Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
- eriklili13
- 2. szint
- Készüléktípus: Samu N8010+sgs+sgs2CM 1.1.3
- Nem: Nő
- Has thanked: 139 times
- Been thanked: 10 times
Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
Sziasztok!Kernek egy kis segitseget.Gmail fiokot szeretnem hasznalni oda van atiranyitva ket masik fiokom is.Az emailt nem hasznalnam de az is letolti a leveleket.A torlessel is gondom van.Biztosan nem jol allitottam be ebben kernek segitseget amit elore is nagyon koszonok.
- DROID75
- 2. szint
- Készüléktípus: Note N7100
- Nem: Férfi
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 21 times
Helló!Valaki esetleg találkozott már hasonló problémával?Ma Rommoltam KJ1-ről,KK5-re,minden zsírul ment .De viszont amikor használni akartam ezt írta hálózat nem elérhető, térerőt full-t mutat.Tettem bele T-ryet,vodát...és semmi! Másik telóban mükszenek a sim-ek,azóta visszaraktam már pár romot és mind1ikkel ugyanezt csinálja a készülék kártyafüggetlen!
+Sennheiser CX 400-II Precision Black
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
DROID75 írta:Helló!Valaki esetleg találkozott már hasonló problémával?Ma Rommoltam KJ1-ről,KK5-re,minden zsírul ment .De viszont amikor használni akartam ezt írta hálózat nem elérhető, térerőt full-t mutat.Tettem bele T-ryet,vodát...és semmi! Másik telóban mükszenek a sim-ek,azóta visszaraktam már pár romot és mind1ikkel ugyanezt csinálja a készülék kártyafüggetlen!
imei megvan?
Samsung galaxy s7 edge
- DROID75
- 2. szint
Limahl írta:DROID75 írta:Helló!Valaki esetleg találkozott már hasonló problémával?Ma Rommoltam KJ1-ről,KK5-re,minden zsírul ment .De viszont amikor használni akartam ezt írta hálózat nem elérhető, térerőt full-t mutat.Tettem bele T-ryet,vodát...és semmi! Másik telóban mükszenek a sim-ek,azóta visszaraktam már pár romot és mind1ikkel ugyanezt csinálja a készülék kártyafüggetlen!
imei megvan?
meg!
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
DROID75 írta:Limahl írta:DROID75 írta:Helló!Valaki esetleg találkozott már hasonló problémával?Ma Rommoltam KJ1-ről,KK5-re,minden zsírul ment .De viszont amikor használni akartam ezt írta hálózat nem elérhető, térerőt full-t mutat.Tettem bele T-ryet,vodát...és semmi! Másik telóban mükszenek a sim-ek,azóta visszaraktam már pár romot és mind1ikkel ugyanezt csinálja a készülék kártyafüggetlen!
imei megvan?
meg!
bizti független volt? lehet vissza zárt..ha tudod nézd meg mind a 3 szolgáltatot,,,ha ugy se akkor majd jönnek az okosak,,,,gs en még nemtalálkoztam ijennel.hála isten,
Samsung galaxy s7 edge
- DROID75
- 2. szint
Gyári független én vettem Zippzar mobileban....bizti független volt? lehet vissza zárt..ha tudod nézd meg mind a 3 szolgáltatot,,,ha ugy se akkor majd jönnek az okosak,,,,gs en még nemtalálkoztam ijennel.hála isten
- eriklili13
- 2. szint
Szia!En mar jartam igy a frasz jott ram.Nekem ugy jott rendbe hogy kikapcs.kivettem az akksit es utana bekapcs.utan minden rendben volt.DROID75 írta:Gyári független én vettem Zippzar mobileban....bizti független volt? lehet vissza zárt..ha tudod nézd meg mind a 3 szolgáltatot,,,ha ugy se akkor majd jönnek az okosak,,,,gs en még nemtalálkoztam ijennel.hála isten
En is nemreg tettem fel a KK5-t most minden rendben volt.Remelem Neked is sikerul!
- eriklili13
- 2. szint
Majd,ha valaki raer valaszolna?Koszi!eriklili13 írta:Sziasztok!Kernek egy kis segitseget.Gmail fiokot szeretnem hasznalni oda van atiranyitva ket masik fiokom is.Az emailt nem hasznalnam de az is letolti a leveleket.A torlessel is gondom van.Biztosan nem jol allitottam be ebben kernek segitseget amit elore is nagyon koszonok.
-
- Újonc
- Készüléktípus: samsung i9100
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 3 times
Már ne haragudj, de én pl. nem is értem, hogy mit szeretnél, ehhez képest mi nem sikerül. Persze lehet, hogy a hiba bennem van.eriklili13 írta:Majd,ha valaki raer valaszolna?Koszi!eriklili13 írta:Sziasztok!Kernek egy kis segitseget.Gmail fiokot szeretnem hasznalni oda van atiranyitva ket masik fiokom is.Az emailt nem hasznalnam de az is letolti a leveleket.A torlessel is gondom van.Biztosan nem jol allitottam be ebben kernek segitseget amit elore is nagyon koszonok.
----- Samsung i9100 (Galaxy SII) -----
Minden szoftverben van hiba. Ha mégsem, akkor hibás a hiba is.
Minden szoftverben van hiba. Ha mégsem, akkor hibás a hiba is.
- fergeteges
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS4
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 14 times
Nekem sem kerek a történet. Letölti, de nem törli......zolcsika73 írta:Már ne haragudj, de én pl. nem is értem, hogy mit szeretnél, ehhez képest mi nem sikerül. Persze lehet, hogy a hiba bennem van.eriklili13 írta:Majd,ha valaki raer valaszolna?Koszi!eriklili13 írta:Sziasztok!Kernek egy kis segitseget.Gmail fiokot szeretnem hasznalni oda van atiranyitva ket masik fiokom is.Az emailt nem hasznalnam de az is letolti a leveleket.A torlessel is gondom van.Biztosan nem jol allitottam be ebben kernek segitseget amit elore is nagyon koszonok.