http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1324948 - ha nem akarod buherálni mélyebben a rendszert, akkor NoTweak... itt jó a letöltő link...micski2 írta:Üdv...
IceCream Sundayt szeretném felrakni de nem jó a letöltő link!
Segít valaki?
köszi előre is
Samsung Galaxy Ace S5830
-
- 2. szint
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 65 times
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
- Rating: 2.63%
- r_crusoe
- 1. szint
- Készüléktípus: Nexus 4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 7 times
- Kapcsolat:
Sziasztok,
meg tudná mondani valaki, aki holland 2.3.5-ös ROM-ot használ, hogy miként lehet teljesen kiirtani a telóból a Samsung MMM-et, s ha már itt tartunk, a Samsung Apps-ot is? (Nem látom, mire is lennének jók...) Gondolom, Root Explorerrel kéne csinálni, de nem találom a törlendő fájlokat. A művelet veszélytelen, nem borul fel a teló az irtástól?
Köszi!
meg tudná mondani valaki, aki holland 2.3.5-ös ROM-ot használ, hogy miként lehet teljesen kiirtani a telóból a Samsung MMM-et, s ha már itt tartunk, a Samsung Apps-ot is? (Nem látom, mire is lennének jók...) Gondolom, Root Explorerrel kéne csinálni, de nem találom a törlendő fájlokat. A művelet veszélytelen, nem borul fel a teló az irtástól?
Köszi!
-
- Újonc
- Készüléktípus: SGA
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
r_crusoe írta:Sziasztok,
Köszi!
http://www.4shared.com/file/1BbAOgZF/Ti ... _v389.html ezzel a progival fagyasztod,vagy törlöd...
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Tegnap telepítettem fel a telómra (Samsung galaxy ace) a CyanogenMod 7.1. KANG / Cyano Ace ROM-ot és a google talk megy de ha hívni akarok benne mindig kifagy.
Nem lehetne ezt az alkalmazást újratelepíteni? Mert már google-n is kerestem de nem találtam. Ha esetleg valaki tudná hogy honnan lehet letölteni és elküldené nekem azt nagyon megköszönném.
A válaszokat előre is köszönöm.
Tegnap telepítettem fel a telómra (Samsung galaxy ace) a CyanogenMod 7.1. KANG / Cyano Ace ROM-ot és a google talk megy de ha hívni akarok benne mindig kifagy.

- ryx
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C5-03 Samsung ACE
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 6 times
A Marketen nézted már? Az a kis bevásárlószatyor a menüben ... ott frissíts ...nnoorrbbeerrtt írta:Sziasztok!
Tegnap telepítettem fel a telómra (Samsung galaxy ace) a CyanogenMod 7.1. KANG / Cyano Ace ROM-ot és a google talk megy de ha hívni akarok benne mindig kifagy.Nem lehetne ezt az alkalmazást újratelepíteni? Mert már google-n is kerestem de nem találtam. Ha esetleg valaki tudná hogy honnan lehet letölteni és elküldené nekem azt nagyon megköszönném.
![]()
Ha akkor sem megy, keress rá egy elöző verzióra, azzal nem lesz gond.
Nálam 2.3.3 TMH rom + cyanogenmod 7.2 megy. A 6-os Google Maps leáll hiba miatt, de a 5.11 verzó tökéletesen működik. És úgy vettem észre, hogy a google egy-két proramjával ugyan ez a helyzet.
... és villám gyors a teló ...

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ryx 2011-12-29 csüt. 08:50:54-kor.
S5830XWKPK 2.3.3 + CM7-APOCALYPSE-FINAL [09.07.12] [FireKernel OC]
Használd a jobb felső sarokban található eszközt, mielőtt nekilátsz írni.
- DAv7
- 3. szint
- Készüléktípus: GT-S5830
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 90 times
OFF
A képeket lehetőleg ne dropbox-ra tegyétek fel, hanem egy képfeltöltőre. Én pl nem tudom megnézni
ON
A képeket lehetőleg ne dropbox-ra tegyétek fel, hanem egy képfeltöltőre. Én pl nem tudom megnézni

ON
Samsung Galaxy Ace GY.I.K. by mgTerminator
Frissülő ROM-lista Galaxy Ace-hez!! Upd.: márc.9
E-mail: profi.hun@gmail.com
MSN: dosa.david@hotmail.com
Frissülő ROM-lista Galaxy Ace-hez!! Upd.: márc.9
E-mail: profi.hun@gmail.com
MSN: dosa.david@hotmail.com
- robert07
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 20 times
helló!szabox írta:http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1324948 - ha nem akarod buherálni mélyebben a rendszert, akkor NoTweak... itt jó a letöltő link...micski2 írta:Üdv...
IceCream Sundayt szeretném felrakni de nem jó a letöltő link!
Segít valaki?
köszi előre is
én is felraktam ezt a romot. minden tetszene benne, DE! miért nincs élő háttérkép választásra lehetőség..? csak sima hátteret lehet választani a galériából:(
van erre megoldás? köszönöm!
esetleg melyik cyanogen mod romot lehet még felhuzni 1000 mhz-ig? ez lenne a lényeg nekem!
köszi!
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
- ryx
- Újonc
Ezt nézd meg http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1298457helló!
én is felraktam ezt a romot. minden tetszene benne, DE! miért nincs élő háttérkép választásra lehetőség..? csak sima hátteret lehet választani a galériából:(
esetleg melyik cyanogen mod romot lehet még felhuzni 1000 mhz-ig? ez lenne a lényeg nekem!
köszi!
- ryx
- Újonc
Ezt nézd meg http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1298457helló!
köszi!
Vagy pedig egy program : Droid Overclock http://android-core.com/download/f/71