Samsung Galaxy S III (GT-I9300)

Samsung márkájú készülékek témái
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Nem: Férfi
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300)

Hozzászólás Szerző: apaszka »

tnorbi írta:
sastojas írta:érdeklődöm ha gsm üzletben veszek s3-at, honnan tudni biztosan hogy nem klont akarnak rám sózni?
Aksi alatt megnézed a IMEI-t meg a dobozon is, telóban is... ha minden stimmel, akkor nem hiszem, h kamu. Na meg azért a matricázásból is láthatod... A gagyikon nem Samsung van szerintem. Összeszerelés se lehet olyan jó, anyaghasználat se... Lefuttatsz egy tesztelő progit, az is felismeri, h mi van a belsejében...

És nézd meg mi van itt! Ez egy Gyári,az enyém volt !
http://i.imgur.com/Mmp1PFm.png
De ez is volt! http://i.imgur.com/sTchOpu.png

a lényeg,hogy ne kínai szar betük legyenek ott!
Munkatársam vett klónt! Egész jó volt,de a rendszer???? :stupid: :stupid: :stupid: Volt benne vagy 0.3 as kamera.....
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

apaszka írta:Az igazság,hogy van alapja a szerviz legújabb álláspontjának!

Miszerint a Kernel a hibás,nem a töltő!

2 S3 van itthon,és a héten volt a fiamé szervizben! Neki kijelző csere is volt nem csak töltő! Igaz már ha lúd,kapott alaplapot is újat!

Szóval az enyémet nem adtam be.
Már régóta vacakoltam a töltővel,mert volt,hogy egy éjjel 20 % ot sem töltött!
Vettem egy HTC töltőt hozzá!

Az töltötte ! Aztán az sem! Berágtam ,és utána néztem! A Perseus kernel nekem bevált,mert még a gyári töltő is tökéletesen tölt vele! Mind a hangzása,és minden jobb! Nem egy napot,hanem kettőt bír erős nyomkodással,és minden töltőmmel feltudom tölteni!

Na erre varrjál gombot???
Mi nem arról vitáztunk, mint amit Te írsz most. Ebben igazad van, hiszen a töltésvezérlést a kernel végzi.

Amiről mi beszéltünk, az egészen más, az azonos HW/SW mellett CSAK az adatkábel cseréjével történő töltésiidő-eltérés. Tehát amikor a töltő a 220-ban és a készülék a másik végén azonos, csak a két dolgot összekötő adatkábel más.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
kisdobos
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy Note4
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: kisdobos »

S3-at nekiadom az asszonynak csak nem tudok dönteni hogy s4 v. Note2 legyen helyette. Segítenétek nekem?
Rom: NG1
jani25
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note 4 N910F
Has thanked: 129 times
Been thanked: 40 times

Hozzászólás Szerző: jani25 »

kisdobos írta:S3-at nekiadom az asszonynak csak nem tudok dönteni hogy s4 v. Note2 legyen helyette. Segítenétek nekem?
Én a Note 2 gondolkozom. Nyomkodtam S4-et szerintem nem nagy lépés S3-ról!
A Note2 meg valami fantasztikus!
Macika
6. szint
6. szint

kisdobos írta:S3-at nekiadom az asszonynak csak nem tudok dönteni hogy s4 v. Note2 legyen helyette. Segítenétek nekem?
Note2 szerintem.
Teljesen színhű, "csak" HD, de RGB (nem PenTile) kijelző, 2, de néha 2,5 napos készenléti idővel is akár.

És ugyanúgy 4magos, mint az S4, persze, a tesztprogramok szerint lassabb, de az S4 FullHD kijelzőjének rángatása legalább annyit levesz az erőtartalékból...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Fejvadasz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
Has thanked: 48 times
Been thanked: 22 times

Hozzászólás Szerző: Fejvadasz »

Megszületett nálam az eredmény és, hogy ezt mi okozza azt nem tudom, de őszintén nem is érdekel mélyrehatóbban.
Ez a kábel ránézésből is jóindulattal egy max középketagórás kivitel, de az ember nem lát bele ezért teszteltem.
Egy prémium telefonhoz lehet nem ilyet kellene adni és ez érvényes a hesdsetre is. Nem is lényeg ha van másik.

