moco írta:reddoors írta:Csak azt nem értem miért az angol CSC-re vártok mikor van "magyar" CSC-is? Gondolom nyelvi támogatás szempontjából ugyanaz a helyzet mit a GS-nél volt , így sokkal célszerűbb olyan Multi CSC-vel felrakni aminek több a magyar támogatása, és választható benne a XEH termékkód. De nem akarok beleszólni ,csak én így látom logikusabbnak....
már hóóógyne szólnál bele! Te vagy ebben a gurunk

én azt nem értem, hogy így kicsomagolva a romot, ez van benne:
GT-I9100-MULTI-CSC-OJVKE4.tar
ez is multi, nem?
nem értek hozzá, hozzáteszem

Azért annyira nem..
Ugye CSC-ből több féle van , van a single amiben csak egy adott termékkód szerepel és az adott szolgáltató sajátosságait, esetleg bónusz alkalmazásait tartalmazza. Ilyenek vannak a szolgáltatós ROM-ok jelentős részéhez és 1-2 skandináv és benelux államhoz. Ez egyéni megállapodás kérdése az adott ország és a samsung között. Pl. a holland független ROM CSC része olyan bónusz alkalmazásokat tartalmaz amelyek csak holland felhasználók elvezhetnek ,( vagy aki ODINnal felrakja a holland romot

).
A MULTI CSC több termékkódot tartalmaz , de ez is régiókra van osztva , ha jól tudom 3 vagy 4 régióra. OXA , OXX amit mi szoktunk használni(ezek az európaiak) . Az OXA az angol vagy nyugat európai kiadás , ebben kb. 5-6 ország termékkódja található meg (XEH nincs pl. XEU, CPW,KOR STB) , és a mi régiónk az OXX amiben közép , kelet Európa, ebben viszont kb. 20-30 ország kódja. Az országok külön mappákba vannak rakva, rendszerezve , ezt látod a screenshoton ezek vannak összecsomagolva egy flash fájlba.
Különböző segédprogramokkal ezeket a CSC fájlokat meg lehet nyitni, így láthatóvá válik a tartalmuk, erről a tartalomról van screenshot , lusta voltam leírni.

Flash után ezt a listát látnád a *#272*IMEI# KÓD beírása után.