A hűség az a készülékvásárlás miatt van, nincs ebből a szempontból jelentősége...oil írta:Kiváncsivá tettél, meg fogom érdeklődni. Egyébként ha jól tudom, novemberi szerződés 1 év hűséggel.Macika írta:oil írta:T-mobile céges és a főnököm állítása szerint 100MB van a csomagban, felette fizetős
Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: SGS II
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Felhívtam a T-t, olyan kedvezmény csomagban vagyok, ami tartalmazza a 100MB adatforgalmat, de felette 10kB-onként 13Ft.Macika írta: A hűség az a készülékvásárlás miatt van, nincs ebből a szempontból jelentősége...
Az komoly tarifa

-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Úgy néz ki hogy HyperX az Androidot fogja nyúzni? 
Egyébként nagyon erősen gondolkozok, hogy beruházzak egy ilyenre kedvezményesen a T-nél...

Egyébként nagyon erősen gondolkozok, hogy beruházzak egy ilyenre kedvezményesen a T-nél...
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
hünnye! mármint HyperX. meg hünnye! ruházz befarkas-laci írta:Úgy néz ki hogy HyperX az Androidot fogja nyúzni?

VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- zsolie
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS4 XXUBMGA
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 10 times
Szia farkas-laci! Szívesen várunk!farkas-laci írta:Úgy néz ki hogy HyperX az Androidot fogja nyúzni?

- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Na, ez csúnya dolog. Ma már a publikusok sem ilyenek...oil írta:Felhívtam a T-t, olyan kedvezmény csomagban vagyok, ami tartalmazza a 100MB adatforgalmat, de felette 10kB-onként 13Ft.Macika írta: A hűség az a készülékvásárlás miatt van, nincs ebből a szempontból jelentősége...
Az komoly tarifa
Te egészen biztos vagy, hogy jót mondtak?
Már csak azért, mert ez a 100 MB-os csomag és a GPRS Start keveréke.
Olyan net-csomagról még SOHASEM hallottam, amelyiknél a keretösszeg elérése után a GPRS Start csomag díjazása lenne.
Nagyon furcsállnám, ha tényleg létezne ilyen.
Magabiztosan mondta az ÜFSZ-os illető?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- orijoci
- 1. szint
- Készüléktípus: N82 - GALAXY S2 - GALAXY S3
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 4 times
a 10kb-onkénti 13 ft nekem egy kicsit soknak tűnik, nem emlékszem, hogy ilyen drágán mérték volna valaha is. a 100 mb egy korábbi net csomag volt, amit már nem forgalmaz a T. ebben a túlforgalmazás 2 ft/10 kb volt. emlékeim szerint talán tavaly állíthatták le, mert jöttek a korszerűbb csomagok. http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_ ... ilinternetMacika írta:Na, ez csúnya dolog. Ma már a publikusok sem ilyenek...oil írta:Felhívtam a T-t, olyan kedvezmény csomagban vagyok, ami tartalmazza a 100MB adatforgalmat, de felette 10kB-onként 13Ft.Macika írta: A hűség az a készülékvásárlás miatt van, nincs ebből a szempontból jelentősége...
Az komoly tarifa
Te egészen biztos vagy, hogy jót mondtak?
Már csak azért, mert ez a 100 MB-os csomag és a GPRS Start keveréke.
Olyan net-csomagról még SOHASEM hallottam, amelyiknél a keretösszeg elérése után a GPRS Start csomag díjazása lenne.
Nagyon furcsállnám, ha tényleg létezne ilyen.
Magabiztosan mondta az ÜFSZ-os illető?
Az, hogy milyen vastag "Életed Könyve", csupán a betű mérettől és a sorok távolságától függ.
SGS3 4.1.2., I9300XXELLA
SGS3 4.1.2., I9300XXELLA
- orijoci
- 1. szint
- Készüléktípus: N82 - GALAXY S2 - GALAXY S3
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 4 times
istenem.... a "régi, szép" i8910HD-s idők... Sokáig hittem, hogy van még szufla a symbianban, de az android annyival használhatóbb, hogy el sem lehet mondani. Minden esetre HyperX sokat tett a felhasználókért, örülnék, ha a GS2-re is legalább olyan sikeresen fejlesztene, mint anno.moco írta:hünnye! mármint HyperX. meg hünnye! ruházz befarkas-laci írta:Úgy néz ki hogy HyperX az Androidot fogja nyúzni?
Egyébként nagyon erősen gondolkozok, hogy beruházzak egy ilyenre kedvezményesen a T-nél...![]()
Az, hogy milyen vastag "Életed Könyve", csupán a betű mérettől és a sorok távolságától függ.
SGS3 4.1.2., I9300XXELLA
SGS3 4.1.2., I9300XXELLA
-
- Újonc
- Készüléktípus: SGS II
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Egészen biztos ez a tarifa, 20 percen keresztül beszélgettem az ügyfélszolgálattal.oil írta:Felhívtam a T-t, olyan kedvezmény csomagban vagyok, ami tartalmazza a 100MB adatforgalmat, de felette 10kB-onként 13Ft.Macika írta: A hűség az a készülékvásárlás miatt van, nincs ebből a szempontból jelentősége...
Az komoly tarifa
Tegnapi mobilnet haszálatom lekérdezésére a T SMS-e alapján 11360kB az eddigi forgalmam. A traffic Monitor szerint 761 kB, a Traffic counter szerint 57Mb. Akkor most ez hogy is van?
Nos merjek nyugodtan mobilnetet használni?

-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 89 times
Próbáld ki ezt, én ezzel mérem, sztem elég pontos(marketről ingyen húzható):oil írta: Tegnapi mobilnet haszálatom lekérdezésére a T SMS-e alapján 11360kB az eddigi forgalmam. A traffic Monitor szerint 761 kB, a Traffic counter szerint 57Mb. Akkor most ez hogy is van?
Nos merjek nyugodtan mobilnetet használni?
http://www.appbrain.com/app/data-counte ... atacounter
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))