Az általad emlitettekbe nem jó a magyar rom CS-je,kb-lül 4-5 romhoz jó.A második kérdésedre a választ itt találod:http://www.i8910.blog.hu/. De itt az oldalon megtalálod Bukest mester romját,ami full magyar és az általad leirtakat tudja.tolnaizoltan írta:Azt szeretném kérdezni , hogy van az a bizonyos cs fájl , amit az ember betallóz a gyári romflashelésekor, ez használható más romokhoz is , mint például a most kiadott Hong Kongi , vagy Taiwani . A Lengyel cs fájlt belehet e vinni ezekbe a romokba , hogy magyar nyelvü legyen . Ezt mondjuk még kitudom próbálni . Viszont a fényképező képminőség , és a videorögzitő minőség ami fontosabb volna , mert hogy a Vivaznak a kodekét tették sokan most a Samsungba , mert hogy jobb . A gyári romokba is belehet vinni a Vivaz kodeket ? Hogyan ? Egyszerüen csak bemásolom , és felülirom az eredetit ? Mit kell felülirni mivel ? Ezek érdekelnének , ha esetleg tudná valaki a választ . Nagyon köszi !
Samsung i8910 HD FLASH/ROM
-
- 1. szint
- Készüléktípus: i8910 hd
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Samsung i8910 HD FLASH/ROM
-
- Újonc
- Készüléktípus: SM C101 P6800 i9000 xtab 50gps
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Hát nem lehet becsatolni , valószinü csak az azonos kiadásuakhoz müködik
-
- Újonc
- Készüléktípus: SM C101 P6800 i9000 xtab 50gps
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
És honnan lehet tudni , melyik romokhoz jó ? www.i8910.blog.hu n megtaláltam a videós trükköt , köszönet ! Kibróbáltam a Bucest féle romot , de nekem tetszik a 3D task mannager , meg a Photo Contact is ,szerintem jópofa , és használható . A mods mappából nekem nem sikerült életre kelteni őket ,feltelepitettem de nem indult .Biztos én csináltam rosszul valamit egyébként , ezért visszaraktam a HX et . Most is frissitettem HX-V3-29 re . Eddig ez bevált , nem magyar , de jó .Itt is most külön lehet ezt a két funkciót telepiteni , már megis tettem .
- robert07
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 20 times
sziasztok!
hú, már nem nagyon tudom követni, melyik rom a legbeváltabb jelenleg?
nekem érdemes lecserélnem?
Mikor utoljára volt időm ilyenekkel foglalkozni akkor még ezvolt Bukest mester legújabbja.
ebben a romban nincs benne a képes hívólista (nem ez a neve, de bizti tudjátok miről beszélek) azt utólag fel tudom telepíteni ha akarom?
no meg a menübe sem lép be így úgy h jobbra húzok egyet alap helyzetben. ezt is fel tudom rakni valahogy?
köszönöm szépen a segítségeteket!
Mikor utoljára volt időm ilyenekkel foglalkozni akkor még ezvolt Bukest mester legújabbja.
ebben a romban nincs benne a képes hívólista (nem ez a neve, de bizti tudjátok miről beszélek) azt utólag fel tudom telepíteni ha akarom?
no meg a menübe sem lép be így úgy h jobbra húzok egyet alap helyzetben. ezt is fel tudom rakni valahogy?
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Arc
- Been thanked: 2 times
Szia!robert07 írta:sziasztok!
Mind a kettő benne van. Menj a Menű->Beállítások->Személyes->Főképernyő->3D Navigáció-ba és ha Letiltáson van akkor állítsd át Engedélyezésre. Majd Ok és indítsd újra a telefont. Ennyi. Müködik.
bukest
Sony Ericsson Xperia Arc, CyanogenMod-7.1.0-XperiaArc-LT15i-KANG
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S JF5
Angol nyelven eddig is működött a kettős betűre keresés, a magyarnál vannak problémák vele. Ha egy gyári magyar firmwaret angolra nyelvűre állítunk, már akkor is tudunk keresni kettősbetűre.mandala írta:Sziasztok! Most vettem észre egy új dolgot az új HX féle rom-ban! Legalábbis nekem új. Sokszor olvastam,hogy sokan bosszankodnak amiatt,hogy a névjegyzékben nem lehet rákeresni pl. a Szabó Zyófira. Jelentem ebben a HX féle romban lehet! Nekem ugyan egy kicsit sem fontos és remekül megvoltam eddig nélküle is,de gondoltam szólok mert úgy emlékszem ezt sokan hiányolták eddig,és ha jól emlékszem volt már erre irányuló kérés Bukesthez is. Így talán ez neked is hasznos infó lehet Bukest! Remélem a telóval kapcsolatos gondjaid lassan megoldódnak!
http://www.i8910.blog.hu Tippek, trükkök érdekességek egy helyen
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung I8910HD HTC HD2
Itnine2! Értem és köszi az infót! Mint említettem nekem nincsenek ilyen nevű emberkék a telómban,ezért ezt én nem tudtam hisz soha nem használtam!
-
- 2. szint
Sajna ez alapból a romba van égetve hx-nél meg majd lehet nálam is. De! Küldök egy txt-t amit bemásolsz a C:\Private\10202be9\ mappába és megszűnik. Pár perc.mandala írta:Viszont lenne egy kérdésem,amiben örülnék ha segítenétek! Bukest! Talán te vagy a leginkább kompetens a témában,de ha bárki más tudja a választ kérem ne tartsa magában! Szóval... ebben a HX féle rom-ban is benne van a pre autofocus videó felvételnél. Ezzel a legnagyobb gond az,hogy ha elkezdesz egy közeli felvételt csinálni majd távolodsz az adott témától (vagy az tőled) akkor homályos a kép. Éppen ezért én szeretnék ettől a funkciótól megszabadulni. Sajnos mivel nekem csak sis formájában van meg a pre autofocus ezért csak úgy tudnám megnézni,hogy hová települ,ha szétboncolnám egy sis turkálóval. Ez most nem megy mert az irodai gépemen nincs fent. Ezért nagyon megköszönném ha valaki megsúgná,hogy mit és honnan kell kitörölnöm annak érdekében,hogy megszabaduljak ettől a funkciótól?! Előre is köszi a válaszokat!
Tessék. http://www.mediafire.com/?njmkfttzmyn
Ha nem működne szólj. Természetesen a bemásolás után egy restart kötelező...
bukest
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S JF5
Szia Bukest! Van már valamilyen sikerélményed a telóval kapcsolatban, vagy még mindig tart a restart?
http://www.i8910.blog.hu Tippek, trükkök érdekességek egy helyen
-
- 2. szint
ltnine2. Részleges Előjön még a restart, de dolgozom keményem rajta... Apropó! Mandala. Ha neked fent van a hx3 29 akkor mondj már légyszi egy bootloader verziót, dátumot. Köszi. Én úgy gondolom hogy nálam már azzal lesz a baj, vagyis a modem résszel, ezért szerintem felrakom a frissített bootloadert illetve modemet.ltnine2 írta:Szia Bukest! Van már valamilyen sikerélményed a telóval kapcsolatban, vagy még mindig tart a restart?
Hadi87. Utána nézek. Előljáróban annyit hogy van rá esély...
bukest