Na innetől kezd érdekes lenni a dolog, ugyanis a tegnap megjelent Ubuntu 10.10 egyik új tulajdonsága a multitouch támagatása..tegeske írta:Most azon vagyok, hogy ez : http://www.youtube.com/watch?v=cWLOqVdtbkw Percek kérdése

Na innetől kezd érdekes lenni a dolog, ugyanis a tegnap megjelent Ubuntu 10.10 egyik új tulajdonsága a multitouch támagatása..tegeske írta:Most azon vagyok, hogy ez : http://www.youtube.com/watch?v=cWLOqVdtbkw Percek kérdése
édes barbie. hát miért marketelsz te fizetős progik után? itt van a letöltéseknél egy csomó, plusz a hasznos android topikban is rengeteg fullos program van. nézd meg!barbie09 írta:sziasztok koszonom a segitsegeteket mostmar megertettem hogy kell atpakolaszni pc-rol a galaxy-ra minden ok aranyosak vagytok es egy dolog lenne meg van egy alkalmazas ahol mint live wallpaper tehetsz ki felhoket es tok jo de a marketen kerestem nem talalltam csak olyat hogy felul uszkal felho nekem olyan kene ahol az egesz kijelzon uszkallnak ha tudjatok jo lenne a villamlosat foltettem de nem az koszike elore is
Elnézést a beszólásért, de van nagybetű, vessző és pont a billentyűzeteden?barbie09 írta:sziasztok koszonom a segitsegeteket mostmar megertettem hogy kell atpakolaszni pc-rol a galaxy-ra minden ok aranyosak vagytok es egy dolog lenne meg van egy alkalmazas ahol mint live wallpaper tehetsz ki felhoket es tok jo de a marketen kerestem nem talalltam csak olyat hogy felul uszkal felho nekem olyan kene ahol az egesz kijelzon uszkallnak ha tudjatok jo lenne a villamlosat foltettem de nem az koszike elore is
ltnine2 írta:Ezt én is meg tudom erősíteni... i8910 HD-ről váltottam, és tökéletesen megérte... Annyival többet nyújt az Android, mint a Symbian, hogy azt leírni is nehéz..reddoors írta:A két telefon között óriási a különbség, teljesen más világ az android és az i9000.laca71 írta:Sziasztok !
Segítsetek a döntésben...
Nem tudom, hogy közülletek mennyien tértetek át 8910HD-röl i9000-re, de szeretném megkérdezni, hogy megérte váltani
vagy esetleg nincs akkora külömbség a 2 telefon között.
Üzemidő ,használhatóság , kamera , GPS
KÖszönöm:laci
Az egyetlen dolog, amiben jobb a HD, az a fényképezés... Minden másba fényévekkel előrébb tart a Galaxy S.
khm..ismerős az érzéslaca71 írta: Köszönöm a segitséget
DÖNTÖTTEM
Nincs rá szükségem DE KELL EZ A TELEFON
LAca
barbie. a galaxyval írsz? ha azzal, akkor hagyd rajta az ujjad a betűn és felugranak az ékezetes betűk. próbáld ki.barbie09 írta:Figyeljetek ne haragudjatok mar ....a fiam biztos tud ekezetekkel irni a tasztaturarol de en meg nem.Ez a szomoru igazsag ....ugyhogy bocs...es ezzel itt befejeztem ezt a temat
NEM! sajna. nekem azt mondták erre, hogy azért nem , mert egy pda-t nem szoktak kikapcsolni. ritka az ilyen telefonoknál (omnia2 kivétel volt - windows mobile), hogy ébresszen kikapcsolva.Vice78 írta:Hali, egy hülye kérdésem lenne. Nekem is megfordult a fejemben a váltás,de egyenlőre csak érlelődik a gondolat.
Hd-ről váltanék a galaxyra. Talán Itnine kolléga még emlékszik rám a másik fórumról.
Az lenne a kérdésem, hogy az Android kikapcsolt állapotban ébreszt-e? Tudom hülyeség, de én szeretem éjszakára kikapcsolni a telefont, viszont erre kelek. Úgyhogy nem mindegy. Köszi
Szia! Kikapcsolt állapotban nem ébreszt, viszont van repülő mód (mint az HD-nél az Offline), aminél meg ébreszt... Ez az egy alternatíva a kikapcsolt ébresztés problémájára, de szerintem megfontolandó, mert Offline módban igencsak minimális a telefon energiafogyasztása, lévén hogy minden kommunikációs modul ki van kapcsolva...Vice78 írta:Hali, egy hülye kérdésem lenne. Nekem is megfordult a fejemben a váltás,de egyenlőre csak érlelődik a gondolat.
Hd-ről váltanék a galaxyra. Talán Itnine kolléga még emlékszik rám a másik fórumról.
Az lenne a kérdésem, hogy az Android kikapcsolt állapotban ébreszt-e? Tudom hülyeség, de én szeretem éjszakára kikapcsolni a telefont, viszont erre kelek. Úgyhogy nem mindegy. Köszi