Nagyon szívesen!migabi24 írta:Köszönöm, a leírás alapján gond nélkül felment a hivatalos FW és eddig nagyon jó![]()

Más:
Ha valakinél akadozna , egy Factory Reset garantáltan megoldja a problémát.

Nagyon szívesen!migabi24 írta:Köszönöm, a leírás alapján gond nélkül felment a hivatalos FW és eddig nagyon jó![]()
A JM5-JM6 tesztverziók, még sehol nem jelentek meg hivatalosan.hunhool írta:bocsi a hülye kérdésért,de kicsit meg vagyok kavarodva... most ezek a verziók újabbak,mint az "odinos" jm5?? nekem jelenleg az van fenn ryan lagfix-szel és elégedett vagyok vele. Miben jobbak ezek?
Köszi l...
Nem hülye a kérdés már én is belezavarodok néha, az odinos FW béta szoftverek, ez meg hivatalos kiadás, és ez érződik is rajta, nekem odinos JM2 volt előtte, ez olyan gyors alapból mint az volt lagfixelhunhool írta:bocsi a hülye kérdésért,de kicsit meg vagyok kavarodva... most ezek a verziók újabbak,mint az "odinos" jm5?? nekem jelenleg az van fenn ryan lagfix-szel és elégedett vagyok vele. Miben jobbak ezek?
Köszi l...
köszi a gyors választ Reddors,mindenképp ki fogom próbálnireddoors írta:A JM5-JM6 tesztverziók, még sehol nem jelentek meg hivatalosan.hunhool írta:bocsi a hülye kérdésért,de kicsit meg vagyok kavarodva... most ezek a verziók újabbak,mint az "odinos" jm5?? nekem jelenleg az van fenn ryan lagfix-szel és elégedett vagyok vele. Miben jobbak ezek?
Köszi l...
Én a JM6-ot nem használtam arról nem tudok nyilatkozni de az összes többit igen (JM1,JM2 teszt, JM5, és JP3).
Hogy miben jobb? Dinamikusabb, több RAM és eddig a leggyorsabb buherálás nélkül.
Első oldal elolvas,értelmez,használkisdobos írta:Nekem miért írja azt hogy a készüléken üzemelő verzió nem frissíthető? JM5 van fent.
Minden a képen látható módon írtam át. Vagy nem pontosan azt kell írni ahogy a mintában van?hunhool írta:Első oldal elolvas,értelmez,használkisdobos írta:Nekem miért írja azt hogy a készüléken üzemelő verzió nem frissíthető? JM5 van fent.