Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
szabox
2. szint
2. szint
Has thanked: 20 times
Been thanked: 65 times

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: szabox »

cheeboo írta: Kipróbáltam, a mem. kártya formázását, most ugyanez a helyzet, de előszőr kiírta magyarul is, hogy a Beállítás varázsló leállt, most ugyanazt írja mint először :) Esetleg valami más ötlet?
Recoveryben wipe data/reset? + a romot újra tenni Odinban?
makoian
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: makoian »

Hello! A telefonmemóriáról hogy tudok áthelyezni programokat az SD kártyára? Azt írja ki a telefon, hogy "A telefon belső tára majdnem megtelt"! De programokat nem szeretnék törölni, mert kellenek! Köszönöm!
szabox
2. szint
2. szint

makoian írta:Hello! A telefonmemóriáról hogy tudok áthelyezni programokat az SD kártyára? Azt írja ki a telefon, hogy "A telefon belső tára majdnem megtelt"! De programokat nem szeretnék törölni, mert kellenek! Köszönöm!
Rootolás után "minden" lehetséges. Marketen keress rá a köv programra:
Move2SD Enabler (barna ikonja van) - Ha externalra állítod a progiba a pöttyöt és majd alkalmazod, akkor az Alkalmazások kezelésénél átpakolható lesz sd-re. Viszont, ami widget-es, akkor el fog tűnni az asztalról. Meg, lehet nem fog mindegyik program menni...
These users thanked the author szabox for the post:
makoian (2011-11-21 hétf. 13:22:39)
Rating: 2.63%
r_crusoe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nexus 4
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 7 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: r_crusoe »

szabox írta:
makoian írta:Hello! A telefonmemóriáról hogy tudok áthelyezni programokat az SD kártyára? Azt írja ki a telefon, hogy "A telefon belső tára majdnem megtelt"! De programokat nem szeretnék törölni, mert kellenek! Köszönöm!
Move2SD Enabler (barna ikonja van) - Ha externalra állítod a progiba a pöttyöt és majd alkalmazod, akkor az Alkalmazások kezelésénél átpakolható lesz sd-re. Viszont, ami widget-es, akkor el fog tűnni az asztalról. Meg, lehet nem fog mindegyik program menni...
Szia szabox,

2.3.4-es, rootolt a mobilom. A Move2SD Enabler a Marketen azt írja, hogy "Eszköze nem kompatibilis ezzel az elemmel" :cry2: ,
a GYIK-ban leírt módon a Titanium Backup Pro-val pedig egyszerűen nem jön elő az áthelyezés az SD kártyára opció :crazy:
Pedig ahogy le van írva, kattintottam a Backup/visszaállítás fülre, az alkalmazásra hosszan nyomtam, satöbbi...

Mit tehetek? A Térkép-et szerettem volna áthelyezni, meg amit még csak lehet, mert nekem is kevés a helyem, mint makoian kollégának. Köszönöm a tippet előre is!
szabox
2. szint
2. szint

r_crusoe írta:
szabox írta:
Szia szabox,

2.3.4-es, rootolt a mobilom. A Move2SD Enabler a Marketen azt írja, hogy "Eszköze nem kompatibilis ezzel az elemmel" :cry2: ,
a GYIK-ban leírt módon a Titanium Backup Pro-val pedig egyszerűen nem jön elő az áthelyezés az SD kártyára opció :crazy:
Pedig ahogy le van írva, kattintottam a Backup/visszaállítás fülre, az alkalmazásra hosszan nyomtam, satöbbi...

Mit tehetek? A Térkép-et szerettem volna áthelyezni, meg amit még csak lehet, mert nekem is kevés a helyem, mint makoian kollégának. Köszönöm a tippet előre is!

Hát, először is ha Market azt mondja, hogy nem kompatibilis az eszközzel (egyébként az), akkor a lehető legjobb megoldás, hogy Google:
move2sd enabler apk szavakra rákeresel és a többit már Te is tudod... :) Az első pont egy olyan oldal, amin konkrétan rajta a fájl!
Nem warez, mert a program ingyenes a marketen is! :)
These users thanked the author szabox for the post:
r_crusoe (2011-11-21 hétf. 00:43:06)
Rating: 2.63%
iolesz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N78
Has thanked: 6 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: iolesz »

Sziasztok,

Esetleg tudna ajánlani valaki egy magyarul is tudó TTS progit, alternatívás SVOX ra ami ingyenes?
lekka
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Xperia S [LT26]
Has thanked: 18 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: lekka »

Kép
iolesz
Újonc
Újonc

Köszi a linket. Ez működik a legújabb SVOX al mert nekem folyton a MARISKA hangért sír, hogy szedjem le. Be tudnád linkelni egy régebbi SVOX -t vagy a MARISKA hangot?
lekka
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Xperia S [LT26]
Has thanked: 18 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: lekka »

Mariska jelenleg még nincs okosítva, ezért a 3.0 svox sem használható.
A fenti csomagban a 2.0.19 svox és a tört Judit van.
Kép
iolesz
Újonc
Újonc

Igen, köszönöm sikeresen fel is telepítettem (nekem cyanogen van a telón) de nem hajlandó eszélni, a programban lejátsza a bemutatkozó szöveget, mint Judit, de a Példa meghallgatása már nem megy. Kipróbáltuk normál 2.2 nem okosított androidon is ott sem ment, ugyan ez a jelenség volt. Esetleg erre valakinek használható ötlete, más verzió SVOX ból esetleg ?
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”