Samsung GT-i9100 Galaxy S II

Samsung márkájú készülékek témái
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Re: Samsung GT-i9100 Galaxy S II

Hozzászólás Szerző: Limahl »

LtDaemon írta:Köszi a gyors választ, de írtam, hogy nem kies-el raktam fel, hanem a telefon saját frissítésével (bár lehet, hogy az is kies?).
Az első esetben is minden elveszik?
Második nem játszik, mert semmit sem tudok beütni, mert csak az első képernyő jön fel, onnét semmit sem tudok indítani (mert ugye a lanucher hal meg és nem képes semmit sem indítani).

igen ott is veszik minden, de a mem kari-rol,belsö mem röl nem, de más választásod ugy sincs.
Samsung galaxy s7 edge
Majestic
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4S
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Majestic »

Macika írta:
Majestic írta:Ennyire gagyi a cucc? Pedig neked is ilyen van, nem?
Nem, egyáltalán nem gagyi! SŐT!

Kérlek ne haragudj meg, amit most fogok írni.

De aki az iPhone 4S-sel akarja összehasonlítani, annak én inkább azt tanácsolom, hogy adja el az SGS2-t. Mivel ebből látszik, hogy nem fogékony arra, ami jó a Galaxy S2-ben...
Abszolut nem haragszom és őszintén mondom, hogy szerintem az iPhone a világ egyik legjobb telója de CSAK akkor ha fel van törve. Enélkül majdhogynem semmit sem ér! Úgyhogy teljes mérteékben fogékony vagyok mindenre ami új, kütyü és jó....

Lenne is kérdésem: tört progik felrasához a telcsit is fel kell törni vagy csak a peoginak kell feltörve lennie?

Az IGO-t kérdeztem pl. a felrakásáról esetleg tudtok írni egy kicsit többet? Hogy lehet megszerezni, hogy hogy még nincs hivatalosan?

Ha nem IGO, akkor milyen navis progi van Androidra?

Előre is köszönöm a válaszokat.
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

Majestic írta:
Macika írta:

De aki az iPhone 4S-sel akarja összehasonlítani, annak én inkább azt tanácsolom, hogy adja el az SGS2-t. Mivel ebből látszik, hogy nem fogékony arra, ami jó a Galaxy S2-ben...
Abszolut nem haragszom és őszintén mondom, hogy szerintem az iPhone a világ egyik legjobb telója de CSAK akkor ha fel van törve. Enélkül majdhogynem semmit sem ér! Úgyhogy teljes mérteékben fogékony vagyok mindenre ami új, kütyü és jó....

Lenne is kérdésem: tört progik felrasához a telcsit is fel kell törni vagy csak a peoginak kell feltörve lennie?

Az IGO-t kérdeztem pl. a felrakásáról esetleg tudtok írni egy kicsit többet? Hogy lehet megszerezni, hogy hogy még nincs hivatalosan?

Ismét nem értek valamit. Persze én is voltam fiatal és mohó, használtam anno tört programokat. De! Egyrészt úgy gondolom most már, ha telik valakinek 120-130 ezer forint egy ilyen telefonra, akkor tényleg az a pár száz forint vágja földhöz? Ráadásul egy életen át a tied a program ezért a komoly összegért, bármilyen lesz is a következő androidos kütyüd. És egyszerre többre is használható, lásd esetemben az SGS2 és a tablet. Na de ne ragozzuk, ez csak egy kis kitérő volt részemről.

Amúgy a kérdésedre a válasz: nem árt, ha a telefon rootolva van, ami nem nagy dolog. És nem törvénytelen! Elég sok program csak így fut a gépen. Egyébként elég a programnak törtnek lennie.

IGO nincs hivatalos, de a gugli segít megtalálni a telefonra valót. Más navi meg tucatszámra van a marketen. Én személy szerint a waze-t használom. Meg ha átnézel a letöltésekhez, igen sokfélére bukkanhatsz.
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Majestic írta:
Macika írta:

Igen attól függ mit szeretnél felrakni ha játékot ahoz nem kell, az IGO-hoz sem kell meg sok más tört programhoz sem kell a rootjog pl képszerkesztő, másik zenelejátszó stb. Azokhoz kell ami belemászik a rendszerbe de rémegyszerű ha telepíted ugyis nyavajog hogy add meg a root jogot szóval egyből kiderül. A legtöbbször oda is van írva hogy kell neki.

Ebbe itt légyszives ne menjünk bele. Nyilván igazad van hogy simán ki lehet fizetni de gyakorlatilag nincs olyan ember kis hazánkba aki mindent betart és befizet ha akarja megveszi ha akarja akkor nem.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Majestic írta:Abszolut nem haragszom és őszintén mondom, hogy szerintem az iPhone a világ egyik legjobb telója...
NA!
Erre éreztem rá és ezért ajánlottam azonnal az eladást...

