Én is csatlakoztam a klubhoz és mindjárt segítséget is szeretnék kérni

Sajnos nem jövök rá mi a hiba. A kies-es topikban leírtam.
Köszi!

Körülbelül 1 Mega/perc (128 Kbps-nál), a 30 Mega/3 perc nagyon soknak tűnik.peti018 írta:... használok 1 marhajó kis online rádio progit és arra lennék kiváncsi ,hogy ez kb mennyi adat forgalmat generál,mert a díjcsomagomba csak 500mb a keret.leszedtem 1 számláló progit ami azt mutatta 3perc alatt 30mb-ot lecsípett a progi.
Egészen pontosan 960 kB/60 mp a tényleges adatmennyiség 128 kbit/sec sávszélességű zenénél, erre viszont rájön még pár kB cehcksum és egyéb nyalánkság.bcs írta:Körülbelül 1 Mega/perc (128 Kbps-nál), a 30 Mega/3 perc nagyon soknak tűnik.peti018 írta:... használok 1 marhajó kis online rádio progit és arra lennék kiváncsi ,hogy ez kb mennyi adat forgalmat generál,mert a díjcsomagomba csak 500mb a keret.leszedtem 1 számláló progit ami azt mutatta 3perc alatt 30mb-ot lecsípett a progi.
Persze az 1Mega/perc is elég sok, én akkor szoktam másfél órácskát netrádiózni, amikor hónap végén látom, hogy megmarad 100 Mega az 500-as keretből.
Nehogy már lenyelje a szolgáltató...
Van több alkalmazás amivel tiltani lehet az adatforgalmat:kakuk100 írta:Sziasztok!
Még csak most lett Galaxy S telefonom, és csak most ismerkedem vele. Segítséget szeretnék kérni, hogy a kijelző jobb felső sarkában az E betűt ( Edge vagy GPRS )Köszi jelet hogyan tudnám törölni. Már mindent átnéztem, de nem találom. Közben lefogyasztotta a telefonomról az összes pénzt, pedig 2 napja töltöttem fel. Lehet, hogy már volt róla szó, de még csak most kezdem el olvasni a fórumot és ez nagyon sürgős lenne.
Köszi, Üdv.
Van már jm2 is ami hivatalos , de ha nem ragaszkodsz hozzá mármint ahhoz hogy hivatalos legyen sok újabb rom is létezik ennél. Az általam próbált romok közül nekem eddig a Jpk tetszik a legjobban , bővebben olvashatsz róla az Android: trükkök, modding, romolás topikban! Elvileg nem sokára érkezik a hivatalos Froyo is...kakuk100 írta:Szia!
Köszi szépen a segítséget. Remélem sikerült. Minden esetre eltűnt az ikon. Most újra feltöltöm a telefonom. Még szeretném kérdezni Tőled, hogy nekem az XXjm1 szoftver van a telefonomon. Mi a véleményed erről? Érdemes frissíteni valami jobbra és ha igen mire?
Köszi
Szerintem egyenlőre tökéletes, mígy meg nem szokod a rendszert.qpica írta:Van már jm2 is ami hivatalos , de ha nem ragaszkodsz hozzá mármint ahhoz hogy hivatalos legyen sok újabb rom is létezik ennél. Az általam próbált romok közül nekem eddig a Jpk tetszik a legjobban , bővebben olvashatsz róla az Android: trükkök, modding, romolás topikban! Elvileg nem sokára érkezik a hivatalos Froyo is...kakuk100 írta:Szia!
Köszi szépen a segítséget. Remélem sikerült. Minden esetre eltűnt az ikon. Most újra feltöltöm a telefonom. Még szeretném kérdezni Tőled, hogy nekem az XXjm1 szoftver van a telefonomon. Mi a véleményed erről? Érdemes frissíteni valami jobbra és ha igen mire?
Köszi