Samsung Galaxy Ace S5830
- DAv7
- 3. szint
- Készüléktípus: GT-S5830
- Nem: Férfi
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 90 times
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
A magyar nyelvet minden ROM tartalmazza. Emiatt nem kell aggódnod. 

- Rating: 2.63%
Samsung Galaxy Ace GY.I.K. by mgTerminator
Frissülő ROM-lista Galaxy Ace-hez!! Upd.: márc.9
E-mail: profi.hun@gmail.com
MSN: dosa.david@hotmail.com
Frissülő ROM-lista Galaxy Ace-hez!! Upd.: márc.9
E-mail: profi.hun@gmail.com
MSN: dosa.david@hotmail.com
- Taylor
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
- Has thanked: 86 times
- Been thanked: 508 times
- Kapcsolat:
Pár ismerősöm kért tőlem egy videót hogy hogyan laktam be a telót: http://www.youtube.com/watch?v=e7kdHPuStHA
- Taylor
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
- Has thanked: 86 times
- Been thanked: 508 times
- Kapcsolat:
GoLauncher
lekka írta:A programokhoz azokat a gyűjtő mappákat, hogy csináltad?
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [KP6]
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Egy gondom lenne a CM 7.1-el, hogyha rámegyek a fájloknál egy .apk fájl-ra, és azt akarom küldeni akkor azt levélként akarja elküldeni. Nem jön elő az a lehetőség hogy válasszak. Nekem bluetooth kéne. Néztem hogy a G-mail alapértelmezettként van e, de nem.
Hogyan tudom orvosolni ezt a hibát?
Előre is köszi.
Üdv
Falkon
Egy gondom lenne a CM 7.1-el, hogyha rámegyek a fájloknál egy .apk fájl-ra, és azt akarom küldeni akkor azt levélként akarja elküldeni. Nem jön elő az a lehetőség hogy válasszak. Nekem bluetooth kéne. Néztem hogy a G-mail alapértelmezettként van e, de nem.
Előre is köszi.
Üdv
Falkon
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 4 times
Ezt én is furcsáltam, de úgy gondoltam, hogy az újabb Total Commanderek "fícsöre". Nem a romra gyanakodtam. Totalban, ha kijelölöm a fajl(oka)t és a másolás/mozgatás gombra nyomok ott a bluetooth lehetőség is. De a Rootexplorerben egyből ott van a Send alatt a bt küldés.Falkon írta:Sziasztok!
Előre is köszi.
Üdv
Falkon
Galaxy Ace+Sandisk 8Gb
- ryx
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C5-03 Samsung ACE
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 6 times
Új kérdésem van. Csináltam egy firmware frissitést 2.3.4-re. A letöltött csomagban benne volt minden, amit az odin program kért: boot-APBOOt, phone-MODEM, pda ....
Letöltöttem a gyári romot is, ha esetleg szervízbe kellene vinni a telót, de a gyári firmware csomagban még csak hasonlót sem látok : amss, arm11boot, ....
Az odin, multi csc, cooper fájlok meg vannak, de a többi? Hogyan tudnám visszapakolni a gyári T-mobilos firmware-t ?
Letöltöttem a gyári romot is, ha esetleg szervízbe kellene vinni a telót, de a gyári firmware csomagban még csak hasonlót sem látok : amss, arm11boot, ....
Az odin, multi csc, cooper fájlok meg vannak, de a többi? Hogyan tudnám visszapakolni a gyári T-mobilos firmware-t ?
S5830XWKPK 2.3.3 + CM7-APOCALYPSE-FINAL [09.07.12] [FireKernel OC]
Használd a jobb felső sarokban található eszközt, mielőtt nekilátsz írni.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Hali!ryx írta:Új kérdésem van. Csináltam egy firmware frissitést 2.3.4-re. A letöltött csomagban benne volt minden, amit az odin program kért: boot-APBOOt, phone-MODEM, pda ....
A stock romok többnyire egy fájlos romok. Odint, ahogy elindítod hagyd az Options-t alapbeállításon (pipa onepackage, auto reboot ...) OPS fájlt tallózd be a Select OPS-hez. Jó az az ops fájl ami a több fájlos csomagban van. Ha a pipa törlődik az one package-ből, akkor pipa újra majd a gyári romot tallózd be a legalsó One Package gombhoz. Gondolom a többit már tudod. Teló download mód ... Lehet, hogy utána szükség lesz egy factory resetre (recovery alól wipe data/factory reset, minden adat, beállítás törlődni fog)
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
- ryx
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C5-03 Samsung ACE
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 6 times
Több helyen olvastam, hogy Multi csc használatát. Itt a fórumon is a következőt :"Ha Figyelmetlen voltál és Multi CSC nélkül telepítetted fel a ROM-ot, akkor át kell írni a termékkódot hogy ne legyenek orosz alkalmazások!"
Ha One Package módban telepítek, akkor van jelentősége ennek a multi csc-nek?
Ha One Package módban telepítek, akkor van jelentősége ennek a multi csc-nek?
S5830XWKPK 2.3.3 + CM7-APOCALYPSE-FINAL [09.07.12] [FireKernel OC]