Még szép, hogy enged belőle. Minimum 15-20-at kell engedjen, hogy megérje. De azért grat.apaszka írta:http://t7.hu/094l
Szerdán megyek érte! Le van dumálva! Enged is belőle..... 2 év garis,és Samsung!
Samsung Galaxy S III (GT-I9300)
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300)
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Nagyon kevesen árulnak Samu garist! Mindenki GSM el! Az nem jó nekem! Ezt a 150 km et megjárom 4000 ből,és így olcsóbb mint ha itt venném GSM el!ferret írta:Még szép, hogy enged belőle. Minimum 15-20-at kell engedjen, hogy megérje. De azért grat.apaszka írta:http://t7.hu/094l
Szerdán megyek érte! Le van dumálva! Enged is belőle..... 2 év garis,és Samsung!
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Én is samu garisról beszélek. Hetekig figyeltük a hirdetéseket, mire rájöttünk, hogy mégsem kell S3. Elég sok a negatívum. Mi is mindenképp samu garisakat kerestünk. Szóval képben vagyok ár ügyileg. Persze ki kell fogni, türelem kell hozzá és nem lecsapni az elsőre.apaszka írta:Nagyon kevesen árulnak Samu garist! Mindenki GSM el! Az nem jó nekem! Ezt a 150 km et megjárom 4000 ből,és így olcsóbb mint ha itt venném GSM el!
- apaszka
- 3. szint
- Kapcsolat:
A fiamnak is ezt vettem másfél hónapja kb! Nekem tetszik, és 100 at egy egy hetet használt megér szerintem ! Persze láttam olcsóbban,de az kicsit fura volt és gyanús !ferret írta:Én is samu garisról beszélek. Hetekig figyeltük a hirdetéseket, mire rájöttünk, hogy mégsem kell S3. Elég sok a negatívum. Mi is mindenképp samu garisakat kerestünk. Szóval képben vagyok ár ügyileg. Persze ki kell fogni, türelem kell hozzá és nem lecsapni az elsőre.apaszka írta:Nagyon kevesen árulnak Samu garist! Mindenki GSM el! Az nem jó nekem! Ezt a 150 km et megjárom 4000 ből,és így olcsóbb mint ha itt venném GSM el!
Szinte semmit nem mond el róla a tulaj... Vaterán meg nem vásárolok már! Az egy nagy szär! Nem tudom miről beszélnek,hogy garancia a vakera,mert ha gond van akkor ott van melletted.... Na ez nem igaz! Én kétszer megszívtam,és semmit nem veszek,csak nézelődök,vagy eladok max! De már azt sem !
Van ott 3 negatívom! Egyik azért,mert nem akart jutalékot fizetni az eladó,és ezért azt adott,hogy másikat vettem nála...
Jó Mondom első!
Aztán egy csak megszívatott nagyon! Nokia 5800 val! Munkatársamnak rendeltük,hogy 100% os és zsír! Kicsit drágább volt a többinél de legyen! Erre mikor a sértetlen csomagot kibontom,a teló hátlapja celluxal összeragasztott,és amint beraktunk SIM et megállt! Csak aksi kivéttel indult el,de amint bele raktuk újra... egy hét gari volt még rá,és sok utánjárásommal megcsinálták! Na de nem az enyém lett volna,,és azért vette a haver,hogy legyen navija nyaralásra menet! Így oda adtam a kocsiból neki a navimat míg kész lett a telója! JA???? A vakera elhajtott,hogy forduljak polgári úton bírósághoz! ....Ők semmit nem tesznek! A picsa meg letagadta,és azt állította a tesója telója volt ,és 100% osa jó volt,,,,, én hazudok ,és elcsesztem a telót,vagy a posta törte össze,úgy,hogy a csaomag sértetlen,és a celuxot is gondolom dajnamó rakta rá! ---
Az utolsó,meg hogy eladtam egy Új tészta gépet! Nem gagyi,hanem ALPINE volt! A vevő azt mondta,hogy nem tud az asszonya vele tésztát gyártani,mert nem nagy kapacitású! Mondom neki 9000 ért???? Na vissza vettem ,de össze törve,és valami piros zúzódásokkal küldte vissza ,beszáradva a tészta bele... Na ez volt az utolsó vaterázásom!
Én csak személyesen veszek már,és leinformálhatóan,és csak otthonában ! Nem betörő vagyok,hanem sokszor megjártam,és jó tudni,hogy hova mehetek vissza! Ez a nő meg úgy hirdette,hogy adás vételit is ír,ami megint jó,(mert a vodával volt ügyem ez miatt!) Nekem ilyenre van szükségem! December közepétől hajtom már és ez volt a második mi megfelelt minden szempontból! Az elsőről meg lemaradtam a sok meggondolásom miatt!
Bocsánat a sok írásomért!
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
apaszka: itt is körülnézhetsz. Én pl itt vettem az újabb gs3-mat, jó áron, 2 év Samu garival.
http://hardverapro.hu/aprok/mobil/samsung/listaz.php
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- apaszka
- 3. szint
- Kapcsolat:
Átnéztem! Köszönöm! Van de én olcsóbban veszem meg 1 hetesen! Lakásból 100% osan le tudom ellenőrizni,és gyári Samu garis!moco írta:apaszka: itt is körülnézhetsz. Én pl itt vettem az újabb gs3-mat, jó áron, 2 év Samu garival.
Gondoltam rá,hogy elviszem a hölgyet,és megveszem cserébe neki a S+ minit,mert azt akar! Neki ez nagy,és ezért adja el! Ebbe is benne van! Nagyon normális telefonon keresztül,és majd meglátom! De szerdán már lesz telőm! Ha kell veszek bár hol! Már elegem van nélküle,hiszen ilyen nem volt 20 éve,hogy nem vagyok elérhető mobilon!
- joe3
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 mini - Lumia 640
- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 88 times
Üdv.
Van egy kis baj! A kijelzőn a szinek olyanok mint fényképnél a negatív és csak restart után áll helyre. Vajon ez kijelző hiba vagy szoft? Tapasztalat?
Van egy kis baj! A kijelzőn a szinek olyanok mint fényképnél a negatív és csak restart után áll helyre. Vajon ez kijelző hiba vagy szoft? Tapasztalat?
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
stweaks,screen,,mddnie negative toggle, pipálva? ne nyomogasd gyorsan a középsö gombot de ha már átvált,nyomogasd viszavált.joe3 írta:Üdv.
- Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
- joe3
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 mini - Lumia 640
- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 88 times
Jau. Igazad van kösz már kezdtem megijedni.Limahl írta:stweaks,screen,,mddnie negative toggle, pipálva? ne nyomogasd gyorsan a középsö gombot de ha már átvált,nyomogasd viszavált.joe3 írta:Üdv.