Samsung GT-i9100 Galaxy S II
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC ONE
- Nem: Férfi
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 38 times
Re: Samsung GT-i9100 Galaxy S II
Akkor neked a GS 2-re van szükséged, ezzel nem fogsz unatkozni és nem fogsz korlátokba ütközni, a gps pontos és elég érzékeny, igo pedig van rá és hibátlan.
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
- kissati66
- 2. szint
- Készüléktípus: Nexus 5 MPA44G 6.0 Marshmallow
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 15 times
Tavasz folyamán érkezik állítólag a hivatalos IGOMajestic írta:Abszolut nem haragszom és őszintén mondom, hogy szerintem az iPhone a világ egyik legjobb telója de CSAK akkor ha fel van törve. Enélkül majdhogynem semmit sem ér! Úgyhogy teljes mérteékben fogékony vagyok mindenre ami új, kütyü és jó....Macika írta:Nem, egyáltalán nem gagyi! SŐT!Majestic írta:Ennyire gagyi a cucc? Pedig neked is ilyen van, nem?
Kérlek ne haragudj meg, amit most fogok írni.
De aki az iPhone 4S-sel akarja összehasonlítani, annak én inkább azt tanácsolom, hogy adja el az SGS2-t. Mivel ebből látszik, hogy nem fogékony arra, ami jó a Galaxy S2-ben...
Lenne is kérdésem: tört progik felrasához a telcsit is fel kell törni vagy csak a peoginak kell feltörve lennie?
Az IGO-t kérdeztem pl. a felrakásáról esetleg tudtok írni egy kicsit többet? Hogy lehet megszerezni, hogy hogy még nincs hivatalosan?
Ha nem IGO, akkor milyen navis progi van Androidra?
Előre is köszönöm a válaszokat.
- hetn
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G4 SGS3 4.3
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 21 times
Phone notifier, vagy a vibration notifier programokat nézted? nem eszik az aksit és tök jól működnek.Segal írta:viszont az értesítés ugyan külső progival megoldható de nem gyengén akksizabáló szóval az macera terád nézve alapból meg nem tudja.
- tsongezz
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 XM
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Nem tudom hova forduljak a problémámmal, ha nem jó helyre jöttem vele, kérem nézzétek el nekem és töröljétek!
Köszönöm!
Szóval: adott egy NokiaXM5800-ás teló usim kártyával. Most cseréltem le egy 4-es almát egy S2-re(GTi9100). A nokiára ausztriában van szükségem net eléréshez, hogy ne legyen olyan drága a roaming. Joiku hotspotot használok rajta wifi megosztásra. Az almával tökéletesen tudtam rá kapcsolódni. Ez sajnos az S2-vel nem megy. Már több wifis appot kipróbáltam. Egyik teló sem látja a másik wifi-jét. Tudtok nekem ötletet adni a megoldásra?
Előre is köszönöm!
Üdv!
Nem tudom hova forduljak a problémámmal, ha nem jó helyre jöttem vele, kérem nézzétek el nekem és töröljétek!
Köszönöm!
Szóval: adott egy NokiaXM5800-ás teló usim kártyával. Most cseréltem le egy 4-es almát egy S2-re(GTi9100). A nokiára ausztriában van szükségem net eléréshez, hogy ne legyen olyan drága a roaming. Joiku hotspotot használok rajta wifi megosztásra. Az almával tökéletesen tudtam rá kapcsolódni. Ez sajnos az S2-vel nem megy. Már több wifis appot kipróbáltam. Egyik teló sem látja a másik wifi-jét. Tudtok nekem ötletet adni a megoldásra?
Előre is köszönöm!
Üdv!
- SteveBeard
- 3. szint
- Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 3 times
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy az SGS2-ben levő N-es wifi milyen sebességre képes?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy SII
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Ötletre, segítségre volna szükségem.
SGSII-n használom az endomondo pro elnevezésü progit, tulajdonképpen egy sporttracker (időt távot stb mér..)