Számomra SOHA nem jöhetne szóba iOS alapú mobiltelefon (nem úgy az iPAD, de most nem erről van szó).
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
nylacika
3. szint
3. szint
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

Segal írta:Ebbe itt légyszives ne menjünk bele. Nyilván igazad van hogy simán ki lehet fizetni de gyakorlatilag nincs olyan ember kis hazánkba aki mindent betart és befizet ha akarja megveszi ha akarja akkor nem.
Csak a véleményemet írtam le, ahogy te is. ;)
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Segal írta:Ebbe itt légyszives ne menjünk bele. Nyilván igazad van hogy simán ki lehet fizetni de gyakorlatilag nincs olyan ember kis hazánkba aki mindent betart és befizet ha akarja megveszi ha akarja akkor nem.
Igazad van, de!

De azért ne legyen már követendő erény az ingyenélés.

Befejeztem.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Majestic
1. szint
1. szint

Hidd el, hogy nagyon sok progit megvettem már pl. iPhone-ra, pl. Az IGO-t is 25.000.- ért de azért van határa mindennek. Nekem pl. Van vagy 120 progim iPhone-ra ha mindet megvenném, akkor kifizethetnék mégegy telcsi árát!

Na de nem ez a lényeg, hanem az, hogy hogy használható a telcsi, mennyire stabil a rendszer, mennyi és milyen minőségű progik vannak hozzá, stb. Az is nagyon fontos, hogy hallottam, megjelenik nemsokára a Galaxy SIII...

Az pl. Nekem alapvető (enélkül megse vennék egy telefont), hogy legyen hozzá profi navigációs progi... Ezért kérdeztem rá pl. Az IGO-ra.

Tud pl. Ez a telcsi olyat, illetve van-e olyan progi hozzá, hogy a nemfogadott hívások, sms és e-mail érkezéséről folyamatos csipogás figyelmezetetaddig amíg ki nem kapcsolom? Nekem pl. Ez is alap, hogy ne kelljen egyfolytában a tel sit nézegetnem, hanem figyelmeztessen ezen eseményekre.
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Majestic írta:Hidd el, hogy nagyon sok progit megvettem már pl. iPhone-ra, pl. Az IGO-t is 25.000.- ért de azért van határa mindennek. Nekem pl. Van vagy 120 progim iPhone-ra ha mindet megvenném, akkor kifizethetnék mégegy telcsi árát!

Na de nem ez a lényeg, hanem az, hogy hogy használható a telcsi, mennyire stabil a rendszer, mennyi és milyen minőségű progik vannak hozzá, stb. Az is nagyon fontos, hogy hallottam, megjelenik nemsokára a Galaxy SIII...

Az pl. Nekem alapvető (enélkül megse vennék egy telefont), hogy legyen hozzá profi navigációs progi... Ezért kérdeztem rá pl. Az IGO-ra.

Tud pl. Ez a telcsi olyat, illetve van-e olyan progi hozzá, hogy a nemfogadott hívások, sms és e-mail érkezéséről folyamatos csipogás figyelmezetetaddig amíg ki nem kapcsolom? Nekem pl. Ez is alap, hogy ne kelljen egyfolytában a tel sit nézegetnem, hanem figyelmeztessen ezen eseményekre.
Maradjunk akkor annyiba hogy ne hangoztassuk. Mindenki tőltsön vagy vegyen ennyi.
A rendszer az stabil, milliószámra vannak alkalmazások rá de értelemszerűen a hasznos az nyilván ezres nagyságrend. Amit megtaláltál iPhonera azt erre is meg fogod vagy valami hasonlkót. SGS3-al a telefonváró részbe foglalkozunk ott össze vannak foglalva a legújabb pletykák.
Van rá több jó GPS progi is viszont az értesítés ugyan külső progival megoldható de nem gyengén akksizabáló szóval az macera terád nézve alapból meg nem tudja.
Majestic
1. szint
1. szint

Macika írta:
Majestic írta:Abszolut nem haragszom és őszintén mondom, hogy szerintem az iPhone a világ egyik legjobb telója...
NA!
Erre éreztem rá és ezért ajánlottam azonnal az eladást...

Számomra SOHA nem jöhetne szóba iOS alapú mobiltelefon (nem úgy az iPAD, de most nem erről van szó).
Na jó, rendben, javítok a megfogalmazáson: az iPhone az EGYIK LEGJOBB TELEFON A VILÁGON. De mindjárt hozzátettem, hogy annyira zárt, hogy pl. Amíg nem jött meg a jailbreak hozzá addig meg se vettem az újat...

Tehát ebből egyértelműen kiderül, hogy NEM BÍROM a szabadság korlátozását a testreszabás területén...
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”