Mindhárom esetben ugyanazok a paraméterek voltak csak az adatkábel változott.
Eredeti Samu töltőfej a hálózatba csatlakoztatva és az USB lefelé néz (nehogy valaki azt mondja nem egyformán volt)
Minden esetben abban a pillanatban amikor elérte a 70%-ot az aksi azonnal lekapcsolva a telefon.
Minden esetben akkor állt meg a stopper amikor zöldre váltott a led lekapcsolt telefonnál.

Samsung kábel 57 perc
Huawei kábel 51 perc
Nokia N8 kábel 42 perc

A prémium futárszolgálat meg sem lepődött a panaszomon, de mivel a telefont is el akarták vinni így megköszöntem a korrekt hozzáállást és nem éltem a lehetőséggel, mert a telefont nem adom ki a kezemből egy kábel miatt. Ha beviszem a szervizbe megnézik és kicserélik ha kell, de ez sem érdekel, mert ugyan ilyet adnának. Tartaléknak jó lesz.
These users thanked the author Fejvadasz for the post:
apaszka (2013-06-30 vas. 10:56:10)
Rating: 2.63%
Udv. Fejvadasz
Macika
6. szint
6. szint

Fejvadasz írta:Megszületett nálam az eredmény és, hogy ezt mi okozza azt nem tudom, de őszintén nem is érdekel mélyrehatóbban.
Ez a kábel ránézésből is jóindulattal egy max középketagórás kivitel, de az ember nem lát bele ezért teszteltem.
Egy prémium telefonhoz lehet nem ilyet kellene adni és ez érvényes a hesdsetre is. Nem is lényeg ha van másik.

Mindhárom esetben ugyanazok a paraméterek voltak csak az adatkábel változott.
Eredeti Samu töltőfej a hálózatba csatlakoztatva és az USB lefelé néz (nehogy valaki azt mondja nem egyformán volt)
Minden esetben abban a pillanatban amikor elérte a 70%-ot az aksi azonnal lekapcsolva a telefon.
Minden esetben akkor állt meg a stopper amikor zöldre váltott a led lekapcsolt telefonnál.

Samsung kábel 57 perc
Huawei kábel 51 perc
Nokia N8 kábel 42 perc

A prémium futárszolgálat meg sem lepődött a panaszomon, de mivel a telefont is el akarták vinni így megköszöntem a korrekt hozzáállást és nem éltem a lehetőséggel, mert a telefont nem adom ki a kezemből egy kábel miatt. Ha beviszem a szervizbe megnézik és kicserélik ha kell, de ez sem érdekel, mert ugyan ilyet adnának. Tartaléknak jó lesz.
Fura az eredmény, de hát el kell fogadni :)
Sir Winston Churchill
kisdobos
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy Note4
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: kisdobos »

jani25 írta:
Jobban hajlok a note2 felé én is. De mégis miben olyan fantasztikus? Mérete nem zavaró?
Rom: NG1
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

kisdobos írta:
jani25 írta:
Jobban hajlok a note2 felé én is. De mégis miben olyan fantasztikus? Mérete nem zavaró?
nem zavaró a méret,1 hétig használtam,szuper kis (nem kis :D ) teló,gs4 meg mintha a gs3 at használnád,10 perc nyomizás után,unalomba fulladt nálam,ha változatosságra VÁGYSZ,MINDENKÉPP NOTE2,gs4 uncsi gs3 változat,értelmetlen fricsörökkel teli, dupla áron ,amit én kb semmire se használnék.
Samsung galaxy s7 edge
jani25
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note 4 N910F
Has thanked: 129 times
Been thanked: 40 times

Hozzászólás Szerző: jani25 »

Nekem a Stylus is nagyon bejön! A mérete nekem pár perc alatt megszokható volt, persze van olyan ami 2 kezes használatot igényel és zsebben még simán elfér.
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”