Namármost mindeddig nagyon pöpecül és gyorsan talált a telo GPS-t, azt sosem dobta el és pontosan mért. Tegnap KIES-en keresztül frissítettem ice cream sandwichre a telo szoftverét. Azóta nehézkesen talál gps-re és amint lezárom a képernyőt (korábban is ezt tettem futás közben) akkor elveszíti eldobja a GPS jelet. Semmi helyzet meghatározási dolgot nem módosítottam (alapból minden engedélyezve van).
Lehet hogy a képernyő lezárása nem tetszik a telónak? Ötletek?!?
Előre is köszi!
Ötletre, segítségre volna szükségem.
SGSII-n használom az endomondo pro elnevezésü progit, tulajdonképpen egy sporttracker (időt távot stb mér..)
Namármost mindeddig nagyon pöpecül és gyorsan talált a telo GPS-t, azt sosem dobta el és pontosan mért. Tegnap KIES-en keresztül frissítettem ice cream sandwichre a telo szoftverét. Azóta nehézkesen talál gps-re és amint lezárom a képernyőt (korábban is ezt tettem futás közben) akkor elveszíti eldobja a GPS jelet. Semmi helyzet meghatározási dolgot nem módosítottam (alapból minden engedélyezve van).
Lehet hogy a képernyő lezárása nem tetszik a telónak? Ötletek?!?
Előre is köszi!
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Ez jó kérdés.SteveBeard írta:Sziasztok!
Itt ülök 1,5 méterrel a jófajta, Linksys WRT610N-es router alatt. Elvileg 300 Mbps-t tud a router, 72 Mb/secnél nagyobb kapcsolatra eddig nem volt hajlandó. Most épp 65 Mbit/sec (eddig próbáltam SGS1, SGS2, W, Tab 7.0 és most Note).
Bezzeg volt nálam tesztelésen egy ConCorde tablet, az felficcent egyből 150 Mbit/sec-cel.
- These users thanked the author Macika for the post:
- SteveBeard (2012-03-23 pén. 04:49:24)
- Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Nekem is 65 el repül ha wifire eresztem.Macika írta:Ez jó kérdés.SteveBeard írta:Sziasztok!
Itt ülök 1,5 méterrel a jófajta, Linksys WRT610N-es router alatt. Elvileg 300 Mbps-t tud a router, 72 Mb/secnél nagyobb kapcsolatra eddig nem volt hajlandó. Most épp 65 Mbit/sec (eddig próbáltam SGS1, SGS2, W, Tab 7.0 és most Note).
Bezzeg volt nálam tesztelésen egy ConCorde tablet, az felficcent egyből 150 Mbit/sec-cel.
- These users thanked the author Segal for the post:
- SteveBeard (2012-03-23 pén. 04:49:31)
- Rating: 2.63%
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy SII XWLP9 -VK-
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 6 times
Szuper, amint az SD kártyára installálok dolgokat, pár órára rá fogja magát és újraindul a teló, majd egy ideig nem látszanak az SD kártyán lévő alkalmazások, majd a legtöbb visszajön, de egy-kettőnél csak szürke ikon jelenik meg... Király, fingom nincs mi lehet vele, de ez már a második ugyanolyan Kingston 16 Gigás Class10-es microSD, valakinek ilyesmivel kapcsolatban tapasztalata? Valaki ajánljon már egy SD kártya típust, amivel tutira működik és nem csinál ilyen hibákat... Köszi.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Valószínűleg a második hamis kártyát próbálod.ACE- írta:Szuper, amint az SD kártyára installálok dolgokat, pár órára rá fogja magát és újraindul a teló, majd egy ideig nem látszanak az SD kártyán lévő alkalmazások, majd a legtöbb visszajön, de egy-kettőnél csak szürke ikon jelenik meg... Király, fingom nincs mi lehet vele, de ez már a második ugyanolyan Kingston 16 Gigás Class10-es microSD, valakinek ilyesmivel kapcsolatban tapasztalata? Valaki ajánljon már egy SD kártya típust, amivel tutira működik és nem csinál ilyen hibákat... Köszi.
Hivatalos helyen vásárolt SanDisk vagy Samsung lehet a megoldás.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill