Samsung i8510 (innov8)

Samsung márkájú készülékek témái
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Nem: Férfi
Has thanked: 27 times
Been thanked: 13 times

Re: Samsung i8510 (innov8)

Hozzászólás Szerző: stukker »

Cobra652 írta:Őőőőőh....

E-bayen kívül vmi magyar bolti lehetőség esetleg az 1500-as aksira és a külső töltőre?:)
Nem sok jóval kecsegtetünk. A Samunak nagyon rossz a tartozékellátása gyárilag, főleg itthon. Én elég sokat szívtam vele.
Talán egy telefontartozékokkal foglalkozó nagyker. Viszont az e-bay-ről megkapsz mindent ami oda van írva. Néha kell egy kicsit várni, de árban is jóval olcsóbb, még ha a postaköltséget számolod hozzá akkor is..... :cry3:
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
baboka87
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: baboka87 »

anonym1s írta: Hali.
Nem volt semmi trukk, egyszeruen elinditottam a telepitot es kesz, rament siman, hiba nelkul.
Ez a telepito program: Nokia.Ovi.Maps.v3.01.4401.s60v3.2.SymbianOS9.3.Unsigned-CNSTeam.sis
Ha te nem ezt probaltad, akkor valoszinuleg a telepitod rossz. Probald meg ezt. Ja, a telefonom helloox2-vel volt gyogyitva :)
Innen le lehet tolteni: http://www.sendspace.com/file/ek6ofi
Nem en toltottem fel, de szerintem ugyanaz mint ami nekem megvan.

helloox2 vel simán felment! Közbe adódott 1 kis baki. Töröltem le az 1.03as Hellooxhez tartozó roompatchert, modot és megpróbáltam letörölni a SwicertStoreUdtererD valamit. 2 percig törölte nah mondom akkor ez már nem fogja letörölni, kiléptem és iszonyatosan belassult a telefon. Aksit kivettem visszatettem aztán bekapcs és még akkor is lassú volt. Nem szórakoztam vele utána sokáig, először csináltam egy szoft aztán egy hard resit aztán jó lett, de már a Helloox2-t raktam fel. Tetszik hogy itt nem kell másolgatni installserver fp2-t és szórakozni vele. A lényeg hogy megoldódott, köszi a segítséget! :)
anonym1s
1. szint
1. szint
Készüléktípus: I8000
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: anonym1s »

Szivesen, orulok hogy segitettem :)
Aldebaran
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung i8510 innov8

Hozzászólás Szerző: Aldebaran »

Nem tudom, hogy ez Garmin kérdés, vagy telefon, de hátha ide való.

Amikor a garmin közben zenét hallgatok és egyszercsak a garmin megszakítja a zenét, hogy bemondja, merre kell menni, utána a zene nem indul újra. Van erre valami megoldás?
Nem akarok fejest ugrani egy ismeretlen kútba, inkább véleményt kérek attól, aki már járt a kútban.
Mindig győződj meg a saját szemeddel is, mi van a nyúl üregében.
Cobra652
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Cobra652 »

Sajna számomra E-bay kilőve,mert se bankszámlaszámom se bankkártyám (és igyekszem hogy ne is legyen--> bank kerülő vagyok).
Magyarországon viszont égen földön nem kapni se ilyen külső töltőt,se 1500Mah-s akksit..
Így ha valaki esetleg tud olyan helyről vagy megvállna működőképes 1500-as akksijától vagy külső töltőjétől szóljon,köszi!
Cobra652
Újonc
Újonc

Egy apró észrevétel (nem olvasom át az összes eddigi hsz-t szal lehet már feltünt,de azért megjegyzem):

A minap be volt rakva egy téma (letöltött) a telóra. Kb másfél nap készenlét után a teló minimális használat mellett (1-2 rövid telefonálás) lemerült a francba.
Lecseréltem a témát (egy másik szintén letöltöttre) és most tart a teló lassan másfél nap készenlétnél,de még 1 egységet sem zuhant az akksi szint...
Az akksizabáló téma nagyon színes volt, egy éjszaka alatt felére ette készenléti állapotban az akksit.
Az új téma sötét feketés témájú...
anonym1s
1. szint
1. szint
Készüléktípus: I8000

Hozzászólás Szerző: anonym1s »

Cobra652 írta:Sajna számomra E-bay kilőve,mert se bankszámlaszámom se bankkártyám (és igyekszem hogy ne is legyen--> bank kerülő vagyok).
Magyarországon viszont égen földön nem kapni se ilyen külső töltőt,se 1500Mah-s akksit..
Így ha valaki esetleg tud olyan helyről vagy megvállna működőképes 1500-as akksijától vagy külső töltőjétől szóljon,köszi!
Hali.
Akkor nem ertem hogy kapod a fizetesed, mert nekem 2001-ben mar hadakoznom kellett a ceggel ahol dolgoztam, hogy ne bankszamlara utaljak a fizetesem, hanem postan kuldjek. Egyebkent en is libaszottul utalom a bankokat! Rohadt szarhazi mind, de sajnos nem tudunk ellenuk tenni semmit. Illetve tudnank, ha mindenki kivenne egyszerre a penzet, es senki nem hasznalna bankot nehany evig, de hogyan tudnek raveni 10 millio magyart hogy ne hasznaljanak bankokat? Akkor joval kisebb lenne az arcuk, es az mnb elnoke sem 8 milliot vinne haza havonta, hanem beerne a 60 ezres minmalberrel is.
Ja, ebay-es vasarlasban lehet tudok segiteni, keress meg privatban.
Cobra652
Újonc
Újonc

Van bármiféle zenefelismerő megoldás erre a telóra?
A SongId amit az oldalról szedtem valami resource init hibát dob.
A Shazam-ból pedig nem találok működőt...
keneseig
Újonc
Újonc
Készüléktípus: i8510

Hozzászólás Szerző: keneseig »

Sziasztok!

Van olyan akinek megvan már kb 2 éve az innov8?Ha igen akkor hogy bírja a burkolat,csúszka,esetleg a csúszkánál lévő adatkábel,és az akksi?Köszi
gmaci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia808
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: gmaci »

keneseig írta:Sziasztok!

Van olyan akinek megvan már kb 2 éve az innov8?Ha igen akkor hogy bírja a burkolat,csúszka,esetleg a csúszkánál lévő adatkábel,és az akksi?Köszi
:yes: igen ,van ilyen :lol3:
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”