NEEE! Már töröltem a linket,és mindent !moco írta:APASZKA! KITILTSALAK?????apaszka írta:a 3 betűst! Viszont link warez !LaLi_87 írta:Sziasztok Samsung Galaxy SIII-ra melyik navigáciot ajánlanátok? Koszi
Esetleg pár linket is dobhattok ha van
Samsung Galaxy S III (GT-I9300)
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300)
- LaLi_87
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 Black
- Has thanked: 125 times
- Been thanked: 20 times
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet SD kartyára is instalálni app-okat meg játekokat? Koszi
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Nagyobb képeket nem találtál? Nekem kb az 5. naptól TPU tokom van és az eséstől is nagyon védi a telót... Ha nem lenne rajta, szerintem már kijelzőcserés lenneapaszka írta:A szilikon meg szerintem nem jó! Nem tudod zsebre rakni úgy tapad ! Nekem van ,de nem szeretem! De már TPU-t rendeltem átlátszósba,mert az az asszonyén is jó!LaLi_87 írta:Sziasztok Samsung Galaxy SIII-ra melyik navigáciot ajánlanátok? Koszi
Esetleg pár linket is dobhattok ha van
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=43113LaLi_87 írta:Még egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet SD kartyára is instalálni app-okat meg játekokat? Koszi
de szerintem a titanium backup progi is tudja.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Sőt, program nélkül is áthelyezhető a legtöbb. De közvetlenül odatelepíteni nem lehet. Szóval nincs olyan, mint pl. symbinél, hogy telepítés közben kiválaszthatod.moco írta:http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=43113LaLi_87 írta:Még egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet SD kartyára is instalálni app-okat meg játekokat? Koszi
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
S3 mininél például nem használható! Lehet hogy a jelly bean miatt, de az alkalmazáskezelőben sincs olyan "gomb" hogy áthelyezés sd kártyára!moco írta:http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=43113LaLi_87 írta:Még egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet SD kartyára is instalálni app-okat meg játekokat? Koszi
Például ennél az app2sd proginál is a "mozgatható" listában szereplő alkalmazások bármelyikére rányom az ember akkor átvisz az alkalmazáskezelőbe és ott az említett "gomb" híján nem lehet áthelyezni! A titanium backup proginál pedig ha rányomok az áthelyezésre akkor látszólag áthelyezi és az ikon is megváltozik sd kártyára, de ha kilépek és újra elinditom a titaniumot akkor úgyan úgy a készüléken jelzi a progit mintha át sem lett volna helyezve!
- apaszka
- 3. szint
- Kapcsolat:
Régen használtam az LG-nél a titaniumot,de pont tegnapelőtt tréfált meg,így nem fogom ennél használni! Új ROM telepítésnél a vissza állítás után BUGos lett a ROM! Így a tiszta telepítést kellett újra végig csinálnom . Az a Tuti!Todo írta:S3 mininél például nem használható! Lehet hogy a jelly bean miatt, de az alkalmazáskezelőben sincs olyan "gomb" hogy áthelyezés sd kártyára!moco írta:http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=43113LaLi_87 írta:Még egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet SD kartyára is instalálni app-okat meg játekokat? Koszi
Például ennél az app2sd proginál is a "mozgatható" listában szereplő alkalmazások bármelyikére rányom az ember akkor átvisz az alkalmazáskezelőbe és ott az említett "gomb" híján nem lehet áthelyezni! A titanium backup proginál pedig ha rányomok az áthelyezésre akkor látszólag áthelyezi és az ikon is megváltozik sd kártyára, de ha kilépek és újra elinditom a titaniumot akkor úgyan úgy a készüléken jelzi a progit mintha át sem lett volna helyezve!
Áthelyezni ,sajna nem lehet,de minek is? 14 giga app ??? Képet zenét SD-n tárolok,mást meg a készülékre telepítek! Az SD meg amúgy sem olyan gyors,mint a belső memória! De van 32 ,és 64 gigás telefon is!
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Persze ez igaz az S3-ra! De például a mini az 8GB-os amiből 4,5 a szabadon felhasználható! A galaxy S advence is hasonló azth iszem és a galaxy ace 2-nél pedig csak 1,2 a szabadon felhasználható és információk szerint pedig ezek is kapnak jelly beant! És hiába vannak akár 16 illetve 32 Gb-os telcsik szerintem rajtam kivül sokan vannak akik anyagilag nem engedhetik meg maguknak (személy szerint nekem egyébként is nagyok méretileg azok a telcsik)! Valahol azért egy kicsit "visszafejlődés" nem, hogy ami régebbi rendszeren lehetőség volt azt kiveszik!?apaszka írta: Régen használtam az LG-nél a titaniumot,de pont tegnapelőtt tréfált meg,így nem fogom ennél használni! Új ROM telepítésnél a vissza állítás után BUGos lett a ROM! Így a tiszta telepítést kellett újra végig csinálnom . Az a Tuti!
Áthelyezni ,sajna nem lehet,de minek is? 14 giga app ??? Képet zenét SD-n tárolok,mást meg a készülékre telepítek! Az SD meg amúgy sem olyan gyors,mint a belső memória! De van 32 ,és 64 gigás telefon is!
- Rating: 2.63%
- apaszka
- 3. szint
- Kapcsolat:
Ez igaz! Viszont miniben nem vagyok otthon,nem ismerem a képességeit megákra / gigákra bontva!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3 32GB
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 7 times
A játékok adatai foglalnak több gigát. Ennek az áthelyezése oldható meg programmal. mint pl. a Directory Bind.LaLi_87 írta:Még egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet SD kartyára is instalálni app-okat meg játekokat? Koszi