Köszi megprobálom!!robrobzon írta:És külön még engedted neki azt is ,hogy a fotókat is szinkronizálja....De a Facebookban.....Szerintem nem a rom felelős.kacsa29 írta:Egy apró kis problémám volna. Frisitetem a szofvtvert a 4.1.2 jelly bean-re és azota amikkor felmegyek a facebook-ra megkérdi hogy akkarom-e szinkronizálni a naptárt ,névjegyet.Ezt már kezdem megszokni Bár jó volna ha nem kérdezné és nem szinkronizálná.Azt viszont nagyon zavar hogyha csinálok egy fotót rögtön felrakja facebookra.Nem tudom mit hol kéne beállitani hogy ne rakja fel a fotóimat ha én nem akkarom
Tudtok erre valami megoldást.
Köszi a választ előre is.
Töröld az alkalmazáskezelőben a facebook minden adatát,és állítsd be újra.De most csak a névjegyeket engedd szinkronizálni a fotókat ne.
Samsung Galaxy S III (GT-I9300)
- kacsa29
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia Z + Galaxy SIII
- Nem: Férfi
- Has thanked: 41 times
- Been thanked: 8 times
Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300)
- kacsa29
- 1. szint
Úgy néz ki sikerült, viszont azt be lehet állítani hogy ne kérdezzen rá ezekre minden bejeletkezéskor?kacsa29 írta:Köszi megprobálom!!robrobzon írta:És külön még engedted neki azt is ,hogy a fotókat is szinkronizálja....De a Facebookban.....Szerintem nem a rom felelős.kacsa29 írta:Egy apró kis problémám volna. Frisitetem a szofvtvert a 4.1.2 jelly bean-re és azota amikkor felmegyek a facebook-ra megkérdi hogy akkarom-e szinkronizálni a naptárt ,névjegyet.Ezt már kezdem megszokni Bár jó volna ha nem kérdezné és nem szinkronizálná.Azt viszont nagyon zavar hogyha csinálok egy fotót rögtön felrakja facebookra.Nem tudom mit hol kéne beállitani hogy ne rakja fel a fotóimat ha én nem akkarom
Tudtok erre valami megoldást.
Köszi a választ előre is.
Töröld az alkalmazáskezelőben a facebook minden adatát,és állítsd be újra.De most csak a névjegyeket engedd szinkronizálni a fotókat ne.
- robrobzon
- 4. szint
- Készüléktípus: OnePlus 6
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 160 times
Én egyszer lépek be ,utána soha többen nem kell:-)
Ha más is használná a telót akkor védd le valami programmal....
OnePlus3
- robert07
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 20 times
no most közben megnéztem pár videót és képet. úgy látom mégsem a kijelzővel van egyben ez a bizonyos keret.. egy ilyen belső kerettel van ez egyben úgylátom. abból a szempontból jó, hogy ez csak egy darab műanyag amire úgymond ráépül minden.. viszont sehol nem láttam még ilyetmoco írta:Nincs csak keret külön. Egyben van a kijelzővel. Nálam is cserélni kellett az S2-n, kicserélték cakk pakk az egészet.
meg leszek elégedve, ha 2 éven át nézhetem ezeket a prezúrokat
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
TPU tok?robert07 írta:no most közben megnéztem pár videót és képet. úgy látom mégsem a kijelzővel van egyben ez a bizonyos keret.. egy ilyen belső kerettel van ez egyben úgylátom. abból a szempontból jó, hogy ez csak egy darab műanyag amire úgymond ráépül minden.. viszont sehol nem láttam még ilyetmoco írta:Nincs csak keret külön. Egyben van a kijelzővel. Nálam is cserélni kellett az S2-n, kicserélték cakk pakk az egészet.
- robert07
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 20 times
elég csúúnya dolog az. ilyen szép telefonra..? persze ha használnám, most nem lenne prezúrom de nem veszi be a szemem. létezik komplett ház, 13 papírért. ez nem is olyan rossz, ha aztnézzük, hogy egy hátlap 7 rugó. nehéz egy "pénzkidobás" lesz ez ha ráveszem magam. garanciám ugrik ha szétkapom? nekem csak mobilbirodalmas 2évem van.tnorbi írta:TPU tok?robert07 írta:no most közben megnéztem pár videót és képet. úgy látom mégsem a kijelzővel van egyben ez a bizonyos keret.. egy ilyen belső kerettel van ez egyben úgylátom. abból a szempontból jó, hogy ez csak egy darab műanyag amire úgymond ráépül minden.. viszont sehol nem láttam még ilyetmoco írta:Nincs csak keret külön. Egyben van a kijelzővel. Nálam is cserélni kellett az S2-n, kicserélték cakk pakk az egészet.
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
elég csúúnya dolog az. ilyen szép telefonra..? persze ha használnám, most nem lenne prezúrom de nem veszi be a szemem. létezik komplett ház, 13 papírért. ez nem is olyan rossz, ha aztnézzük, hogy egy hátlap 7 rugó. nehéz egy "pénzkidobás" lesz ez ha ráveszem magam. garanciám ugrik ha szétkapom? nekem csak mobilbirodalmas 2évem van.[/quote]robert07 írta:
TPU tok?
Nekem fekete átlátszó van... Szerintem nem csúnya És így ha "kell", könnyebb lesz eladni... + Nagyon sokat felfog az ütésből. Nem egyszer ejtettem le, és nem koppant, csak "puha hangja" volt, egy karcolás sem. Viszont ha most veszel egy full házat, az ugyan úgy karcolódhat...
De van pl csak oldalvédő is: http://olcsokutyuk.hu/telefon-kiegeszit ... black.html http://www.youtube.com/watch?v=q5Vkce9wjF0
Enyémről nem találok képet -.- Majd holnap lefényképezem
- Rating: 2.63%
- kacsa29
- 1. szint
igen ez a gond nem egyedül használom. Tudsz erre valami programot ajánlani?robrobzon írta:Én egyszer lépek be ,utána soha többen nem kell:-)
- robrobzon
- 4. szint
- Készüléktípus: OnePlus 6
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 160 times
Nézz körül a hasznos android programokban itt.kacsa29 írta:igen ez a gond nem egyedül használom. Tudsz erre valami programot ajánlani?robrobzon írta:Én egyszer lépek be ,utána soha többen nem kell:-)
OnePlus3