi vagyok. úgyis gyűlésre megyek, ahol lesz egy rakat GS, akkor majd jól megnézem.
én is az első szériából vettem, vagy vehettem, és az általában nem a legjobb. élő példa, annak idején az omnia hd-m képernyője elvált felső részen a paneltől, és ezt épp akkor a ragasztás hibájával magyarázták, amit épp az első széribán alkalmaztak csak, a többiben már rendben volt... légyszi hasonlitsd majd össze őket, és írd is le a tapasztalatokat! köszi!
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”