Samsung GT-i9000 Galaxy S

Samsung márkájú készülékek témái
hanti
2. szint
2. szint
Készüléktípus: NOTE 4 C
Nem: Férfi
Has thanked: 19 times
Been thanked: 12 times

Re: Samsung GT-i9000 Galaxy S

Hozzászólás Szerző: hanti »

Sziasztok!
Én is csatlakoztam a klubhoz és mindjárt segítséget is szeretnék kérni :yes:
Sajnos nem jövök rá mi a hiba. A kies-es topikban leírtam.
Köszi! :yes:
bcs
1. szint
1. szint
Készüléktípus: I8910 HD + SGS + LG Optimus 3D
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: bcs »

peti018 írta:... használok 1 marhajó kis online rádio progit és arra lennék kiváncsi ,hogy ez kb mennyi adat forgalmat generál,mert a díjcsomagomba csak 500mb a keret.leszedtem 1 számláló progit ami azt mutatta 3perc alatt 30mb-ot lecsípett a progi.
Körülbelül 1 Mega/perc (128 Kbps-nál), a 30 Mega/3 perc nagyon soknak tűnik.
Persze az 1Mega/perc is elég sok, én akkor szoktam másfél órácskát netrádiózni, amikor hónap végén látom, hogy megmarad 100 Mega az 500-as keretből.
Nehogy már lenyelje a szolgáltató... :D
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

bcs írta:
peti018 írta:... használok 1 marhajó kis online rádio progit és arra lennék kiváncsi ,hogy ez kb mennyi adat forgalmat generál,mert a díjcsomagomba csak 500mb a keret.leszedtem 1 számláló progit ami azt mutatta 3perc alatt 30mb-ot lecsípett a progi.
Körülbelül 1 Mega/perc (128 Kbps-nál), a 30 Mega/3 perc nagyon soknak tűnik.
Persze az 1Mega/perc is elég sok, én akkor szoktam másfél órácskát netrádiózni, amikor hónap végén látom, hogy megmarad 100 Mega az 500-as keretből.
Nehogy már lenyelje a szolgáltató... :D
Egészen pontosan 960 kB/60 mp a tényleges adatmennyiség 128 kbit/sec sávszélességű zenénél, erre viszont rájön még pár kB cehcksum és egyéb nyalánkság.
Rosszabb minőségben nem nagyon éri meg (esetleg még 96 kb/sec-es AAC+ -szal) zenét hallgatni, bááár, némely "zene" kívánalmait a 32 kbit/sec is bőven kielégíti. :)
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

NA JÓ, MOST FEJEZZÉTEK BE, MIELŐTT BELEMÉLYEDNÉTEK! KÖSZÖNÖM. :angry:
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
kakuk100
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G5+Lumia 950XL+Sg.S7 edge
Nem:
Has thanked: 172 times
Been thanked: 50 times

Hozzászólás Szerző: kakuk100 »

Sziasztok!
Még csak most lett Galaxy S telefonom, és csak most ismerkedem vele. Segítséget szeretnék kérni, hogy a kijelző jobb felső sarkában az E betűt ( Edge vagy GPRS )Köszi jelet hogyan tudnám törölni. Már mindent átnéztem, de nem találom. Közben lefogyasztotta a telefonomról az összes pénzt, pedig 2 napja töltöttem fel. Lehet, hogy már volt róla szó, de még csak most kezdem el olvasni a fórumot és ez nagyon sürgős lenne.
Köszi, Üdv.
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

kakuk100 írta:Sziasztok!
Még csak most lett Galaxy S telefonom, és csak most ismerkedem vele. Segítséget szeretnék kérni, hogy a kijelző jobb felső sarkában az E betűt ( Edge vagy GPRS )Köszi jelet hogyan tudnám törölni. Már mindent átnéztem, de nem találom. Közben lefogyasztotta a telefonomról az összes pénzt, pedig 2 napja töltöttem fel. Lehet, hogy már volt róla szó, de még csak most kezdem el olvasni a fórumot és ez nagyon sürgős lenne.
Köszi, Üdv.
Van több alkalmazás amivel tiltani lehet az adatforgalmat:
http://www.appbrain.com/app/apndroid/co ... e.apndroid
widget: http://www.appbrain.com/app/apndroid/co ... e.apndroid
Huawei MATE 9 Android 7
kakuk100
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G5+Lumia 950XL+Sg.S7 edge
Nem:
Has thanked: 172 times
Been thanked: 50 times

Hozzászólás Szerző: kakuk100 »

Szia!
Köszi szépen a segítséget. Remélem sikerült. Minden esetre eltűnt az ikon. Most újra feltöltöm a telefonom. Még szeretném kérdezni Tőled, hogy nekem az XXjm1 szoftver van a telefonomon. Mi a véleményed erről? Érdemes frissíteni valami jobbra és ha igen mire?
Köszi
qpica
2. szint
2. szint
Készüléktípus: n7100
Has thanked: 5 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: qpica »

kakuk100 írta:Szia!
Köszi szépen a segítséget. Remélem sikerült. Minden esetre eltűnt az ikon. Most újra feltöltöm a telefonom. Még szeretném kérdezni Tőled, hogy nekem az XXjm1 szoftver van a telefonomon. Mi a véleményed erről? Érdemes frissíteni valami jobbra és ha igen mire?
Köszi
Van már jm2 is ami hivatalos , de ha nem ragaszkodsz hozzá mármint ahhoz hogy hivatalos legyen sok újabb rom is létezik ennél. Az általam próbált romok közül nekem eddig a Jpk tetszik a legjobban , bővebben olvashatsz róla az Android: trükkök, modding, romolás topikban! Elvileg nem sokára érkezik a hivatalos Froyo is...
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

qpica írta:
kakuk100 írta:Szia!
Köszi
Van már jm2 is ami hivatalos , de ha nem ragaszkodsz hozzá mármint ahhoz hogy hivatalos legyen sok újabb rom is létezik ennél. Az általam próbált romok közül nekem eddig a Jpk tetszik a legjobban , bővebben olvashatsz róla az Android: trükkök, modding, romolás topikban! Elvileg nem sokára érkezik a hivatalos Froyo is...
Szerintem egyenlőre tökéletes, mígy meg nem szokod a rendszert. :) 2 hét és jön a Froyo, addig nem érdemes variálni. :)
Huawei MATE 9 Android 7
renee7
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 800
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: renee7 »

Szerintem sem fogható be kevesebb dologra a 2.1, mint a Froyo. :) És a hivatalos JM2 nagyon jóravaló build.

Ami a 2 hetet illeti viszont: Úgy legyen...!

Előre félek, lesz-e, mikor lesz 3.0...
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”