Recoveryben wipe data/reset? + a romot újra tenni Odinban?cheeboo írta: Kipróbáltam, a mem. kártya formázását, most ugyanez a helyzet, de előszőr kiírta magyarul is, hogy a Beállítás varázsló leállt, most ugyanazt írja mint előszörEsetleg valami más ötlet?
Samsung Galaxy Ace S5830
-
- 2. szint
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 65 times
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Hello! A telefonmemóriáról hogy tudok áthelyezni programokat az SD kártyára? Azt írja ki a telefon, hogy "A telefon belső tára majdnem megtelt"! De programokat nem szeretnék törölni, mert kellenek! Köszönöm!
-
- 2. szint
Rootolás után "minden" lehetséges. Marketen keress rá a köv programra:makoian írta:Hello! A telefonmemóriáról hogy tudok áthelyezni programokat az SD kártyára? Azt írja ki a telefon, hogy "A telefon belső tára majdnem megtelt"! De programokat nem szeretnék törölni, mert kellenek! Köszönöm!
Move2SD Enabler (barna ikonja van) - Ha externalra állítod a progiba a pöttyöt és majd alkalmazod, akkor az Alkalmazások kezelésénél átpakolható lesz sd-re. Viszont, ami widget-es, akkor el fog tűnni az asztalról. Meg, lehet nem fog mindegyik program menni...
- Rating: 2.63%
- r_crusoe
- 1. szint
- Készüléktípus: Nexus 4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 7 times
- Kapcsolat:
Szia szabox,szabox írta:Rootolás után "minden" lehetséges. Marketen keress rá a köv programra:makoian írta:Hello! A telefonmemóriáról hogy tudok áthelyezni programokat az SD kártyára? Azt írja ki a telefon, hogy "A telefon belső tára majdnem megtelt"! De programokat nem szeretnék törölni, mert kellenek! Köszönöm!
Move2SD Enabler (barna ikonja van) - Ha externalra állítod a progiba a pöttyöt és majd alkalmazod, akkor az Alkalmazások kezelésénél átpakolható lesz sd-re. Viszont, ami widget-es, akkor el fog tűnni az asztalról. Meg, lehet nem fog mindegyik program menni...
2.3.4-es, rootolt a mobilom. A Move2SD Enabler a Marketen azt írja, hogy "Eszköze nem kompatibilis ezzel az elemmel"

a GYIK-ban leírt módon a Titanium Backup Pro-val pedig egyszerűen nem jön elő az áthelyezés az SD kártyára opció

Pedig ahogy le van írva, kattintottam a Backup/visszaállítás fülre, az alkalmazásra hosszan nyomtam, satöbbi...
Mit tehetek? A Térkép-et szerettem volna áthelyezni, meg amit még csak lehet, mert nekem is kevés a helyem, mint makoian kollégának. Köszönöm a tippet előre is!
-
- 2. szint
r_crusoe írta:Szia szabox,szabox írta:Rootolás után "minden" lehetséges. Marketen keress rá a köv programra:makoian írta:Hello! A telefonmemóriáról hogy tudok áthelyezni programokat az SD kártyára? Azt írja ki a telefon, hogy "A telefon belső tára majdnem megtelt"! De programokat nem szeretnék törölni, mert kellenek! Köszönöm!
2.3.4-es, rootolt a mobilom. A Move2SD Enabler a Marketen azt írja, hogy "Eszköze nem kompatibilis ezzel az elemmel",
a GYIK-ban leírt módon a Titanium Backup Pro-val pedig egyszerűen nem jön elő az áthelyezés az SD kártyára opció![]()
Pedig ahogy le van írva, kattintottam a Backup/visszaállítás fülre, az alkalmazásra hosszan nyomtam, satöbbi...
Mit tehetek? A Térkép-et szerettem volna áthelyezni, meg amit még csak lehet, mert nekem is kevés a helyem, mint makoian kollégának. Köszönöm a tippet előre is!
Hát, először is ha Market azt mondja, hogy nem kompatibilis az eszközzel (egyébként az), akkor a lehető legjobb megoldás, hogy Google:
move2sd enabler apk szavakra rákeresel és a többit már Te is tudod...

Nem warez, mert a program ingyenes a marketen is!

- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: N78
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Sziasztok,
Esetleg tudna ajánlani valaki egy magyarul is tudó TTS progit, alternatívás SVOX ra ami ingyenes?
Esetleg tudna ajánlani valaki egy magyarul is tudó TTS progit, alternatívás SVOX ra ami ingyenes?
-
- Újonc
Köszi a linket. Ez működik a legújabb SVOX al mert nekem folyton a MARISKA hangért sír, hogy szedjem le. Be tudnád linkelni egy régebbi SVOX -t vagy a MARISKA hangot?
- lekka
- 2. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia S [LT26]
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 20 times
Mariska jelenleg még nincs okosítva, ezért a 3.0 svox sem használható.
A fenti csomagban a 2.0.19 svox és a tört Judit van.
A fenti csomagban a 2.0.19 svox és a tört Judit van.

-
- Újonc
Igen, köszönöm sikeresen fel is telepítettem (nekem cyanogen van a telón) de nem hajlandó eszélni, a programban lejátsza a bemutatkozó szöveget, mint Judit, de a Példa meghallgatása már nem megy. Kipróbáltuk normál 2.2 nem okosított androidon is ott sem ment, ugyan ez a jelenség volt. Esetleg erre valakinek használható ötlete, más verzió SVOX ból esetleg ?