Anti1 írta:Én megértem azt, hogy ez alap dolog...annak aki ismeri az androidot, de nekem ez az első készülékem, ezidáig mint említettem Nokia volt és az teljesen más. Miért baj, ha kérdezek, hisz azért van az oldal.
Különben meg az első apk-s kiterjesztésű fájlal gyűlt meg a bajom, mivel a Kies se másolni nem tudta a telefonra, se telepíteni nem tudta.
Szóval ezért ez az értetlenség, meg azért is mert egyáltalán nem használtam androidos telefont, hiába olvasok több ezer oldalt amikor a készülék ott van, az már teljesen más.
Aztán meg kérdezni azért lehet, nem? Szerintem senki sem szívta az anyatejjel magába a sysmbiant sem, meg az androidot sem, meg az IOS-t sem...stb,stb.
Azért köszi a válaszokat, majd újra visszalapozok csendesebb időkben.
Üdv.
Anti
Nem szükséges ismerni az androidot.
Symbiannál a sis-t másoltad fel kártyaolvasóval a µSD-re, WM-nél az exe-t, androidnál az apk-t.
És utána megkerested a fájlkezelővel, elindítottad és annyi volt, már települ is.
Ezért akadtam ki csak.
Ami IGAZÁN más, ami nem így működik az az IOS. De azt most nem részletezném...
És KÉRLEK, na haragudj meg azért, amit most le fogok ide írni.
Aki nem tudja alapból kezelni a symbian-t, androidot vagy WM-et, nincs meg az '1x láttam, megtanultam' affinitása ezekhez a dolgokhoz, az hagyja a fenébe, vegyen belső oprendszeres Samsungot vagy S30/S40-es Nokiát.
Mert egészen egyszerűen NEM NEKI VALÓ.
Az Android, a Symbian, a WM az olyanoknak való, akik állandóan mókolnak vele, flashelgetik, babusgatják, nem telik el nap, hogy ne telepítsenek fel 3 új progit és ne szedjenek le kettőt.
Állandóan keresik az új ROM-okat, az újabb lagfixeket, amivel 1,9%-kal gyorsabb lesz a rendszer vagy 2 mp-cel hamarabb bootol be a teló bekapcsolás után.
Ha valaki nem ilyen felhasználó, az kidobott egy nagy kalap pénzt, mert neki egy harmadannyiba kerülő készülék is teljesen megfelelő lett volna.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill