Majestic írta:Macika írta:Majestic írta:Ennyire gagyi a cucc? Pedig neked is ilyen van, nem?
Nem, egyáltalán nem gagyi! SŐT!
Kérlek ne haragudj meg, amit most fogok írni.
De aki az iPhone 4S-sel akarja összehasonlítani, annak én inkább azt tanácsolom, hogy adja el az SGS2-t. Mivel ebből látszik, hogy nem fogékony arra, ami jó a Galaxy S2-ben...
Abszolut nem haragszom és őszintén mondom, hogy szerintem az iPhone a világ egyik legjobb telója de CSAK akkor ha fel van törve. Enélkül majdhogynem semmit sem ér! Úgyhogy teljes mérteékben fogékony vagyok mindenre ami új, kütyü és jó....
Lenne is kérdésem: tört progik felrasához a telcsit is fel kell törni vagy csak a peoginak kell feltörve lennie?
Az IGO-t kérdeztem pl. a felrakásáról esetleg tudtok írni egy kicsit többet? Hogy lehet megszerezni, hogy hogy még nincs hivatalosan?
Ha nem IGO, akkor milyen navis progi van Androidra?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ismét nem értek valamit. Persze én is voltam fiatal és mohó, használtam anno tört programokat. De! Egyrészt úgy gondolom most már, ha telik valakinek 120-130 ezer forint egy ilyen telefonra, akkor tényleg az a pár száz forint vágja földhöz? Ráadásul egy életen át a tied a program ezért a komoly összegért, bármilyen lesz is a következő androidos kütyüd. És egyszerre többre is használható, lásd esetemben az SGS2 és a tablet. Na de ne ragozzuk, ez csak egy kis kitérő volt részemről.
Amúgy a kérdésedre a válasz: nem árt, ha a telefon rootolva van, ami nem nagy dolog. És nem törvénytelen! Elég sok program csak így fut a gépen. Egyébként elég a programnak törtnek lennie.
IGO nincs hivatalos, de a gugli segít megtalálni a telefonra valót. Más navi meg tucatszámra van a marketen. Én személy szerint a waze-t használom. Meg ha átnézel a letöltésekhez, igen sokfélére bukkanhatsz.