előjön. (használom)kisdobos írta:A Zooper widget miért nem jön elő apex alatt?
B.
előjön. (használom)kisdobos írta:A Zooper widget miért nem jön elő apex alatt?
Én is előcsalogattambandiras írta:előjön. (használom)kisdobos írta:A Zooper widget miért nem jön elő apex alatt?
B.
Zárolt képernyőre is kilehet rakni vele widgetet?kisdobos írta:Én is előcsalogattambandiras írta:előjön. (használom)kisdobos írta:A Zooper widget miért nem jön elő apex alatt?
B.
widgetlocker én is azt használom jó ideje.nagyon jó.Zárolt képernyőre is kilehet rakni vele widgetet?
Egyáltalán van olyan progi amivel lehetséges?
és ezzel is lehet használni a tinta effectet? cmvagy ez már csak a saját feloldásait kínálja fel? köszi!Limahl írta:widgetlocker én is azt használom jó ideje.nagyon jó.Zárolt képernyőre is kilehet rakni vele widgetet?
nem hál isten,nekem nagyon nem bejövös, tintabigyó ,értelme meg semmi csak saját de van kismillió téma rá xda-n ,progibol is,nekem ez tetszik,gyári vizes tintás nem.robert07 írta:és ezzel is lehet használni a tinta effectet? cmvagy ez már csak a saját feloldásait kínálja fel? köszi!Limahl írta:widgetlocker én is azt használom jó ideje.nagyon jó.Zárolt képernyőre is kilehet rakni vele widgetet?
ahogy gondolod,de öszintén meddig látod a tintát?ha rendesen nyitod,nem simized,semeddig,a widgetek nekem sokkal többet érnek,és még értelmük is van.robert07 írta:okés, köszi az infót! nálam akkor kiesett, én meg nagyon szeretem a tintát
Azért mert neked kisebbek az igényeid, attól még nem szar... Akinek meg nem elég az 5 vagy mennyi indító...Limahl írta:ahogy gondolod,de öszintén meddig látod a tintát?ha rendesen nyitod,nem simized,semeddig,a widgetek nekem sokkal többet érnek,és még értelmük is van.robert07 írta:okés, köszi az infót! nálam akkor kiesett, én meg nagyon szeretem a tintát
Na tehát.LaLi_87 írta:Vagyis ez az erték mindig változik? nem nagyon értem azert kérdezem.
Van a rendszer Android az 27% jelenleg es az Android OS az pedig 8%
Normál használat alat azt értettem hogy telefonálás, wifi-zés ilyesmi.
Koszi elore is a magyarázatokat