A következő hiba lépett fel a telefonomnál. Ha készítek vele egy fényképet bármelyik kamerával, mutatja bal alul kicsiben mikor benne vagyok a fényképezőben, de mikor rákattintok nem hozza be. Akkor nincs kép. Nem jeleníthető meg.
4.1.2
I9300XXEMG4
Köszönöm a segítséget előre is.
Siemens M35i >>> Siemens SL 42 >>> Nokia 3510 >>> Sharp GX 10 >>> Nokia 6230i >>> Nokia 7310 Supernova >>> Nokia 5800 XpressMusicBlack
Tegnap valami olyan S3-as volt a kezemben amit még sosem láttam.
Azért hozták, nézzek rá mi lehet a gond, mert bekapcsolt állapotban ha a töltőre dugja, akkor nem tölti, hanem meríti a telefont. Kikapcsolt állapotban rendesen töltődik. Rádugtam az én töltőm és azzal szépen ment. Csak a töltőfej volt a hibás.
Lehet ez az S3-as csak nekem ennyire újdonság és nektek nem?
Szóval egy fúl fekete készülék (nincs rajta szürke keret körbe)
A szürke helyett az is fekete és fele olyan a vastagsága is a keretnek. Még tagolva sincs, egyben van a kijelzővel, nem egy különálló keretnek látszik. Amikor a kezembe fogtam egyből feltűnt. hogy sokkal laposabb az egész készülék. Jóval könnyebb is az egész. Hirtelen azt gondoltam ez egy klón lehet, de nem az. Akkor arra gondoltam talán a 4G verzió, de nem. SG-i9300 és a 4.1.2 JB, pont mint az enyém. Azt mondta Svájcban vette kártyafüggetlenül, mert pont ott ment tönkre a másik telefonja. Mielőtt behozta hozzám csinált egy HardResetet és benne a Magyar nyelv is.
No az enyém is tök ugyan ilyen(hála isten kopp-kopp nincs semmi bajom semmivel)Itt rendeltem Nálunk a becsületes elnevezése:Shapphire Black Engem pont ez a full fekete szine fogott meg ;)Ja és van magyar nyelv alapban
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
Megjelent a Samsung Galaxy S3 Android 4.3 frissítése.
Azt követően, hogy bemutatták a Galaxy Note 3-at az Android 4.3-mal, majd megkapta a Galaxy S4 is a frissítést, a Samsung kiadta a beígért frissítést a Galaxy S3-ra is, amely a mai napon az ír Vodafone készülékein debütált, de valószínűleg hamarosan elérhetővé válik a többi régióban kiadott készülékekre is.
Változások, újítások a Galaxy S3 Android 4.3 frissítésében
Galaxy Gear támogatás
TRIM támogatás (gyorsabb működés általa)
ANT+ támogatás
Core UI elemeinek frissítése a Galaxy S4 mintájára
új Samsung billentyűzet
GPU driverek frissítése
új Lockscreen: widgetek, jobb “gyűrűző” effekt, változtatható óra és személyes üzenet méret
új képernyő módok (mint az S4-nél): Adapt Display, Professional Photo
Daydream
autós mód
Move-To-SD-card funkció
új kamera mód: Sound and Shot
új elemek az értesítés sávon
megújult Beállítások UI
kibővített hangutasítások
új Samsung alkalmazások: számológép, óra, névjegyzék, galéria, Zenelejátszó
teljes képernyős Samsung alkalmazások
új S-Voice (mint az S4-en)
Sziasztok! Szeretnék vásárolni tokot a telefonhoz. Tudnátok ajánlani valamit ami nem rombolja porig a teló szépségét és méretét sem növeli túlságosan? Különös nagy védelemre nincs szükségem, a keretem csunya kopott azt szeretném kitakarni.Láttam direkt ilyen keretre valót, felpróbáltam de nagy bumbi, csúnya volt. Az ultra vékony tokokat szidják, hogy nem jók semmire. Miért? Egy ilyen nagyon vékony valamit eltudnék képzelni..
Köszi ha segítetek a választásban! (persze link sem ártana )