Samsung i8510 (innov8)

Samsung márkájú készülékek témái
delbarta
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS3 NeatROM v6.3 [4.3]
Has thanked: 6 times
Been thanked: 6 times

Re: Samsung i8510 (innov8)

Hozzászólás Szerző: delbarta »

Mondjuk, ha a "keresés a témában..." részbe beírtad volna, hogy ngage, akkor biztosan megtaláltad volna. De lásd milyen vagyok... :) Itt egy régebbi hozzászólásom: ngage telepítés
Huxley
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51+Samsung i8510 innov8
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Huxley »

Köszi.Csak én így kerestem rá "n-gage" :cool2:
baboka87
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: baboka87 »

delbarta írta:
tnorbi írta:Sokkal jobb grafikájú jávás vagy szimbiános játékokkal is találkoztam már.
Mégpedig?? :)
Zanzi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N73

Hozzászólás Szerző: Zanzi »

Sziasztok!
lenne egy kis problémám, kutattam a fórumon de semmit nem találtam...
Szóval az lenne a problémám, hogy az N-gage-t telepíti a telefon, de nem jelenik meg a menüben, és egy csómó más alkalmazás sem mindul el...
Arra gondoltam, hogy talán a szoft a hunyó, de nem tudom biztosan. XXHJ3-as szoft van rajta és L12XEHHJ1-es "egyedi" szoft (ezt nem tudom mi) A telefon hackelve van.
van valakinek valami ötlete? please :cry2:
előre is köszönöm a segítséget!
üdv.: Zanzi

szerk.: egy barátom segítségével megoldottam... :king:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zanzi 2010-05-03 hétf. 19:04:17-kor.
delbarta
2. szint
2. szint

baboka87 írta:Mégpedig?? :)
Nem emlékszem, már nagyon rég volt, de pl. a beépített Asphalt és Fifa játékok mindegyikének klasszisokkal jobb grafikája volt. Akkor még friss volt az élmény, sokat kipróbáltam. :)
baboka87
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: baboka87 »

Zanzi írta:Sziasztok!
Szóval az lenne a problémám, hogy az N-gage-t telepíti a telefon, de nem jelenik meg a menüben, és egy csómó más alkalmazás sem mindul el...
Arra gondoltam, hogy talán a szoft a hunyó, de nem tudom biztosan. XXHJ3-as szoft van rajta és L12XEHHJ1-es "egyedi" szoft (ezt nem tudom mi) A telefon hackelve van.

Ha szabad tudni mi volt a gond, csak ha egyszer még valaki ilyenre panaszkodik akkor tudjunk mit tanácsolni. :)
delbarta írta:Nem emlékszem, már nagyon rég volt, de pl. a beépített Asphalt és Fifa játékok mindegyikének klasszisokkal jobb grafikája volt. Akkor még friss volt az élmény, sokat kipróbáltam.
Akkor még keresgélek. Nem tudom miért, de nekem nem csak 5 játék nem megy az ngage packból.
Zanzi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N73

Hozzászólás Szerző: Zanzi »

baboka87 írta:
Zanzi írta:Sziasztok!

Ha szabad tudni mi volt a gond, csak ha egyszer még valaki ilyenre panaszkodik akkor tudjunk mit tanácsolni. :)

a gond az volt előszőr, hogy telepítette ugyan a programot de nem jelenítette meg a menüben, aztán már nem is telepítette és az xplore-t is befagyasztotta. aztán egy barátom küldte nekem ezt a linket: http://www.mobilfunk-faq.info/hu/samsun ... %B3-2.html
és ez a típús viszont gond nélkül fel ment a telefonra. De még mindíg vannak fennakadásaim, pl.: csak triálban rakja rá a játékot ami előzőleg már ki lett kódólva és a joukiuboost még mindíg nem működik, azt telepíti, de nem indítja el. szóval a szoft hiba ötlete kilőve, valsz keresgélhetek tovább, hátha rálelek egy olyan verzióra amit el is indít... :hmm2:
bokorarcu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: samsung i8510

Hozzászólás Szerző: bokorarcu »

Hali mindenkinek! Kb. 10 napja vettem meg a teljesen új 8510-est,amivel minden nagyon szép, minden nagyon jó,kivéve azt hogy bejut a por a kijelző és a plexi közé!!! :shock: (Pedig úgy vigyázom rá mint a szemem fényére,még a szél sem éri!) Mi lehet a gáz??? Ezt ennél a modellnél meg kell szokni,vagy valami szerelési gubanc lehet vele?
gmaci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia808
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: gmaci »

bokorarcu írta:Hali mindenkinek! Kb. 10 napja vettem meg a teljesen új 8510-est,amivel minden nagyon szép, minden nagyon jó,kivéve azt hogy bejut a por a kijelző és a plexi közé!!! :shock: (Pedig úgy vigyázom rá mint a szemem fényére,még a szél sem éri!) Mi lehet a gáz??? Ezt ennél a modellnél meg kell szokni,vagy valami szerelési gubanc lehet vele?
:nono: nem, ne szokd meg, nekem másfél éve van és még semmi por nincs benne :!:, pedig nem dédelgetem :nem:
delbarta
2. szint
2. szint

bokorarcu írta:Hali mindenkinek! Kb. 10 napja vettem meg a teljesen új 8510-est,amivel minden nagyon szép, minden nagyon jó,kivéve azt hogy bejut a por a kijelző és a plexi közé!!! :shock: (Pedig úgy vigyázom rá mint a szemem fényére,még a szél sem éri!) Mi lehet a gáz??? Ezt ennél a modellnél meg kell szokni,vagy valami szerelési gubanc lehet vele?
Nekem sem volt alatta por soha az 1 év alatt, de olvastam külföldi fórumokon, hogy másnak is volt már ilyen problémája.
Itt van egy fórum bejegyzés ami ezzel foglalkozik: link
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”