Samsung GT-i9000 Galaxy S

Samsung márkájú készülékek témái
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Nem: Férfi
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Re: Samsung GT-i9000 Galaxy S

Hozzászólás Szerző: reddoors »

Karnok írta:Ezelőtt omnia hd-m volt és abban is volt a gps. Lehet a symbian miatt. De valahol azt olvastam hogy ez is kap ilyen funkciót egy frissitéssel. Külön örültem is neki mert omnia hd-n nagyon szerettem.
Igen , volt szó róla , a Froyo hozta volna meg ezt a funkciót is, de kicsit várat ez is magára. :)
Huawei MATE 9 Android 7
marcedli
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S+Nokia E52
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: marcedli »

reddoors írta:
Karnok írta:Ezelőtt omnia hd-m volt és abban is volt a gps. Lehet a symbian miatt. De valahol azt olvastam hogy ez is kap ilyen funkciót egy frissitéssel. Külön örültem is neki mert omnia hd-n nagyon szerettem.
Igen , volt szó róla , a Froyo hozta volna meg ezt a funkciót is, de kicsit várat ez is magára. :)
Froyo-n beállítások/hely és biztonság/ és a legelsőt pipáld ki. Az az a-GPS.
majd amikor sikerült a jm2-ről frissíteni (bízom benne, nemsokára...)
Anti1
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Anti1 »

Macika írta:A-GPS tudtommal egyedül csak a Nokiákban van, a supl.nokia.com címen működik a szerver.
A Galaxyban is van ilyesmi: Beállítások -> Hely és biztonság -> Vezeték nélküli hálózatok.
Csak két szint mélységig kellett belemenni a beállításokba...

Én megértem, hogy valaki elfoglalt, én is szoktam az lenni.

DE!

Azért az, hogy hogyan kell rá apk-t telepíteni és hogyan érhető el az SD-kártya, azért hadd ne már a mi feladatunk legyen megválaszolni...
Én megértem azt, hogy ez alap dolog...annak aki ismeri az androidot, de nekem ez az első készülékem, ezidáig mint említettem Nokia volt és az teljesen más. Miért baj, ha kérdezek, hisz azért van az oldal.
Különben meg az első apk-s kiterjesztésű fájlal gyűlt meg a bajom, mivel a Kies se másolni nem tudta a telefonra, se telepíteni nem tudta.
Szóval ezért ez az értetlenség, meg azért is mert egyáltalán nem használtam androidos telefont, hiába olvasok több ezer oldalt amikor a készülék ott van, az már teljesen más.
Aztán meg kérdezni azért lehet, nem? Szerintem senki sem szívta az anyatejjel magába a sysmbiant sem, meg az androidot sem, meg az IOS-t sem...stb,stb.
Azért köszi a válaszokat, majd újra visszalapozok csendesebb időkben.

Üdv.

Anti
tegeske
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S II KH3
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: tegeske »

Újabb Galaxy cucc: http://www.youtube.com/watch?v=JEO57Ymd ... r_embedded

iPod Touch koppincs nagyon :( Mindenki az Apple-t koppincsolja :(
...Sharp GX10-SE T610-N.3650-6600-6680-N70-SE W800i-N73-N80-SE P990-N95-N82-N95 8GB-LGKU990-SE X1-5800-iPhone 3G-LGKM990-iPhone 3Gs-SE Satio-Samu Omnia II-Acer Liquid-HTC Desire-SE X10-Samsung Galaxy S-iPhone 4-ZTE blade- I love my Desire HD!
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

ez ugyan olyan, mint az S. minek ennyi belőle?
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

Mert ez nem telefon, hanem "csak" médialejátszó. Ergó GalaS, csak telefonmodul nélkül :D
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Anti1 írta:Én megértem azt, hogy ez alap dolog...annak aki ismeri az androidot, de nekem ez az első készülékem, ezidáig mint említettem Nokia volt és az teljesen más. Miért baj, ha kérdezek, hisz azért van az oldal.
Különben meg az első apk-s kiterjesztésű fájlal gyűlt meg a bajom, mivel a Kies se másolni nem tudta a telefonra, se telepíteni nem tudta.
Szóval ezért ez az értetlenség, meg azért is mert egyáltalán nem használtam androidos telefont, hiába olvasok több ezer oldalt amikor a készülék ott van, az már teljesen más.
Aztán meg kérdezni azért lehet, nem? Szerintem senki sem szívta az anyatejjel magába a sysmbiant sem, meg az androidot sem, meg az IOS-t sem...stb,stb.
Azért köszi a válaszokat, majd újra visszalapozok csendesebb időkben.

Üdv.

Anti
Nem szükséges ismerni az androidot.
Symbiannál a sis-t másoltad fel kártyaolvasóval a µSD-re, WM-nél az exe-t, androidnál az apk-t.
És utána megkerested a fájlkezelővel, elindítottad és annyi volt, már települ is.

Ezért akadtam ki csak.

Ami IGAZÁN más, ami nem így működik az az IOS. De azt most nem részletezném...

És KÉRLEK, na haragudj meg azért, amit most le fogok ide írni.

Aki nem tudja alapból kezelni a symbian-t, androidot vagy WM-et, nincs meg az '1x láttam, megtanultam' affinitása ezekhez a dolgokhoz, az hagyja a fenébe, vegyen belső oprendszeres Samsungot vagy S30/S40-es Nokiát.
Mert egészen egyszerűen NEM NEKI VALÓ.
Az Android, a Symbian, a WM az olyanoknak való, akik állandóan mókolnak vele, flashelgetik, babusgatják, nem telik el nap, hogy ne telepítsenek fel 3 új progit és ne szedjenek le kettőt.
Állandóan keresik az új ROM-okat, az újabb lagfixeket, amivel 1,9%-kal gyorsabb lesz a rendszer vagy 2 mp-cel hamarabb bootol be a teló bekapcsolás után.
Ha valaki nem ilyen felhasználó, az kidobott egy nagy kalap pénzt, mert neki egy harmadannyiba kerülő készülék is teljesen megfelelő lett volna.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Anti. De miért is a Kies-t használod egy fájl másolásához? Nem csak az van! Ott van még a háttértár. Sokkal gyorsabb. A beállításoknál, keresd meg az USB beállítást és azt válaszd ki, hogy kérdezzen rá, kapcsolódáskor, tehát amikor rádugod a Samut a gépre, felugrik egy ablak, hogy a Kiest akarod, vagy a háttértárat akarod-e.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
tobiasv
1. szint
1. szint
Készüléktípus: I9100 Galaxy S2
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tobiasv »

nem létezik még semmilyen mod arra, hogy videó rögzítésnél ne legyen túlvezérelve a mic? :hmm2: nem a letakarásra gondolok, inkább vmi szoftveres megoldásra :roll:
Bezke ultra ics 2.1
tomika085
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung S7 Edge
Has thanked: 21 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: tomika085 »

tobiasv írta:nem létezik még semmilyen mod arra, hogy videó rögzítésnél ne legyen túlvezérelve a mic? :hmm2: nem a letakarásra gondolok, inkább vmi szoftveres megoldásra :roll:
Ez engem is érdekelne :hmm2: .
OFF-szoktam nagyobb bulikba járni és ott szoktam felvenni vidiket.Nokia-val szinte torzítás nélkül fel bírtam venni videót,de SGS-el nem megy.ON :D
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”