concrete írta:Sziasztok!
Sajnos egyéb elfoglaltságaim miatt már nem tudok lépést tartani a fórummal, és azt hiszem a telefon is az ízlésemnek megfelelően van belőve.. Nagyjából..

Rootolva van, az OCLF nem megy rajta, de nem is érdekel, nem olyan lassú ez. Mindenhol olvasom, hogy milyen könnyen vissza lehet írni a product codeot. Nekem ugyanis KOR lett, márpedig szeretném, ha tmobilos garis lenne ismét. Kérdéseim a következők lennének:
- Melyik product code kell nekem pontosan?
- A visszaírás töröl mindent megint? Nem szeretnék újratelepíteni...
- Kaphatnék egy linket a leggyorsabb és legegyszerűbb megoldáshoz?:)
Egy sörre szívesen meghívom a válaszadót:))
Hi.
1 Mindeképpen mentsd el az efs mappát rootexplorerrel, vagy mással.
Milyen ROM od van most fent? JPU? mert az írja mostanában KOR ra.
Ha az van akkor már így sincs garanciád, max ha majd eredeti ROMot teszel vissza.szal így ebben a formában tök mindegy mi a PC.De én amikor JPU ROM volt fent (odinos) akkor XEU ra cseréltem a *#272*imeiszám# opcióban.
Hát a legegyszerűbb dolog amivel valaha is visszaírtam a PC-t az annyi volt, hogy kitöröltem rootexplorerrel az efs mappából a nv_data.bin fájlt, ezt most 3 perce csináltam meg, rebbot és HKDTMH vagyis az eredeti Pcode van
De mint láthatod nekem motyolt ROM om van, De szerintem nálad is müködik.
De azért kérdezz utánna okosabbaknál.
Van másik módszer ami nem bonyolult, ha visszaolvasgatsz megtalálod, HEXA szerkesztővel kell visszaírni a kódot,
De mondom nekem annyi volt most, hogy töröltem, és visszaírta magát az efs mappában lévő nv_data.bak ból, mert az ugyanis akármire írod a PC-t mindíg az eredeti kódot tartalmazza.